Komentari

smotani007.blog.hr

Dodaj komentar (32)

Marketing


  • Nisa

    Haha baš sam se slatko nasmijala tvojoj bravarskoj pustolovini...kada bih znala odgovore na sva ta pitanja i sama bih bila bravar:))))
    Ja sam prije par dana išla u pekaru po pola kruha;bijeloga,pa me teta počela ispitivati koji bijeli,od koliko grama,od kojeg proizvođača,na kraju sam joj morala objašnjavati koji kruh sa police želim.Pa kada sam je pitala i jednu lepinju ona meni opet ista pitanja,pa sam je lijepo zamolila da me zaposli na par dana kod nje,pa ću drugi put kada dođem znati koji kruh i lepinje želim.Teta je odvalila o smija,ali me nije zaposlila:)
    Znači osmijeh 1625...morat ću zapisivati u tekicu da točno znam kojeg si raspoloženja:)))
    Spremi perajice i masku i lijepo na Bundek.:)
    Pusa naška
    Ma zaboravila sam reći---aaaaaaaaaaaaaa što ti je lijep heder:)))))

    avatar

    18.09.2010. (21:57)    -   -   -   -  

  • fra gavun

    Da da prika, moraš pazit kako ga guraš. Nekad to zna biti jako skupo al' šta možemo.:))

    avatar

    18.09.2010. (22:07)    -   -   -   -  

  • kamena

    božepomozi, koliko pitanja, dobro reče Nisa, da zna to sve bila bi bravar... a nakon svega - doći će pogledati vrata !?!? uimeocaisinaiduhasvetogaamen :)))
    ... e sad, stvarno pazi kako guraš, da ne ostaneš spavati na hodniku :)))

    avatar

    18.09.2010. (23:28)    -   -   -   -  

  • tajna 2

    @@@@ ;););) lol.... i brava odradi svoje... ma sve ide u tvoju korist pa i brava radi za tebe.......i toliko si opisao kljuc da si dao lopovima kombinaciju....i stvrno nema te brave koja se bar jednom ne moze otvoriti milom ili silom..... ali lijepa rijec zeljezna vrata otvara,,, mozda da nisi imao cekica i sarafcigera ... koristis ono abrakadabra.. i vrata se otvore....i moram se nasmijati i dalje... da tebi ne treba nesto za zaboravljanje... hahhahah ma salim se .. to sa bravom dogadja se svakome... i stavi drugu bravu da te neko ne ukrade.. ali onu bez kljuca... to je ta najnovaija.. brava 2010 ;););)
    samo nemoj zaboraviti kombinaciju i nikome je ne daj...i reci ces sada dosta ta je tajno... sve ja to znam... samo sad jos vise znam;);););) lijep pozdrav .. tajna 2

    avatar

    18.09.2010. (23:38)    -   -   -   -  

  • Nikolina

    Eto, nisu ni svi bravari dobri majstori. Ti ponekad svojom slatkom pričom „vrata“ otvaraš bez napora, s maskom ili ne. Čini mi se da ne čujem više kišu, pa peraja možeš odložiti. A i to je dobar razlog da se pridružim tvom smijehu. Laka ti noć))

    avatar

    19.09.2010. (01:38)    -   -   -   -  

  • Tamo gdje je srce

    Ovakvi događaji znaju nam oduzeti puno energije i živaca, ali ako nakraju ipak zablista smajlić... dobro je. Kad prolazim kroz slične situacije, bude mi žao da samo ja izvučem pouku iz njih. Zato iskustvo podijelim s drugima, pa ako će se još netko okoristiti mojim iskustvom i možda izbjeći problem, pretrpljena muka ima više smisla.
    Srdačan pozdrav :-)

    avatar

    19.09.2010. (07:51)    -   -   -   -  

  • lady flower

    Ma k vragu i brave i vrata, ja sam zaključila da je najbolje živjeti u kamp kućici

    avatar

    19.09.2010. (09:27)    -   -   -   -  

  • mamaposebnogdjeteta

    Ma bravo, bravo. Netko bi ovo opisao kao katastrofu. Dobro sam se nasmijala. Šta sve brave mogu?! Mi smo imali fiat-bravu, srećom je neeeema. Moj TICO je fantazija. Neki dan, čudom smo imali goste. Odem u toalet kojeg inače ne zaključavamo, jer smo sami nas troje. I kao, sva pametna, zaključam se. Kad ono - ne mogu van. Vrtim ključ, cvilim, kuckam i nadam se da nitko ne kuži moje wc muke. Vadim ključ, virim kroz ključanicu. Gosti i domaćin sjede, glasno se smiju, zabavljaju i ne kuže da me nema 15tak minuta. I već poluluda, skoro odvalim vrata (srećom jako stara), drmnem po bravi, ključu i napokon otvorim. Izlazim, kao fol mirna i zadovoljna i mislim: E i tebe ću bravo srediti, samo da odu hosti! Eto, vidiš da ima još bisera s bravama! hahahaha pozdrav, od srca.

    avatar

    19.09.2010. (10:05)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Dragi Smotko, nadam se da će brava sada funkcionirati! :)))))
    Čuj, ja sam jednom sama sebe zaključala - ostao ključ s druge strane vrata-kada je Goldie bila nestrpljiva za izaći u šetnju ..:))))
    Platila 400 kuna - i otključali nas :)))))
    Bundek - svakako bih voljela poslušati Bjaagu - ali ako bude kiše - ne pada nmi na pamet...To bi od mene mogao tražiti - jedino Đole! :))))
    Vole Te Luki+Goldie

    avatar

    19.09.2010. (10:17)    -   -   -   -  

  • turimti

    najti je da si zamijenio vrata...

    avatar

    19.09.2010. (10:48)    -   -   -   -  

  • smotani

    Nisa ma teta je bila zakon, samo je htjela utvrditi tipu vrata ;) a to sa kruhom.... većsam, doista, izludio..kad ga kupujem kažem bilo koji samo da nema sjemenki ... pa nemreš verovati kaj sve nema a zapravo, svi su mi slični. Zato ja volim u svoj pekač i ožeži;) i niko me niš ne pita – kaj stavim to jedem;)
    A Rujanfest ( pored Bundeka) – ne znam, mislim da će malo pričekati – nije baš neko vrijeme za šetnju ... iako, da se sakriti po šatorima, ma, nije mi gušt s perajama nakopačke hodat;)
    A heder..a.aaaaa..... ti se sviđa ? ;))) hihihi
    Pusa, naška of skroz ;)

    Fra gavun hahahha ;)))))))))))))) da, ali, kako rekoh, ušparao sam na hitnim intervencijama ;) ;)

    Kamena kućica na škoju hihihi...a gle, valjda će me neko primiti na spavanje dok se stvar ne riješi;)))))) ali da je bilo zabavno...o je;)
    Lijep ti pozdrav;)

    Tajna2 hihi moram ti prvo nešto šapnuti – slika ovoga ključa ni približna je pravom hahahahhah taj je već otpisan odavno;) a i stiže nova brava, imam i donju, paaa;)
    A probao sam, draga Tajno, sve... ništa nije pomoglo – kad su totalno drugačiji zarezi ..al, dobro.... i to sam probao ( uvijek sam se pitao što bi se dogodilo da naopak okrenem ključ...sad se ne pitam ;)
    I je, sad sam malo smotaniji glede svakog pitanja o bravi;)
    Lijep ti pozdrav;))

    Nikolina bitno je da da su tu;) da, kiša se na kratko noćas odmorila ali odjutra.......tako da, naravno, ni danas ništa od šetnje festom.... no dobro...bude, valjda....
    Drago mi je da sam ipak malo te nasmijao...a to i je bio cilj.... dobar ti dan...iako pomalo kišni;))

    Gali naravno da nisam ja.... i ja sam jako, jako sretan s novim hederom ;)
    Nisam draga te sorte, ali i mi Zagorci imamo nekaj od toga ;) no, bit je da su stara vrata bila jako loša, gotovo od papira...pa smo ih malo promijenili;)
    Ma znaš, meni je jedino bitno da ih zatvorim...ali, kažu treba i zaključati;)

    Tamo gdje je srce da, istina – sve završi sa smajlićem i malo je lakše.. i, kao i ti, rado dijelim svoja «loša» iskustva – jer, kako kažeš, možda nekome pomognu;)
    Hvala, srdačan pozdrav i tebi ;)

    Lady flower – jooj kak bi ja volio u kamperu živjeti, putovati....

    Mamaposebnogdjeteta a gle, tak je sve nekak sivo oko nas ..nek se barem na svoj račun nasmijem...a viš, viš ti to tvoje društvo – ono se tak lepo zabavljalo da nije niti primjetilo da malo dulje fališ;) a sjetila si me kak se moja kolegica zaključala u WC na poslu...ajme koja je to storija bila;)
    Drago mi je da si se nasmijala...jer i sam se nakon svega ..smijem;)
    I tebi draga majko veliki i srdačan pozdrav ;)

    Luki2 ma, da sam se bar zaključao...nego sam krivo gurnuo ključ .. i cijena bi bila veća a bravu bi opet, uskoro morao mijenjati..pa smotani pomislio – a što ne odmah;)
    A fest – a ići ću kad vrijeme dozvoli.... ma, znaš, nisam siguran da ću uspjeti na koncerte ali volio bi malo prošvrljati, vidjeti ;)
    Veliki pozdrav i pusa ,obadvjema ;)

    Turimiti a..vrata mi se čine još dobra, ali, objasnio mi je gospon – sve mogu mijenjati, panele, boju..... ma sve osim kostura, ali rekao je da se ona kao takva još dobro drže ;)))))

    avatar

    19.09.2010. (12:43)    -   -   -   -  

  • Love is a Story. So read it.

    bwahahahaha....

    avatar

    19.09.2010. (14:05)    -   -   -   -  

  • mladen

    To prijatelju, volim ovaj osmjeh i neka, neka je ironičan ali znam da si živahan :-)
    Dobro, kaj sad...bravar se malo spetljo – možda si mu neozbiljno djelovo na tel. Pa došo provjeriti. Al, reko sam ti da je dobar ali smotan – ko i ti ;-)
    I da, ak ne buš mogo u stan – ma sad bi ti ja preporučio gdje da pokucaš – ali, bojim se c c c –
    Ajde, neka i to bude iza tebe – dolaze teška vremena bolje ti je bravu sad promijeniti dok još imaš s čim :P ( znam da ti nije do šale, ali moram!)

    avatar

    19.09.2010. (15:05)    -   -   -   -  

  • suncokretica

    Gle, meni je nelogična ova rečenica, odnosno, njezin dio: pa ko bi lud na zalihi u današnje vrijeme držao «stare» ! Jer, meni je logično da se na zalihi drže upravo stare brave, pa one se kvare, ne valjda nove! :))))

    avatar

    19.09.2010. (15:22)    -   -   -   -  

  • kolumna jedne superžene

    Evo ja ti u mojoj provinciji, kako ja kažem po domaće - selendri, nemam problema s bravama jer i danju i noću je sve otključano.
    A zapravo niti nemam nikakvih vrijednosti, najveća vrijednost su mi kartice, no na njima opet samo debeli minusi.
    Pozdrav tebi!

    avatar

    19.09.2010. (18:29)    -   -   -   -  

  • smotani

    SweetAngel1907 ;))

    gali a bi ja ciglu podmetnuo.....;)

    mladen ja neozbiljan? tja.... a baš me zanima tvoja preporuka.... već si mislim...... i bolje da šutiš!
    a šala - pa prijatelju, jedino će me ona sada održati... ;)

    Suncokretica i u pravu si, ovo je više bila ironija - jer tumačenje je - pa, znate, više ne ugrađujemo takva vrata, a ove brave se samo mijenjaju kad zaštekaju, sad su malo modernije...eto ga, valjda bi trebao vrata promijeniti? ;)))))))))))))

    gali koliko ima zabranu?

    kolumna jedne superžene e znaš, to mi je najmilije - kad odem na svoj ranč, na svoje selo, ništa ne zaključavam - i koliko puta sam znao ostavit garažu sa ključem ( a u njoj brdo alata...) no, u gradu, ne, nemam baš nešto za odnjeti - ali.... čudan je postao život u gradu...
    a kartice - to bi rado nekom Rokfeleru dao da malo popegla ;)))))))))
    lijep pozdrav i tebi ;)

    avatar

    19.09.2010. (19:47)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Slažem se, dragi Smotko s Tvojim koemntarom kod mene - obradovala me sama gesta, ali i mirisi i okusi paketa :))))
    Hvala Ti - smatram da sam Lei rekla od srca ono, što doista jest i kako ja to osjećam....
    Pozdrav Tebi; imaš srdačno wuf-wuf od Goldie :))))

    avatar

    19.09.2010. (19:51)    -   -   -   -  

  • viam inveniam

    Ma kakav spam!! Da te nema, dragi prijatelju, svakako bi trebalo u potragu za tobom.
    Mjesto za komentar uvijek se nađe:))

    Veliki večernji pozdrav u nadi da ce nasipi zadržati vodeni val:))

    avatar

    19.09.2010. (23:29)    -   -   -   -  

  • brodjanka

    Evo me na predhodnom postu,kad već ne mogu na zadnji...ovo sa ključem je zaista doživljaj..a nadam se da će Sava ipak ostati u svom koritu i da će onaj krasni parkić biti sačuvan.Samo da ne bude opet,kao u proljeće u Brodu..Svaštara

    avatar

    19.09.2010. (23:46)    -   -   -   -  

  • Nisa

    Pa stvarno nisi dugo bio spamer vrijeme ti je:)))
    Ajde pojavi se da znamo da nisi zaplivao sinoć:))))

    avatar

    20.09.2010. (08:45)    -   -   -   -  

  • Mladen

    Ostavljam komentar ovdje jer za novi post piše da je zabranjeno, a odnosi se na novi post ...
    Ćujem kak nizvodno je frka. Tam se ni puno davalo na obranu od Save. Sada će opt Lonjsko polje spašavati nizvodni dio, a ljudi buju danima po šumi sakupljali ribu ... :)

    avatar

    20.09.2010. (14:07)    -   -   -   -  

  • kolnik

    Kojim putem doći do tebe a da ne „pokisneš“; lijepo si ovjekovječio rijetkost našeg grada, a ovu rijeku u pokretu rado bih si, da znam, prebacila da mi teče blogom, ako nije zabranjeno))) Sunce nam se smije, pa te i ja u tom raspoloženju pozdravljam :-)

    avatar

    20.09.2010. (14:37)    -   -   -   -  

  • Dvadeseti veljace

    ...vidiš ti kakve te zgode i nezgode snađoše...:) pa prije bi nova vrata ručno napravio nego što će bravar isposlovati svoje...hehe, još ćeš na kraju ispasti kriv što imaš model vrata iz '97...

    ...nadam se da Sava nije još više nabujala...uopće nije zabavna ta sila vode...kad krene, ne staje... I kod nas je za vikend bilo vodenasto...sad je blatno i riđe...divota :((( Kad se sjetim da je ovu crvenu zemlju gotovo nemoguće isprati...

    avatar

    20.09.2010. (14:55)    -   -   -   -  

  • smotani

    Luki2 ;) i ja uzvraćam i pozdrave i wufove;)))) pusa

    viam inveniam hvala ti draga Viam;)))
    mi smo glavnu frku prošli, sad je nizvodno, blago rečeno, panika......
    lijep ti pozdrav i ugodan dan ;)

    brodjanka a nisam kriv za kometare ne unam što se dogodilo......
    bude, parkić bude izdržao samo se nadam da neće biti veće štete...nizvodno toga se bojim...
    hvala ti i lijepti pozdrav

    gali ma Gali...rekao, sam, kod nas je imalo još fore ( iako, zeleni most je bio blizu), no, strah me je nizvodno....

    Nisa si vidla koliko sam izdržo biti nespamer;) a kaj ja mogu - rvo, nisam se i nisu me (još) potopili ;)

    nazacelju a i voda je blizu....bila ;) ostaju vrata ;))) pozdrav ti;)

    Mladen . da u pravu si prijatelju...nizvodno je velika frka i malo me strah.... istina je i to da premalo ulažemo u sve... dok su svi buljili u ZG i da li će nasip bit ok, dotle se niko nije sjetio nizvodno.... što će se dogoditi kad val konačno dođe...i na, danas kad popuštaju nasipi rade se zečji nasipi?? strašno - dobro je rekao jedan od poplavljenih - kasnimo a sve smo vidli...
    i da...bit će dole frke i pomora..ali
    lijep i pozdrav prijatelu;)

    kolnik nije zabrajeno, dozvoljavam ti.... ;))))))) ma klikni na to i odvest će te na image... a tamo, tamo uzni kod;)))))))
    da sunce malo pere gorak okus ovih dana... ;) a i grijanje će, kažu;) lijep ti, sunčani, pozdrav;)))) ( a mogu li znati tvoj blog? ;)

    dvadeseti veljače eto vidiš - vjerojatno bi bilo ( za njih) najbolje da sam mijenjao vrata;)

    Sava - noćas je bio vrhunac - nije bilo nimalo lijepo gledati, naročito kad si joj, jako, jako blizu....ali, nama je panika prošla, sada samo da nizvodno ne bude veće štete.....
    a blata... o, jučer sam došao doma ko blatni pajcek - što kiša, što podvodne vode - strašno, mogo sam, zajedno sa trenirkom, u veš mašinu;)))))
    lijep ti pozdrav draga Veljačice;)

    avatar

    20.09.2010. (15:16)    -   -   -   -  

učitavam...