Komentari

prije-braka.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Nisa

    Iako se nisam javljala pratila sam tvoju trakavicu i nadala se povoljnijem rješenju za tebe...što da ti kažem jako mi je žao što je sve tako ispalo kako je ispalo.
    Godinu i pol dana bila sam kući,nezaposlena i več na rubu živaca što od nerada što od financijskog ludila.Išla sam preko biroa na tečaj doškolovanja i jedan što sam plačala sama i učenjem i predavanjima pomalo ubijala vrijeme.I da se i zezaš...trčanje i tjelovježba...postala sam pravi,opsjednuti freak-dobar način za izbaciti stres,a i od umora čovjek lakše zaspi bez puno razmišljanja što bi mogao donijeti sutrašnji dan
    Iskreno se nadam da ćeš pronaći posao na kojem ćeš biti zadovoljnija i ispunjenija nego na dosadašnjem

    avatar

    09.11.2010. (19:34)    -   -   -   -  

  • turimti

    trk doktoru i otvori bolovanje s danasnjim danom. imat ćeš 30 dana plaćenog bolovanja i dovoljno vremena da posložiš kockice....i novih 30 dana za upis na zavodu...

    avatar

    09.11.2010. (20:02)    -   -   -   -  

  • LoveToRead

    Ovo je problem koji, kao i većinu muči i mene. Nezaposlenost je, nažalost, bolest današnjice i samo se nadam da ćemo se što prije "izlječiti". Dotad možemo stvoriti neki hobi kao što je pisanje, šivanja, pletenje, pravljenje nakita (ovo zadnje je hobi svake nezaposlene ženske osobe;)).
    Tko zna, možda napišeš knjigu i postaneš poznata. Mislim, iz ovoga što sam vidjela, lijepo pišeš.

    avatar

    09.11.2010. (20:04)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    ja sam nezaposlena već mjesec i pol i moram priznati da se nalazim na čardaku ni na nebu ni na zemlji. sve nešto iščekujem, brojim, mislim... a pravog, normalnog posla niotkuda. no ništa drugo... srećom, knjiga na lageru imam i više nego što mogu pročitati :) a ništa, morat ćeš blog preimenovati pa raditi dan po dan dnevnika jedne nezaposlene osobe :)

    avatar

    09.11.2010. (20:55)    -   -   -   -  

  • Otok

    Nisa
    Nisam bila nezadovoljna svojim poslom niti uvjetima u kojim sam radili, niti su oni krivi što sam ostala bez posla. Radi se o državnoj službi i inspektoratu koji se nakačio, a ja nisam uspjela riješiti birokratski problem i donijeti papir i tako sam izvisila. Tjelovježba stvarno jako puno pomaže i u rješavanju stresa i izgledu i za dobar san. ;)

    turimti
    Dobar savjet, ali neću raditi tako šta, da su mi se zamjerili ovi na poslu onda možda i bih. Ovako mi je u cilju ostati u dobrim odnosima jer mi to može donjijeti dobro u budućnosti.

    LoveToRead
    Dobar hobi može puno pomoći, morati ću si i ja naći neki koji će mi odgovarati i smišljati alternativne načine zarade. A kako zima ide pletenje uopće nije loša ideja, samo bi prvo morala naučiti kako. ;))

    Bookeraj
    Biti će da nas ima jako puno. Ja sam učlanjena u knjižnicu tako da mi je izvor skoro nepresušan, možda se još i samoeduciram. dnevnik jedne nezaposlene osobe, mislim da bi to bilo sasvim tragično štivo. ;D

    avatar

    10.11.2010. (14:34)    -   -   -   -  

  • Uvijek bolji

    Sad imaš idealnu priliku da pokreneš svoj posao, naučiš sve za što nisi imala vremena do sada itd. :) Možda možeš volontiranje ubaciti u svoj raspored? Ako ništa drugo, osjećat ćeš se bolje.

    avatar

    11.11.2010. (10:55)    -   -   -   -  

  • cistiliste

    oprosti oprosti oprosti...nisam sve pratila..al sad znam jer sam pročitala..well..uhhh..dakle i ja sam isto u redu za posao..al honorarčim povremeno dva, pa nekako ide...nekako..
    kaj da ti velim..niš...sama znaš sve..smisli bilo kaj, što te barem malo onak odmakne od problema...ali i da, daj si vremena da se posložiš..bemmu opće ne znam kaj da ti napišem, a da zvuči pozitivno i da bude izlaz iz situacije...

    avatar

    11.11.2010. (11:51)    -   -   -   -  

  • draga raga

    Ma nemas kaj izmisljati, sve si dobro rekla! Bitno je da nisi pod stresom i da pozitivno razmisljas. Cisti, vjezbaj, trazi posao, honorari, instrukcije klincima na crno, uci, citaj i uzivaj kad god mozes! Odseli u Kanadu ili u neki drugi grad kod nas ili ostani gdje jesi. Samo se ne brini jer sve ce doci na svoje. Vecina nas je nazalost bila u slicnoj situaciji pa smo se izvukli. Zato ne brini previse i sad barem imas vremena za otici svaki dan na faks i natjeraj ih da ti preprave dokumente. Ja se i dalje ljutim na sve birokrate, ukljucujuci i te "tvoje":))))

    avatar

    11.11.2010. (16:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...