Komentari

madonna.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Koment

    "neusporediva kreativnost"?

    mozda u pjevanju?

    avatar

    20.08.2010. (13:51)    -   -   -   -  

  • D

    NI meni to nije jasno...

    avatar

    20.08.2010. (13:56)    -   -   -   -  

  • madonna.blog.hr

    jedan monster ball nije ni do koljena confessionsu, a ni gaga nema neki glas da se moze hvaliti

    avatar

    20.08.2010. (14:08)    -   -   -   -  

  • saša

    a Madonna ima glas sa kojim se moze hvaliti? isuse dragi boze uzmi madonnu i zaustavi nase patnje. LOL

    avatar

    20.08.2010. (17:29)    -   -   -   -  

  • madonna.blog.hr

    @sasa - "A NI gaga", ocito ne znas citati, get a room i zaustavi svoje frustracije

    avatar

    20.08.2010. (17:39)    -   -   -   -  

  • saša

    ja da nabavim sobu?
    javio si se ti? ajde

    avatar

    20.08.2010. (21:28)    -   -   -   -  

  • Koment

    znam da netko tko je vlasnik bloga o madonni ne moze biti realan, ali trebao bi barem pokusati biti reala.
    koliko god gagina turneja nije na razini madonne (a zasto bi i bila, nakon dvije godine karijere??), gagin glas je miljama daleko od madonninog.

    imati tako uspjesnu turneju nakon jednog i pol albuma je ogroman uspjeh i ne znam zasto se to ne moze priznati bez zajedljivih usporedbi.

    avatar

    21.08.2010. (00:52)    -   -   -   -  

  • madonna.blog.hr

    mogu biti itekako realan u vezi madonne, propala je zadnjih nekoliko godina, sto se tice spotova prave madonne vise nema, sticky and sweet je samo recikliranje starih stvari, plus jadan potez da snimi hard candy kako bi se priblizila amerima itd naravno da joj se treba cestitati, napisao sam da je madonna dosla preko 200 milijuna nakon tek osme turneje, a gaga samo s drugom i mislim da ni jedna pjevacica na pocetku karijere nije imala toliki uspjeh na turneji

    avatar

    21.08.2010. (12:27)    -   -   -   -  

  • POPolitanka

    A zasto ne uzmete u obzir broj koncerata koji gaga održava...jer ona zaradi u prosjeku milijun dolara po konceru znači da će tijekom turneje nastupiti 200 puta...uglavnom neka monsterići uživaju dok im je gaga dostupna na svakom ćošku....

    avatar

    21.08.2010. (16:50)    -   -   -   -  

  • Myky22

    Confessions je jedna od najboljih turneja ikad, apsurdno ju je spominjati u istom kontekstu sa Monster Ballom.
    GaGin glas je dobar, no Madonnin glas u Ray Of Light fazi se može komotno posrati na GaGin u bilo kojoj točki njene kratke karijere. Ne bih rekao da Madonna više ne zna pjevat, nego jednostavno se čini da nema volje. Prestala je biti perfekcionistica i draže joj se kreveljiti i širiti noge zbog bolesne želje da privuče pozornost. Žalosno je zapravo u što se pretvorila kraljica Popa. Žalosno je da se netko tko je proslavio Williama Orbita, Stuarta Pricea i Mirwaisa mora sad dodvoravati Timbalandu, Guetti i ostalim komercijalnim producentima.

    avatar

    21.08.2010. (20:09)    -   -   -   -  

  • madfromistra

    Madonna se nikome ne treba dokazivati! i tocka! YOU CAN LOVE ME, OR HATE ME BUT I'M NEVER GONNA STOP! Neka se titule dodjeljuju kome hoce, znamo svi koliko je danas lakse postati popularan, i sto znaci instant zvijezda... jer, ma koliko mi gaga ili byonce bili vcise manje simpaticen, vrijeme ce, nekih 20 godina karijere barem... pokazati koliko vrijede... isto su govorili i za bjork.. di je nestala.. isto tako za jenet jackson.. di je? a paula abdul? i tako redom.

    avatar

    21.08.2010. (22:15)    -   -   -   -  

  • Nenad

    Mislim da je veliki uspjeh Lady Ga Ge, posljedica i činjenice da su se ljudi zaželjeli nove Madonne, budući da ova stara odavno više nije relevantna. Madonna više nikoga ne šokira, osim povremeno svojim staro-mladim izgledom, albumi su joj ispodprosječni, a turneje samo ponavljaju jedan te isti koncept. Lady Ga Ga je nova, pjesme su joj megahitovi, spotovi dragulji campa, a budući da nije zgodna ostaje joj samo da privlači pažnju kostimima i medjsko - scenskim ekcesima. Ona je uzela sve najbolje od pop scene a i solidno pjeva, za razliku od kraljice čije vokalne sposobnosti opadaju rapidno s godinama. Lady Ga Ga će kroz koju godinu zasigurno otići u vode alternativnog popa i mi ćemo tek tada vidjeti šta ona može, ovo je sada samo brzinsko osvajanje medijskog prostora.
    Madonna sada polako postaje nalik Cher, ikona koja više neće pokretati ikakve trendove, već eto samo održavati svoj status.

    avatar

    23.08.2010. (08:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...