Komentari

kamena-kucica-na-skoju.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • Annaboni

    jeeeeeeeeeeeee....sve vidila a ti sve lipo uslikala......
    Spasi me u ovom blog.hr ako znaš-------Bar po patriotskoj liniji..

    Izludija me je

    avatar

    05.07.2010. (08:19)    -   -   -   -  

  • marchelina

    uspomene, uspomene....:)

    avatar

    05.07.2010. (08:57)    -   -   -   -  

  • kamena

    @bonnisima: rado draga, al' ne znam kako... jesi li kontaktirala Blog.hr, šta oni kažu? ... znači i ti iz Splita, ajde neka.. :-)))
    @marchelina: a stvarno, pun post uspomena... borami, ni to baš dobro kad te počmu vatat'. :-)))
    @mcmlx: ha, ha, ha, e da ti je znat' kol'ko mi je godina tek... al' ne tuguj, ne plači, nikad se ne zna...:-))) a ne razumin baš ono STF

    avatar

    05.07.2010. (22:02)    -   -   -   -  

  • borut

    Koji gust je bio to sve otslusat! A eto i osvjezenja ima, malo kise.

    avatar

    06.07.2010. (03:47)    -   -   -   -  

  • Sil

    hej

    Evo konačno pročitah cijeli blog (dobro ne baš cijeli nešto sam ipak preskočio) i najzanimljivije mi je bilo razmišljanje dal bi ponovila da znaš kroz što sis sve prošla, no u svakom slučaju bitno da si gorke muke privela kraju i bitno je da osječaš zadovoljstvo zbog toga, jer najgore je kad nešto toliko čekaš i onda kad dobiješ na kraju nemaš više snage ni za oduševljenje:)

    avatar

    06.07.2010. (13:59)    -   -   -   -  

  • piskaralo Tixi

    Ogrlica satkana od predivnih pjesama, no, ja bih ipak izdvojila neke koje su mi posebno drage. "Nono, dobri moj nono", posebno od trenutka kada je moj otac postao nonić, iako je trebao biti djed, no kako živi u Istri izrazio je želju da bude nonić. "Konoba" od koje se naježim kad god je čujem i zbog čijih bih stihova rado jednog dana živjeti na otoku. "Da je meni s tobon kroz pasike" koju moj otac naprosto obožava. Te "Nadalina" koju sam kao djevojčica imala na maloj ploči, a slušala je od jutra do sutra.

    avatar

    06.07.2010. (14:10)    -   -   -   -  

  • kamena

    @borut: imaš pravo, vratilo nas je malo u mladost :-)
    @Sil: ovo na kraju si odlično podvukao, i nažalost mislim da se mnogima upravo to i dogodi, a nije da nisam i ja razmišljala o tome... previše je to godina kroz koje često osjećaš i ljutnju, i bijes, i nemoć, al' danas stvarno mogu reć' da me je to prošlo, pogotovo nakon svega što je snašlo one koji su nepravdu i prouzročili... nije im vrijedilo, i platili su previsoku cijenu za sve boli koje su izazvali... ako Bog da da se ostvare snovi, mislim da imam snage i za guštat' :-)
    @Tixi: baš si to lipo nazvala ogrlicom, a i tvoj izbor pjesama mi se sviđa... meni su posebno draga "Zvona moga grada", podsjete me na moje malo misto na škoju :-)

    avatar

    06.07.2010. (17:29)    -   -   -   -  

  • Katja

    i našem MDF-u 50 godina
    bila san na Splitu prvu večer :)

    avatar

    06.07.2010. (19:12)    -   -   -   -  

  • kamena

    @Katja: da, lipo :-)
    @mcmlx: evo me ponovo, u odgovoru na tvoj komentar se bedasto pitam šta je STF, i sad mi se odjednom upalio kliker - splitski festival :-(

    avatar

    06.07.2010. (20:33)    -   -   -   -  

  • fra gavun

    Koja imena i koje dobre naslove je iznjedrio Split, čini se da ostaju samo uspomene jer ono
    drugo uništio je novac.:(

    avatar

    07.07.2010. (16:10)    -   -   -   -  

  • kamena

    @fra gavun: baš tako, i žalosno da nema ničega šta nije uništeno :(

    avatar

    07.07.2010. (20:18)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Na povratku me dočekala muzika sa retrospektivne večeri na Prokurativama. Lipo se tako vratit doma, uz zvuke muzike s kojon san se uvik osjećala doma, u svojoj staroj kužini, pivajući te pisme sa ljudima kojih više nima.
    Sviđa mi se Terezina premijerna pisma - Nema više one stare pisme, nema više Vice, ni....
    Moran priznat da ni ja ne mogu shvatit neke pivače koji su to šta jesu upravo radi splitskog festivala, Olivera koji je svojim nepojavljivanjem još više pa u mojim očima ka čovik (nakon reklame za smrznutu ribu u Lidla). Mislim da nikakve stare razmirice ne bi trebale učinit da on odbije otpivat Galeba na Prokurativama. kaže da je davno odustao od festivala - ovo nije bio festival, ovo je bila povijest prave pisme čiji je i on neodvojiv dio, želio on to priznati ili ne.

    avatar

    08.07.2010. (12:56)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Evo, opet ću se nadovezat na svoj komentar. U ovoj priči sa Oliverom i festivalom, pomislih kako je to vrlo slično kao kad se sin odrekne svoje matere. Žalosno, ali čini mi se da njega baš i nije puno briga za mišljenje publike koja ga je oduvik volila slušat.

    avatar

    09.07.2010. (10:35)    -   -   -   -  

  • Annaboni

    Odgovaram ti : ma kakvi bolje............još gore ! Popslala sam tri maila ureniku bloga i ništa..

    Otvorila sam NOVI blog www.Marijolina.blog.hr i napisala post i s tim nikom komentiram..............ali, kad klikneš na nik komentara ( probaj ) otvara se opet stari blog na kojega NE mogu ući................

    Prema tome, vraćam se bloger.hr .............a žaj mi je , jer mi je ovdi 4 godina a oni iz redakcije ne pomažu

    avatar

    10.07.2010. (20:45)    -   -   -   -  

  • turimti

    olivera ne optužujem. čovjek se postavio tržišno. runjića nema da bi vraćao neke dugove, a ninčević mu je dobar za kafane. ako želite feštu & slavu, gospodo, platite...-to bi bila poruka olivera...i u čemu je griješka?...

    avatar

    14.07.2010. (11:13)    -   -   -   -  

  • kamena

    @turimti: po meni je greška baš u tome o čemu pričaš - gledati olivera i split samo kroz kriterij tršišta i love, pa makar mi mnogi sad rekli da sam budala... rekla sam u postu da nisam upoznata sa situacijom "iza kulisa", pa tako ni njegovim financijskim aspektom, i bilo bi neozbiljno od mene govoriti napamet, ali, kladila bi se da mu većina splićana ipak zamjera nenastupanje, jer ono što on duguje splitu i splitskom festivalu nemjerljivo je novcima... trebao je nastupiti radi splitske publike, bez obzira na razloge, pa taman i besplatno... to je moje mišljenje, a pitam se kako i zašto su nastupili drugi?... da li baš besplatno?... a možda je oliver puno tražio?... puno toga ne znam, ali ipak ne dijelim tvoje mišljenje...

    avatar

    14.07.2010. (16:54)    -   -   -   -  

  • kamena

    ah, već san pomislija evo nekog iz moje generacije, kad ono ja i STF vršnjaci, eh, mladosti, ostalo mi u sićanju svako lito, dernek za sv.Stipana u V. i samo su se puštale stvari sa Splita, eeeeh (mcmlx 05.07.2010. 10:28)
    greškom izbrisano, pa vraćeno

    avatar

    08.10.2012. (20:47)    -   -   -   -  

  • kamena

    @gustirna: u potpunosti se slažem s tobom, od riči do riči, baš si sve dobro rekla, a pročitala sam sinoć kasno na brzinu da si i kod sebe spomenula, pa eto nisam stigla ni komentirati... sramotno je baš najviše od Olivera, i ne znam kako nije svjestan da ustvari sam sebe degradira na ovaj način... jer ovo je kako si rekla povijest prave pisme, ali i njegova povijest, rođen je tu, na splitskom festivalu... i eto, ponavljan se, al' želim reć da sam post i dosta "ublaženo" napisala, s obzirom koliko me večer retrospektive razočarala... stvarno sam očekivala puno više, i mislim da je ovo sramota za Split, nažalost, ne i jedina...:-((((
    (kamena kućica na škoju 08.07.2010. 17:58)

    avatar

    08.10.2012. (20:48)    -   -   -   -  

  • kamena

    @gustirna: da, stiče se dojam da ga nije briga ni za svoju publiku, stvarno žalosno...
    @Marijolina: žao mi je zbog tebe, ne znam što reći... imaš li barem nešto sačuvano od napisanog, ako nemaš stvarno je velika šteta... (kamena kućica na škoju 10.07.2010. 23:58)

    avatar

    08.10.2012. (20:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...