Komentari

elle-woods-gone-brunette.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


 • Sapunerija

  Muški su stvarno došli grozni.

  avatar

  07.10.2010. (10:52)    -   -   -   -  

 • psiholiza

  kod takvijeh zgodnih susjeda, sa pasom, koji zovu tek tako bez razloga i znaju skuvat vrhunsku pastasutu, u mudantama te ceka ''malo'' iznenadjenje ...jebiga zar nikad nisi cula onu nemeres i ovce i novce je stara al jos vridi

  avatar

  07.10.2010. (11:17)    -   -   -   -  

 • šašava mamica

  Ni meni se ne da...
  Čitam kod Marčeline :"Godine čoviku nose puno nezgodnih stvari...", pa dodajem - za zgodne se sami moramo pobrinuti. I to što prije. Otvara vrata, pridržava stolicu, šeta peseka, a k tomu i zgodan? Šta se čeka? Go, go, go !!!!!!!

  avatar

  07.10.2010. (13:02)    -   -   -   -  

 • An(t)onimka

  pa, ako ti se ne da, šta te briga što drugi kažu ili žele...Ti najbolje znaš za sebe, i kad bude (ako bude) prava stvar, itekako će ti se dat. Do tada, lagano, lagano.:)

  avatar

  07.10.2010. (14:30)    -   -   -   -  

 • Tri Pojma

  uf! sljedeći put molim i čašu vode uz post :)))

  referirat ću se samo na dio posta o "vezi".. dok smo bili u vezi, stalno smo pričali o prirodi te iste veze.. kad mi je to dojadilo i kad sam objavila da od tog dana nisam u vezi i točka... baš mi je super! kad god tko kaže: dođe mi da prekinem, onaj drugi ga podsjeti da mi zapravo ni nismo u vezi :p

  avatar

  07.10.2010. (14:39)    -   -   -   -  

 • Uranova pikula

  prvo ovakvi susjedi se ne nalaze često, živa istina.
  ja imam samo neke starklelje, nemam na čemu nit past oči, mislim ni da želim, momentalno nemam potrebu, nit želju, jer imam dečka.
  drugo, koliko je god super bit solo, ipak kod mene uvijek pobjedi osjećaj kad znaš da imaš nekog tamo ko će te zagrlit kad imaš pms, il kad te hvata gripa, il kad se bezrazložno osjećaš loše...s druge strane, oduvijek sam bježala od veza, zapravo ovo sad mi je jedina veza, prije su to bili samo sudari, bježanje, uvijek su mi svi tipovi nekak bili dosadni, a onda onda je fakat došao on, u knjižnicu i eto nas tu gdje jesmo...hmmm želim reć da se sve posloži samo od sebe, kad ne forsamo, al s treće strane, ipak nemoš čekat da ti samo padne s neba, treba se malo pomaknut s mrtve točke, tak da u biti, da sam na tvom mjestu, izašla bih par puta s susjedom, zabavila se malo, sve onako neobavezno, a ovaj tvoj nezakoniti, ako je on zbilja frajer tvog života, srest ćete se u pravo vrijeme, ako ne, očito ipak niste jedno za drugo, tužno, al realistično...sretno :-)

  avatar

  07.10.2010. (15:10)    -   -   -   -  

 • Princess Valiant in the Days of King Arthur

  Jesam ti već linkala "Princezo javi se", od Đoleta? :) Jasno je k'o dan da se još pališ na bivšeg, a ni on mi ne zvuči sretno... Aj nazovi ga više, ajte na kavu, u hotel :), ne znam ni sama kud... vidi što će bit.

  avatar

  07.10.2010. (16:03)    -   -   -   -  

 • Princess Valiant in the Days of King Arthur

  On je tebe bio nazvao, vrijeme za uzvratit poziv :) Pametna si ti, znam da moš smislit kako. A ovaj "novi", ah zvuči kao san svake žene... ali nije tvoj san. To se jedino računa... naposlijetku.

  avatar

  07.10.2010. (16:18)    -   -   -   -  

 • mudenburger

  "..ili pretjerano oženjeni",jel' to otprilike ima isti smisao kao i kada je djevojka malko trudna?
  Čini mi seda je za tebe idealna opcija fuck buddy,sada kada je riješen onaj zdravstveni problem zbog kojeg si imala intervenciju,dakle konkrevetna akcija bez ulaganja emocija.

  avatar

  07.10.2010. (18:18)    -   -   -   -  

 • ZlicaOdOpaka

  Ak' ti se ne da, ne da ti se :-)).
  Bravo za igračku, lijepo da nisi ostala bez nje :-)).

  avatar

  07.10.2010. (20:54)    -   -   -   -  

 • fotkam, kuham, putujem...

  ak bude - bit ce. ne treba nikaj forsirati. iako, mi zene cesto ceznemo upravo za onima koje NE mozemo imati sto ne znaci da bi te veze funkcionirale i da su ti dobri za nas i obrnuto.....neke smo veze i muskarce prerasle i ponekad je potrebno krenuti hrabro korak naprijed. a ovakve kvazi prijateljske veze u kojima tinja vatrica....se lako mogu pretvoriti u nesto jako kvalitetno i trajno. pitanje je samo, imamo li za to hrabrosti :).

  avatar

  08.10.2010. (12:30)    -   -   -   -  

 • Neverin

  vidiš kako zanimljivo, i ja sam imao tu fazu i baš mi se tada desilo da mi u život uđe osoba kad mi je bilo lijepo i samom...

  avatar

  08.10.2010. (15:25)    -   -   -   -  

 • seoska idila

  ubi me no ja ne bih znala da imaš novi iphone.. koja seljača..,

  o frajerima ne želim komentirati - znaš moje mišljenje... :)

  avatar

  08.10.2010. (16:05)    -   -   -   -  

 • ..da ti pamet stane

  Ja mislim da s Nezakonitim treba otvoreno porazgovarati ili bar obaviti monolog pred njim, što još osjećaš za njega i da ti je žao zbog nekih stvari. Ne znam, mislim da bi na taj način riješila veliki problem u svom životu i da kojim slučajem to ništa ne promijeni (sumnjam), tvoj kut gledanja na tvoj život promijenio bi se. Osim ako se baš ne voliš mučiti - voljeti, biti voljen, ili ne? Pusti ego, voli:)!

  avatar

  08.10.2010. (20:06)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...