Komentari

sempercontra.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Neverin

    Šuker? platiti? nemojmo ni fantazirati o tome :)

    a adlešička koja neće iz hsls-a ali ni iz vlade već bi sjedila na dve stolice?

    avatar

    14.07.2010. (23:38)    -   -   -   -  

  • catwoman

    To je klasična priča o velikim i malim ribama. A za čije ponavljanje smo si sami krivi. Pričao mi je jedan prijatelj, koji je u ratu upoznao puno ljudi i proniknuo u karaktere. Od njih sto deset je poštenih, od tih deset pola ih je defetista, a od onih koji to nisu - pola ih je glupo. Ostanu ti dva čovjeka. Uvijek se zaokružuje na nižu cifru, to je statistika pokazala kao vjerodostojnije.

    avatar

    15.07.2010. (02:06)    -   -   -   -  

  • turimti

    na žalost bivši autoprijevoznik za razliku od rajića nije imao "škegru" iza sebe što ne isključuje neke druge igraće u pozadini...u hrvatskoj nema slučajnih uspjeha i neuspjeha...
    ekipa dobro radi na "hrvatskom snu" do naše propasti...
    nije mi jasno što smo austrijance istjerali kada smo opet postali njihove sluge s našim capo meštrima...

    avatar

    15.07.2010. (07:45)    -   -   -   -  

  • Para(ne)normalan!

    Put do pakla je popločan dobrim namjerama. Opčenito nije se dobro zaduživati radi širenja proizvodnje jer su RH zbog niskog rejtinga svjetskih lihvarskih kuća SVI krediti nepovoljni. U stvari vlasnici tih analitičara su isti oni koji ti i daju kredite, odnosno vlasnici banaka, tu vrijedi ona narodna; kadija te tuži, kadija ti sudi.
    Samo dobit koju naši preduzetnici pretežno ulože u Daimler Benz i slični kapital u svoj garaži ili luci, a ne u svoju firmu kao čistu lovu može služiti za povećanje proizvodnje!
    Naravno, dobit ne završi u firmi nego na njihovim računima, to je nažalost to veliko domljublje koje imaju, tako oni vraćaju ljubav svojoj zemlji, naručuju muzike za dan državnosti jer toliko vole ovu državu koja im je to sve omogučila, bez ikakvih sankcija?!
    Pozdrav!

    avatar

    15.07.2010. (11:05)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @neverin
    ...nisi dobro obaviješten ili se stvari odvijaju svjetlosnom brzinom. Adlešić n a p u š t a HSLS, točnije napustila ga je. Kobajagi njne bjelovarka baza se protivila izlasku iz koalicije. :-)))!

    avatar

    15.07.2010. (16:58)    -   -   -   -  

  • odmak

    Vidiš i ja sam uvjerena da gospodin Srđan Mladinić nije lopov. Mislim da država ne prati takve 'vizionare'.

    avatar

    16.07.2010. (15:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...