Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • Viola (sul palco)

  imaš apsolutno pravo. živjela sam 6 godina u G. pa znam. nedjeljom izleti na biciklu, radnim danom normalno biciklom na fax, bez da pogineš ko u Zg.....

  avatar

  30.05.2010. (08:15)    -   -   -   -  

 • ZlicaOdOpaka

  Ovo za vodu. Hoću pitku vodu na nasipu :-)).

  avatar

  30.05.2010. (10:07)    -   -   -   -  

 • ST

  Prelipo

  avatar

  30.05.2010. (17:21)    -   -   -   -  

 • Bergaz

  "Unbekanntes Wien" - Ludnica!
  Probaj po sjećanju! He he!

  avatar

  31.05.2010. (02:12)    -   -   -   -  

 • Boros

  Eh, kako bi bilo dobro da tako nešto postoji u Zagrebu.
  Pogotovo ovo sa pitkom vodom po igralištima za djecu.
  Pa svaki put kad sa kćerkicom odemo u park moramo nositi vodu sa sobom.
  Ah, daleko smo mi još od Europe.

  avatar

  31.05.2010. (12:32)    -   -   -   -  

 • start magazin

  Znaš kaj, ja nisam baš tako pesimistički raspoložen po tom pitanju ("daleko od Europe") ... Kao prvo, ovisi što podrazumijevaš pod Evropom - bio sam lani u Rumunjskoj koja je članica EU i ona u dosta stvari gleda nama u leđa. A ono u čemu smo mi u stvari najviše za Evropom je to da vlast (gradska i sva ostala, ali ipak ponajviše ona koja je najbliža ljudima, lokalna ) u Evropi prije svega služi da služi ljudima, a ne obrnuto, da ljudi služe vlasti, kao što je to kod nas čest sučaj.
  Postaviti pipu na dječjem igralištu je zaista malen posao i malen trošak ... samo se treba vlast (javno poduzeća) sjetiti da je to nešto što zaista treba ljudima: i uz Savu i na Bundeku i na dječjim igraištima. Isto kao i biciklističke staze i karte i sve drugo.
  A ja se nadam da će ipak i kod nas kad-tad (što prije, nadam se) sinuti i doći javnoj upravi iz riti u glavu da im je glavnio posao omogućiti što ugodniji život građanima.

  avatar

  31.05.2010. (15:25)    -   -   -   -  

 • Boros

  I mislio sam na to da bi vlast trebala prepoznati što je zapravo potrebno ljudima i sjetiti se da im je to zapravo posao i da su radi toga izabrani.
  Naravno da nije sve tako loše. Zapravo je u Zagrebu dosta dječjih igrališta preuređeno u zadnjih par godina. Ide nekako naprijed, ali ipak nekako presporo.

  avatar

  31.05.2010. (21:52)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...