meni stalno ostaje kruh pa ga pokušam iskoristiti na sve moguće naćine, najčešće ipak napravim onu najprostiju verziju, polijem ga mlijekom, dok se namoči, stavim peći i jedemo posipano kristal šećerom, ponekad dodam jaja, no to su već bogatije verzije
12.11.2010. (13:21)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki 2
Za svakoga ponešto...Glasam za slanu varijantu! Pozdrav od Luki+Goldie
12.11.2010. (09:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nina
meni stalno ostaje kruh pa ga pokušam iskoristiti na sve moguće naćine, najčešće ipak napravim onu najprostiju verziju, polijem ga mlijekom, dok se namoči, stavim peći i jedemo posipano kristal šećerom, ponekad dodam jaja, no to su već bogatije verzije
12.11.2010. (13:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Stara vrtlarica
izvrsno, baš sam si nedavno tako nešto ispekla za večeru, ali bez sira, i posipala zobenim pahuljama i kristal šećerom prije pečenja
16.11.2010. (18:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sanela Mallory
luki 2:
Slažem se:) Pozdrav :)
Nina;
Kod nas se stari kruh ne upotrebljava. Ja ga povremeno upotrijebim za ovakvu neku slanu varijantu i obično si to i sama jedem.
Siscijanka;
Sastojci se mogu kombinirati po želji:)
18.11.2010. (09:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...