Komentari

smotani007.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • fra gavun

    Hahaha šale od prijatelja su dobrodošle jer prijatelj neće nikada napraviti psinu već
    zez. Lijep ti pozdrav.:))

    avatar

    03.08.2010. (21:39)    -   -   -   -  

  • mladen

    Eh – sad si mi sa prijateljstvom promijenio misli! Ponosan sam prijatelju na tebe i hvala ti za prijateljstvo koje s tobom dijelim ( ma, opiri se ti, uvjetuj koliko hoćeš, ali, mislim da znaš da neke odgovore ne možeš i nećeš dobiti :P )
    Još jednom oprosti za malu jučerašnju šalu – i, ne brini, neće se ponoviti - znaš da fore ne prosipam dva put ( barem ne u slijedećih desetak godina ;-) a i povjerenje ne želim zloupotrijebiti – ovo je ipak bila kratka ali slatka šala
    Vidim ja da se ti opako spremaš za godišnji – i baš nešto razmišljam – kada si zadnji puta planski išao na g.o. u ovo doba godine? Juhuuuu davno – i, iskreno, veselim se. Drago mi je da smo svi (barem većina) poklopili na kratko termine, da nas je puno u blizini, i iskreno, nadam se da će pasti barem po jedno druženje: uz roštilj, uz more, uz šetnju, itd :-)
    Nego, sakri se ti pod krevet. Čujem da pomalo i poviše grmi gore a znam kako ti voliš te prirodne pojave, odmori i skupi snagu za sutrašnji dan – znam, bit će naporan, ali, možeš ti to:P
    I, prijatelju, polako, ti i tvoj škodilak krenite na morje, ne juriti, molim lijepo ( ovak bi Dok reko haha, viš ti kak je on i tu pristojan? molim lijepo) – čekamo vas, a već sam ti stavio i pivkana hladiti :-) ne, ne onog pšeničnog – pravog, se razme a škodilaka ti počasti oktanima po putu :-)

    avatar

    03.08.2010. (22:15)    -   -   -   -  

  • studena

    Nisam baš puno toga shvatila, ali ako te nešto nasmijalo onda ne može biti loše :)
    Želim ti lijep provod i da iskoristiš to vrijeme skupljajući pozitivnu energiju, bez mračnih misli i pesimizma (ma kako se čini. tvoji prijatelji će se već pobrinuti da tako i bude) :)
    Pozdrav :)

    avatar

    03.08.2010. (23:16)    -   -   -   -  

  • trava zelena

    Istina, ima rana koje uvijek bole; koje ni suze, ni misli, ni praštanje ne mogu zatrpati. Zjape. (čavli, čavlići, klinovi)
    Interesantno da nisam vidjela što su ti to prijatelji „smjestili“ s obzirom da sam često tu, kod tebe. Kak bi se ja šokirala!
    Lijepo je što ideš na more, sretan ti put.
    Kiša je stala, prognoze dobre...super. A kad naiđu one UV, ti u hlad. Poz.)))

    avatar

    03.08.2010. (23:46)    -   -   -   -  

  • carla

    he,he...Mladene, Mladene...vraže jedan

    avatar

    04.08.2010. (08:07)    -   -   -   -  

  • smotani

    fra gavun naravno ;) iako malo liče ponekad na psinu, šale prijatelja su uvijek dobrodošle ;))
    lijep ti pozdrav :)

    mladen khm, khm, khm - a mogao bi mi i škodilaka počastiti :P škrtico :)
    a vidi se da si na godišnjem - jesi se raspisao....

    studena ma ni ja nisam u prvom trenu shvatio - ali, na kratko sam bio "dok" - ma, nebitno, sve smo popeglai i, nadam se da ću doista malo napuni baterije.... malo su mi ispod minimuma
    a prijatelji - ma njih čim vidim boli me trbuh ;))
    hvala ti i lijep ti pozdrav ;)

    trava zelena da, neke rupe, ma kako izgledale male, možda nekima nebitne, nikada neće biti "pokrpane" ali, zato nastojmo da novih više ne bude.....
    a gle ako i nisi primjetila, nema veze - a nije to neki šok, osim možda bi me prozvala što nisam zvao na kstitke ;))))))
    a more - eto,konačno da ga i ja malo ugledam u nadam se, barem malo, opuštenom raspoloženju. Hvala ti, puno...
    Nisam od sunčanja pa me UV ne brine, ali, naravno da ću i pripaziti;) hvala još jednom i lijep ti pozdrav......

    carla ;)

    avatar

    04.08.2010. (10:34)    -   -   -   -  

  • Vitae...

    Ma, gradele i ribice hihihi to je bolje za pumpicu od špeka , Smotani hihihihihih
    uživaj i vrati se obnovljen s holideja ...ili dok ili , ma nema veze ...samo da si ti nama dobro))))

    avatar

    04.08.2010. (13:29)    -   -   -   -  

  • dok

    Eh, prijatelju :) iskreno, nasmijao sam se do suza u ponedjeljak. Stvarno bi volio da sam ti tad mogao vidjeti facu, one tvoje oči kako zbunjeno gledaju – ko, što? Kaj? No, dobro, malo smo se nasmijali ( na tvoj račun, molim lijepo), tebe prodrmali ( provjeravali smo malo u kojoj si fazi) i baš si mislim, da nisi imao pomagača, da nismo mi priznali, da li bi ti uopće ovo otkrio? Nadam se da si tamo sve postrojio i da se polako opraštaš sa svima ( znam da obično kad ideš na godišnji ostaješ do šest,sedam haha) da si pripremio sve rekvizite – od patkice, šlaufa, loptice :P i da si mislima već s nama – jer, mi te željno očekujmo.
    Nadam se da si mi nabavio ono vino? Nemoj da moram piti s vama pivu jer, niš vam ne bu ostalo :P
    Pripremio sam i nove špilove karti – oš remi, oš belu, oš tablić – biraj. Polako odradi kaj trebaš, odmori, i fijuuuuuu via Pag
    ( molim te, nemoj opet okolnim putem upoznavati neke nove pravce – ove su već i stari Rimljani otkrili :P)

    avatar

    04.08.2010. (14:54)    -   -   -   -  

  • romantika

    Razumljivo je kada takve šale dolaze od prijatelja i kada se može takva situacija povezati s njima ali, meni se to jednom dogodilo a da nikome nisam davala svoje podatke ...dakle, događa se greška u sustavu ( ili netko ima pristup svim našim podacima na blogu i može nas kontrolirati u svakom trenutku ) lijepi i sunčan odmor ti želim :)))

    avatar

    04.08.2010. (18:51)    -   -   -   -  

  • smotani

    Vitae... i gradele i ribice, ali i malo špekića ;))))))))) ma, vratit ću se ja.... s ... otoka ;))))))
    pozdrav ti ;)

    dok dakle, i kartal bum??? otkad to nisam..... a vino - ne prodaju ispod butelje - a prijatelju, tebi to traje vječnost :P no, nosim i donosim . ja ću ti pomoći:))))
    a rimljani hihihi - viš kak su i oni znali dobre staze ;) ( oćete me ikada prestati zezati za to putovanje a?)

    romantika da, u pravu si, dobro je kad je sve "legalno"...a mislim da administratori imaju sve pasove. lozinke.....odnosno, siguran sam da postoji način "ulaska" u naše editore. i sve je dobro dok nije zlonamjerno....
    hvala ti :)) i ja tebi želim lijepe dane ;))))

    avatar

    04.08.2010. (21:07)    -   -   -   -  

  • Mladen

    ... ah nikovi, imena, nazivi, riječi, glasovi ... sredstva misli za povezivanje, a time i mogućnosti u sustavima rada sa informacijama. Ja znam da je moguće u sve to ući i razotkriti. Što, pa to su samo nikovi, imena, nazivi ... Da, iza smo mi, mi svojom voljom i odlukom, povremeno, a često i više od toga, u uvjerenju da to stvarno i jesmo. Ustvari smo bezimeni uz dodjelu imena da nas se pronađe.
    A kako bismo se pronalazili bez imena? Hm, možda i postoji način, ali ovako sve to zanemarujemo.
    Pitanja, ako su valjana, zaslužuju odgovore, ali koji puta treba vremema. Znaš, odgovor je valjan kada ga osoba koja pita razumije, tj. kada je spremna. To ne znači neku nesposobnost, već otklon vremenske komponente koju smo ugradili u svoje živote... mi ili Netko. Ovo ja općenito o pitanjima i odgovorima. Provedi se na osmoru i ne pretjeruj... :)

    avatar

    05.08.2010. (12:40)    -   -   -   -  

  • smotani

    Mladen kao što sam već i rekao - tvoja općenita razmišljanja sadrže u sebi puno odgovora, puno "smjernica" za tijek mojih misli......
    u pravu si - imena služe da bi se ljudi "pronašli", a moji prijatelji kao da su me htjeli malo "zagubiti" - naravno, sve je bila šala koja samo njima može pasti na pamet..ali, to su prijatelji koji vedre i oblače ;)
    hvala ti i , nadam se da ću se odmoriti ;))))

    avatar

    05.08.2010. (22:49)    -   -   -   -  

  • smotani

    gali grom puca - na sve strane....
    ajde - evo i od mene nevjerojatno ;)

    avatar

    07.08.2010. (23:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...