Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Bookeraj

    nije mi jasno što želiš reći, moram priznati. da madonna zarađuje na svojoj kćeri i njezinoj baby-celebrity slavi, a da naši celebrity roditelji taj financijski potencijal nisu još spoznali, to je vjerojatno istina. i da ti klinci nisu po ničemu autoritet samo zato što su slavni. ali mislim da svaka osoba pri zdravoj pameti ne bi nikad te klince smatrala autoritetom. doduše, možda sam ja preoptimistična :)

    avatar

    07.08.2010. (10:02)    -   -   -   -  

  • Izgubljena na Istoku ...

    Ne znam, meni se cini da mala Ella Dvornik jako dobro zaradjuje na svojem kvazi celeb-beba statusu. Ali opet s druge strane, pa nije Hrvatska Hollywood...

    avatar

    07.08.2010. (10:09)    -   -   -   -  

  • minus40kg

    U medjima se prezentira upravo ono štio se traži, čita, primjećuje, komentira, ..., objekt tu ništa ne odlučuje, niti utječe, on je tek tu da bi zadovoljio potražnju ;)
    dražeN :)

    avatar

    07.08.2010. (12:26)    -   -   -   -  

  • Pepica

    Nis ne kuzim. Kakva "it" mjesta, kaj ti je to modni "must" krpe...? I Kakve veze s tim ima "ja sam ta koja ima novac u novčaniku i vlasništvo vozila (da sad ne nabrajma svoju imovinsku karticu)". Kaj si zapravo htjela reci? Danas mi je vjerojatno jedan od onih dana kada mi se sve treba narisati.
    S druge strane da si ti slavna i da tvoje dijete napravi svoju modnu liniju i time moze zaraditi ogromnu lovu, bi li se ti protivila tome ili bi bila ponosna na svoje sposobno dijete? A i ne mozes bas reci da je pohlepna. Kreacije se krecu od 12 do 40 doloresa iliti 66 kunica do 220 kunica. Jeftinije od kineskog jeftinola.

    avatar

    07.08.2010. (21:07)    -   -   -   -  

  • alexxl

    Sam da te pozdravim, nemam nikaj pametnog za reć.
    Mene isto tak te stvari živciraju.
    Od krpica priznam jedino levisice, adidaske, kakvu pamučnu majicu,
    more i lakosta s placa i dobar remen, jer levisice bez remena su ko gaće bez gume.

    avatar

    07.08.2010. (21:18)    -   -   -   -  

  • barba

    nevjerovatno je koliko RH ima selebutanata, ili ti seljacina po naski.

    avatar

    07.08.2010. (23:23)    -   -   -   -  

  • Elle Woods Gone Brunnette

    maja lena lopatny, npr, bi mogla izbacit štajgoidnu kolekciju haljinica s leopard uzorkom... ajme, jesam odvratna, zar ne?

    avatar

    08.08.2010. (23:57)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Pošto u Hrvatskoj niti nema pravih zvijezda (a oni koji bi zaslužili taj status obično su samozatajni) bespredmetno je uopće i o njima i o njihovoj mladunčadi raspravljati. Složila bih se s Anabelle. Ako ništa drugo, mala barem nešto radi. Premda, pretpostavljam da tim poznatima netko drugu piše knjige, smišlja kolekcije.... Svakako bolje tako nego kao Paris Hilton.
    @Elle, nisi odvratna, he he he....

    avatar

    09.08.2010. (08:19)    -   -   -   -  

  • NF

    ja ti imam curu, manekenka i fotomodel, u razredu koji vodim, 15 godina, nevjerojatno koliko pudera troši, stalno mi nešto prkosi, a mama joj baš slatkica i simpa u tvojim godinama i oblači se mnogo privlačnije od male, barem kad dolazi na informacije ;)

    avatar

    09.08.2010. (10:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...