Komentari

smotani007.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • ljubičasta

    Meni najlijepši zvuk, kad me ljeti uspava ćuk.. pa i kreket žaba, cvrčak..čak. San mi lak.
    Laku noć ti želim

    avatar

    27.07.2010. (21:48)    -   -   -   -  

  • mladen

    bate, prestrašil sam se ovog pogleda :P
    sad mi je jasno zakaj si mrzovoljan :PPP
    ajde, bar si, zahvaljujuć znam kome, sada bio siguran " tko pjeva"(zlo ne misli) :-)
    i, istina, možda pjeva malo previsoko ;-)
    laka ti noć prijatelju uz zvuke čarobne frule :-)

    avatar

    27.07.2010. (21:58)    -   -   -   -  

  • fra gavun

    Sad si joj posvetio i pjesmu pa će te obožavati još više a je malo čudna i neobična ali je
    draga. Ja je znam pod imenom Ćuk, tako je mi zovemo u mom kraju. Lijep ti pozdrav.:)

    avatar

    27.07.2010. (22:01)    -   -   -   -  

  • Dvadeseti veljace

    ...ma nema šanse da je se sad riješiš...zbog ove ode stekao si njenu vječnu naklonost...:)
    ...čini se da su dvje opcije: ili se privikavaj na njen očaravajući pjev ili kupuj čepiće za uši dok je još ovako friško i lijepo za spavati...:)

    ...laka ti noć... ovako ili onako... i svakako ako pretjera, šalji je u moje krajeve, mene ništa ne može spriječiti da zaspem...:))))

    avatar

    27.07.2010. (23:46)    -   -   -   -  

  • carla

    eh, sad kad ima tekst, nitko joj neće biti ravan...još bi se mogla pohvaliti pred ptičjim svijetom da ima svog tekstopisca...a ti, noćobdijo...moraš naučit brzo spavat, dakle čim sova umukne na par sekundi, na tri-četri sad- ti brzo zaspi.hrr..hrrr...laku noć

    avatar

    27.07.2010. (23:49)    -   -   -   -  

  • studena

    Ja se, na žalost, ne mogu pohvaliti da sam čula njeno glasanje, zato zahvaljujem na ovom snimku.
    Inače, postoje metode kako takve zvukove ne shvaćati kao smetnju. Jednu od njih si već spomenuo u postu, jer, uzeli smo za sebe previše prostora, ne misleći na sva ta bića oko nas, bez koje priroda ne bi funkcionirala kako funkcionira.
    Lijep dan ti želim :)

    avatar

    28.07.2010. (07:35)    -   -   -   -  

  • romantika

    Nikada ne bih ovo glasanje povezala sa sovom , čak i da sam ga čula mislila bih da je neka druga ptica u pitanju ...pozdrav ti šaljem

    avatar

    28.07.2010. (09:48)    -   -   -   -  

  • Svasta nesto.

    Poštovani smotko, čitam Vas duuugoooo i nedastajali ste mi u periodima šutnje. Ušara, hm - zgodno. Ja imam pauna koji izaziva isto. Spašen je, ali bučan .... Čuvajte se. Pozdrav.

    avatar

    28.07.2010. (09:55)    -   -   -   -  

  • Euro

    meni su sove nekako bas drage..

    avatar

    28.07.2010. (10:55)    -   -   -   -  

  • lobotomya

    U zadnje vrijeme ćujem glčasanje neke ptice koje me jako podsjeća na pauna, ali mislim, odakle paun ovdje? Valjda je nešto drugo. Ne znam jesam li ćula sovu, tko zna. No i ja sam noćna ptica pa mi nebi smetala. Pozdrav

    avatar

    28.07.2010. (12:36)    -   -   -   -  

  • Sarah Bernardht

    Reći ću ti nešto, u povjerenju, puna dva mjeseca udomila sam bebu sovu:))) marljivo je hranila noću sirovim mesom, bila je sva divna i paperjasta...držali smo je u ogromnom kavezu, a njene oči i kretnje su me fascinirale...ajme koje su to oči pametne i promišljene....malčice se pripitomila, dali smo joj ime ( Hedviga...) al kad je već pomalo odrasla i počela se zaletavati u rešetke, skužili smo da je priroda zove, i pustili je....Međutim, vezala se uz nas, sad često noću boravi na mom boru i proizvodi svoje poznate zvukove...ona je simbol mudrosti, postala je tako zaštitnim znakom mojih noći, više mi i ne smeta u spavanju, bilo bi mi čudno da je ne čujem....pozdravi mi Hedvigine prijateljice i rođakinje, bile bi silno ponosne da mogu znati kakvu si im odu posvetio....mudrosti ti treba:)))) kao i meni....pozdrav ti lijep i osmijeh ostavjam dragi moj Smotko:))))

    avatar

    28.07.2010. (13:51)    -   -   -   -  

  • JAPSIK

    Hvala Bogu da ih još ima u našim naseljima! Samo šteta što ne možeš spavati. meni je to godinama bila "glazbena" pratnja za spavanje ali nisam nikad kužila da je sova:) baš te snalaze razne nevolje pririode:) oda je odlična još da sove znaju još bi ti jače pjevale...:))))))))))))) pozdrav a meni je stvarno vrijeme za godišnji:))))

    avatar

    28.07.2010. (14:30)    -   -   -   -  

  • smotani

    Ljubičasta :) na žabe sam navikao, sa cvrčima se mogu, a evo i sove mi više nisu strane;)) noć je bila laka ali saaannnn ;) lijep ti pozdrav

    Mladen jesi se uplašio? Super, ti se i trebaš plašiti sve dok čekam odgovore.... (evo ti malo mojih točkica) i vidiš, barem sam ponešto zapamtio a čini mi se, i naučio........

    Fra gavun nisam ja rekao da mi nije draga a-a ;) neka nje, to ipak samo znači da mi kvart još ima malo mira ;)
    Lijep ti pozdrav;)

    Dvadeseti veljače znam, ali, možda se ja ni nje ne želim riješiti – samo neka se malo zamisli i smanji buran noćni život ;))))))
    Ma, ona mi je samo dobar izgovor za nespavanje.....
    Lijep ti pozdrav;)

    Carla hihi – zamišljam kako frendicama „čita“ stihove---aaaa, jadan ja ;))))
    A ja, ja bum već spavao – ima vremena. Hvala ti

    Studena eto, baš mi je drago da sam i ja malo djelovao edukativno – ko kaže da se znanje ne prenosi (dobro, ovo nije s koljena na koljeno, ali – prenešeno je;)
    I rekao sam, ma ne smeta ona meni – samo bojim se da se ne pokvari od tolikog noćnog života ;)
    Hvala ti i ja tebi želim lijepu i ugodnu večer :)

    Romantika eto, ni ja ne bi...ali, imao sam dobru „učiteljicu“;)
    Pozdrav i tebi

    Svašta nešto hvala ...i nije da ja ne navratim kod vas ;) da paun je sličan...ali, ipak ;)
    Hvala puno i lijep pozdrav ;)

    Euro ma i meni su drage ;) pa ne bi im, u protivnom, i filmić složio i odu spjevao;)

    Lobotomya eh draga Loby – i ja sam, naročito, opet, u zadnje vrijeme noćna ptica – pa mi ova sovica služi samo kao dobar izgovor....jedino, malo je teže ujutro, kad treba na posao – onda joj zavidim....jer, ona spava ;)
    Pozdrav i tebi

    Vidrin smijeh ;)))) predivno draga Vidrice. Znaš, noćas ću je probati dozvati sa Hedviga ili njezine frendicee ;) znaš, drago mi je da još uvijek ima ljudi koji pomažu u takvim situacijama, ali, još mi je draže kada shvate da je priroda njihov dom – neka, neka nje na boru, ali, tu je u svom domu ;)))
    A mudrost – eh draga moja – mislim da ni cijela obitelj ovih mojih noćnih prijateljica više ne može mi pomoći....... no, to je život
    Hvala draga Vidrice i ja tebi šaljem veliki pozdrav ;)

    JAPSIK ma nije to nevolja – to je slatka noćna muzika ;))))) i znaš, bojim se sada kad odu počnu prepričavati – pitam se hoće li im noć biti dovoljna za to? ;))))
    I tebi lijep pozdrav i… ugodan godišnji :)))))) i ja ću, valjda, skoro...ah....

    avatar

    28.07.2010. (18:41)    -   -   -   -  

  • priroda

    Bila sam u važnom poslu, pa malo kasnim s mojim doprinosom temi, ha ha. U gradu čujem pjev i drugih ptica, koji se čak u nekim noćima pomiješa sa ranim zvukom auta, i strašno me nervira. Ali na selu, sove su glazba. Ne vidiš ih, što je dobro (malo su te oči, brrr...), nego čuješ i osjećaš kao društvo koje godi. Jedino, izbirljive su glede hrane, te prave nered: pojedu meso miša, a oguljenu kožu bacaju. Dok sam imala borove, čisti pa meti...Lijepo si ih „nagradio“. Poz.))

    avatar

    29.07.2010. (13:46)    -   -   -   -  

  • smotani

    priroda nadam se da je posao uspješno obavlljen ;) ne mogu reći da me ti zvukovi nerviraju, ali, da paraju oši...e da ;) no, zanimljivo je, da na ranču čujem samo žabe i ptičice - i naravno, i one su noćne pa pjevaju na sav glas kad se treba spavati ;))))) ali, najbolji mi je susjedov pijetao koji se "budi" tek popodne- taj je za moju kuću;) nisam imao prilike doživjeti sovu u prirodi, ali, zato imam vjeverice ( koje s pravom nose naziv brzice još ih nisam uslikao), ježeke, kornjače, ptičice, žabice...:)
    hvala ti ;))

    avatar

    29.07.2010. (18:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...