Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • ZlicaOdOpaka

    Uporno tvrdim da za tipkanje po neta treba manje od pola mozga :-)).
    Moram priznati da je moj na debeloj rezervi, crvena lampica krepnula od blinkanja i vrijeme mi je za spuštanje kapaka :-)).

    avatar

    18.08.2010. (00:35)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    dobra fora s tri laptopa (u moje vrijeme - koje je bilo davno - sva mi je literatura za diplomski bila na kopiranim papirima, pa je pisanje diplomskog izgledalo kao da mi je aleksandrijska knjižnica eksplodirala po cijeloj sobi)... a slušaj, ja sam uvijek uživala u pisanju seminarskih radova iako se sve zapravo svodi na pretipkavanje izvora, jer sam dobila šansu da cijelu materiju prikupim, sredim i sistematiziram kako ja želim, po meni nekako logičnom redoslijedu. prvo uvod, pa osnovno o temi, pa pravni izvori, pa problematika pa moguća rješenja pravne situacije pa zaključak :) prekrasno!

    avatar

    18.08.2010. (09:15)    -   -   -   -  

  • Semiramida

    Ah, a ja sve imam po knjigama, koje su rasute po cijeloj sobi i onda mahnito traži di si šta pročitao - jel bilo u ovoj ili onoj... Sizifov posao i Tantalove muke u jednom :P

    avatar

    18.08.2010. (12:01)    -   -   -   -  

  • Neverin

    i ja morammahnito citirati za svoju radnju ali sam se odlučio raspojasati u fusnotama sa mojim viđenjem stvari... i kažeš kava stvara jogurt revoluciju :)

    avatar

    18.08.2010. (13:45)    -   -   -   -  

  • Nessa

    Ma ima ti u seminarima kreativnosti, pogotovo kad pišeš seminare iz povijesti - triba smislit kako inteligentno parafrazirat sve što si našao a da ne ispadne plagijat. Story of my life, ti seminari me sataru više neg štrebanje za ispit. U svakom slučaju držim ti fige.

    avatar

    18.08.2010. (18:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...