Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Goran

    Mislim da se treba odgovoriti na pitanje tko su te policijski, vjerski, politički i dr strukture lokalne i državne koje su 15 godina štitile tu skupinu. Imenom i prezimenom i procesuirati ih.

    avatar

    10.09.2010. (07:23)    -   -   -   -  

  • SDP

    NEZAPOSLENOST I SIROMAŠTVO SU NAJVEĆI NEPRIJATELJI I HRVATSKOG NARODA!

    Povodom učestalih napada na nas i Željka Komšića od strane HDZ-ova i HSP-a, željeli bismo da pošaljemo nekoliko poruka javnosti. SDP-ov jedini neprijatelj je katastrofalno stanje na svakom pedlju BiH, koje na isti način pogađa sve građane, sve narode i sve pojedince.

    Naše oružje za obračun sa takvim stanjem su naši programi iz oblasti pravde, obrazovanja, ekonomije, zdravstva i socijalnih prava. HDZ i Koalicija HDZ 1990-HSP napadima na SDP pokušavaju izbjeći odgovornost za stanje u koje su doveli Hrvate i sve druge građane BiH.

    Izbori 3.10. će biti referendum o rezultatima rada vlasti u protekle 4 godine i zato je potrebno da HDZ i Koalicija HDZ 1990-HSP odgovore na nekoliko pitanja:

    - koje vladajuće političke stranke su godinama iseljavale majke iz zapadne Hercegovine šaljući ih u drugu državu po dječje doplatke umjesto da su im ta prava osigurali u svojim matičnim prebivalištima u svojoj zemlji?
    - koje su političke opcije i stranke, pljačkajući njihovu imovinu, na rub očaja dovele npr. radnike OTP-a Široki Brijeg i grudske "Bekije"?
    - koje političke stranke i čije Vlade su od Skupštine Zapadnohercegovačke županije napravile trgovačko društvo gdje se svakog trenutka znalo koliko para košta jedna ruka?
    - koje stranke i koje Vlade su dijelile i dijele poticaje fiktivnim firmama koje su služile i služe kao stranačke podružnice za kupovinu glasova?
    - čiji se bivši i sadašnji lideri zbog presuda i kriminala ne smiju primaknuti međudržavnoj granici između BiH i RH?
    - čiji i koji lideri po mišljenje idu malo u Zagreb, a malo u Laktaše?
    - pod čijim i vodstvom kojih političkih stranaka je iz Bosne i Hercegovine iselilo 300 000 pripadnika naroda za čije se interese navodno bore?
    - na kraju, bilo bi dobro da odgovore, pošto je vrijeme polaganja računa, i na pitanje: Šta su konkretno kao vladajuće stranke radile zadnjih 20 godina?

    Centar za informisanje SDP BiH

    avatar

    10.09.2010. (17:19)    -   -   -   -  

  • "BOmbarder"

    Da sravni Bugojno??? Pa nisu valjda imali i atomsku bombu

    avatar

    10.09.2010. (22:09)    -   -   -   -  

  • J.

    ovo je sitnica naspram onih kolicina koje kriju njihovi politicari,IVZ i ceric su najnaoruzanija teroristicka skupina u bih, svo zlo je u njemu cericu i oko njega, sve sto se ucinilo u bih od rata pa na ovamo ucinili su muslimanski (njegovi) sljedbenici ili oni koji u njemu vide svoga zastitnika.

    avatar

    11.09.2010. (11:31)    -   -   -   -  

  • gornji vakuf

    jesu imali su ATOMSKU BOMBU DA PORAVNAJU MALI RIM ILI TI GA BUGOJNO
    a jebade braco mila

    avatar

    11.09.2010. (13:41)    -   -   -   -  

  • s

    Bugojno i treba poravnat

    avatar

    12.09.2010. (09:07)    -   -   -   -  

  • .

    undefinedundefined

    avatar

    12.09.2010. (20:24)    -   -   -   -  

  • .

    Ceric: njihova majka je turska

    avatar

    12.09.2010. (20:26)    -   -   -   -  

  • .

    http://www.youtube.com/watch?v=r-gCPvGg3go

    avatar

    12.09.2010. (21:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...