Komentari

sekasmith2.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • donin svijet

    I ja sam svoj prvi i jedini šamar od oca dobila sa 16 godina. :) Baš sam se jutros toga sjetila uz jutarnju kavu i ponovno analizirala događaj... :)
    Što se klinaca tiče, znam o čemu pričaš. Imam jednog od 18 i jednog od 20.... pa jako dobro znam s kakvim se problemima nosiš.... :))))))
    Događaj s klerikalcem iz tvoje mladosti me nasmijao da sam skoro pala sa stolice.... :)))))
    Pozdrav.... :)

    avatar

    07.07.2010. (21:04)    -   -   -   -  

  • Joanna has left Stepford

    mene nisu dali na karate:D ali je mama skoro dobila srčani:D došlo joj iz dupeta u glavu da sam punoljetna i višlja od nje za pol metra ugrubo:D vikala je da spustim ruke i na kraju bijesno otišla :) to je bilo...pa prije 2-3 godine:D i otad pribjegava samo verbalnom nasilju:D nasilan je taj njen glas i masakarična frekvencija kojom kida mozak...

    avatar

    08.07.2010. (00:27)    -   -   -   -  

  • dva

    onda sam magarica, znam tu pjesmu :))
    baš mi te lijepo čitati, konačno si se raspisala. U svezi a glede prošlog tvog posta, ostadoh zatečena ovim:
    "Mrzim kad mi neki onda veliju – čuj, pa tebi je fakat teško, a ti kao sve kroz zajebanciju. ..E, nemoj mi joke reći da mi je teško. To je moj život i kažu mi da ga dobro nosim..."
    jer mislim da sam te nešto slično i sama rekla ili napisala.. No, očito da si taj dan bila mekana srca, a vjerojatno je bio i 16.ti u mjesecu (hihihi) pa si mi oprostila, iskupit ću ti se sa 16 čokolada (ok, neće sve biti veličine Životinjskog carstva) :))))))))))))))))))))
    kiss i pozz

    avatar

    08.07.2010. (11:07)    -   -   -   -  

  • sekasmith

    @jedan svijet, čuj gle, ono, kak da ti fino velim, sad su ti već 18 i 20, ali vrati sjećanje unatrag, usput primi sućut, sa zakašnjenjem, e, koma. A valjda ti isti imaju kakvog oca, tetu, baku, bilo koga da ti pomogne, meni bivši svedušno odmaže. A ti nemoj za prvom kavom (zavidna sam ti, meni je prva i zadnja ujedno) mislit na šamarčine, misli na lepe stvari, ono, redovni i solidni mjesečni dohodak, i taaaako....

    @Elektroda, stojim i dalje iza toga: Šupi me za vuho, samo nemoj urlati, to stvaaaarno ubija mozak. Ne zna, jelda?, ko nije probal. A ko nije probal, nit mu ne želim.

    @Dvojka, veze ti nemaš. Tebi je sve dozvoljeno, jer i ti imaš jednog doma od 16 godina pa smo si svoji, kaj ne? Kaj se tiče čokolade, ko te je teral da se nudiš, može sve, he, he, pa je.

    avatar

    08.07.2010. (13:57)    -   -   -   -  

  • skroz

    Čuj Seko, jeman i ja jednega o' šesnajst...i viruj mi oti te more prez problema dovest do ludila...
    znaš, ono ka' si mlaji, ka' jemaš šesnajst onda bi tija jemat bar 18 oli dvajst, pa onda ako jemaš dvajst jopet bi otija jemat ono bar 25, pa ka jemaš dvajstipet onda neznaš ča češ san su sebon: nemoš ono ča bi tija...a ti bi ono ka' tija svudir...pa na koncu ritko ko i oče jemat posla su tebon... muka je oto...
    a su šesnajst moš svudir...i kako oš...i svudir te puščadu...
    Čuj Seko...da ti slučajno ne pa'ne na pamet da govorin o šporkarijaman, znaš...govorin o godinan...ozbi'jno...;-))

    avatar

    09.07.2010. (08:15)    -   -   -   -  

  • sekasmith

    Skroz: Misliš ti da je meni lako bilo pisati o temi, a sve ostat kao fina žeMska, a tema se zove Šesnajst!??? Daj, prosim te lepo, triput sam se ispravljala, da ne velim šesajst puta. Ispravljala. Post. Oli ti kapiraš ća ja tebi trlječen? Ni to lako bilo, eh. A mogu ti reći, prije mi je bilo lakše...

    avatar

    09.07.2010. (13:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...