Nove kraljice popa?

Britney kao Madonna za Me Against The Music

Nakon pop kraljice i pop princeza je dobila svoju Glee epizodu. Američka pjevačica Britney Spears ovih dana odlazi na snimanje epizode američke TV serije Glee, u kojoj će glumci otpjevati njene najveće hitove.

Britney je jučer na twitteru objavila promotivnu sliku sa snimanja videa 'Me Against The Music'. U novoj verziji videa, Britney je Madonna, dok glumica Heather Morris glumi Britney Spears.

Epizoda 'Britney/Brittany' s pjesmama Britney Spears će biti prikazana 28.9. na američkom Fox-u.

Kliknite na sliku za veći prikaz (click on a picture to enlarge)





She's not me and she never will be

Američki glazbeni web portal Billboard piše kako će Lady Gaga do završetka turneje 'The Monster Ball Tour' skupiti zaradu od gotovo 200 milijuna američkih dolara. Pjevačica od rujna kreće na europski dio turneje, a u 2011. ponovo ide po američkim gradovima gdje će biti dodani novi datumi koncerata. Lady Gaga sigurno neće preći Madonnin rekord zarade od 408 milijuna $ (S&S), ali će najverojatnije potući uspjeh turneje Confessions (194 milijuna), iako je neuporediva kreativnost cjelokupnog performansa.

Madonna je tek s turnejom Sticky & Sweet uspjela preći brojku od 200 milijuna, a mladoj pjevačici Lady Gagi će to uspjeti s drugom turnejom, ali ukupno će održati više koncerata.

Za one koji nisu uspjeli pročitati poređenje uspjeha Madonne u 80-im godinama i Lady Gage - madonna.blog.hr/2010/07/madonna-80ih-vs-lady-gaga.html.



Beyonce - The Indisputable Queen Of Pop?

Billboard je titulu neosporive kraljice popa dodijelio američkoj pjevačici Beyonce, kao da su zaboravili tko je istinska kraljica popa.

20.08.2010. · Ostavi komentar (12) · Isprintaj · #