Komentari

sekasmith2.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • seoska idila

    ma kakva Zvečka. ja nisam bila takva šminkerica. ja sam visila ispred i oko SC-a. svaki dan... tamo negdje od '79 - '83 (mislim da s upisom na faks nestalo je i tih izlazaka)...

    a ti?

    avatar

    25.07.2010. (22:28)    -   -   -   -  

  • sekasmith

    Kak sam rekla. A kaj se tiče šminke, zato sam i objasnila taj neki drugi vuglec. Promakel mi je nažalost i SC, i nebuš verovala, nikad nisam bila u Kulušiću. Nisam imala nijednu žeMsku da s njom tam odem. Brat me nije htel, prvo sam mu smetala, a onda je brzo našel komada van Zagreba i oženil se i pa-pa draga. I tak.

    avatar

    26.07.2010. (21:40)    -   -   -   -  

  • Joanna has left Stepford

    To je ono famozno Blato-Zvečka-Kavkaz?:) samo sam čitala u ExYu leksikonu o tome:)) dobro čut ponešto ovako iz prve ruke, inače odbojka nije samo sport;) odbojka je kraljevski sport;) nema sranja nema gluposti, ti radiš svoje druga strana svoje i samo se fensi podjebavate unakrsno i gospodski nadmudrujete;)

    avatar

    26.07.2010. (22:21)    -   -   -   -  

  • armin

    e draga seko. pametna si ti curica. čista provokacija. dok sam pisao padao mi je na pamet trgovac tepiha gurdžijev i brkati filozof sa dominantnom sestrom. zvečke se dobro sjećam. mada sam ja počeo odlaziti u zvečku, 82-83 kada sam došao u zg na studij. tada je zvečka pomalo već gubila sjaj. a kavez je bio tako-tako. šminkeri i zgodne curke.
    lijepa vremena. kategorički imperativ u džepu, zvjezdano nebo iznad glave, antonija u šupljem mišiću, klupa u malom parku kod palainovke.
    tko zna, možda smo se i gledali?

    avatar

    27.07.2010. (09:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...