gle, sve se bilo super fantastično, dok nisam vidla taj komad mesa na kraju hahahahah istina, bosiljak i češnjak rulz:) s maslinovim uljem naravno, bez njega isto niš:)
22.05.2010. (20:27)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fino, fino, motala sam i ja takvo nekakvo tijesto , u slavoniji, to rade za svatovsku juhu, jedino što se motaju preko nečega pa ostaju udubine i izbočine
22.05.2010. (20:59)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Meni su šurlice i meso - odlični! Fantastično igleda; miriše - toliko su lijepe fotografje; samo što ne iskoče iz računala :))))) Pusa, pozdrav od Luki+Goldie
23.05.2010. (02:30)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Evo njega opet..... maslinovo ulje s tartufima..... što je iduće? Kavijar? Ovo je bilo malo prijateljskog podjebavanja s obzirom na to da si nam zabranio ha ha ha. Ali pustimo šalu na stranu (nastranu šalu), svaka ti čast na strpljenju i živcima. Istinaibog, šurlice su puuuuno kraće i tanje, ali to je valjda zbog škrtosti Bodula (i ovo je šala, da budem iskrena, u životu sam srela samo jednog škrtog Bodula, ali jedan ko nijedan).
23.05.2010. (08:48)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ma krčke šurlice su precijenjene, doduše možda je gulaš bio loš, kad sam ih jedan jedini put jeo, pa mi pokvarilo cjelokupni dojam, ove iako neobično debele, djeluju primamljivije ;)
23.05.2010. (10:45)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jel se to baš mora motat na iglu? ne valja narezano na duge rezance? kak to sljepiš da se ne odmota dok se kuha? čini mi se jednostavno i brzo za napravit-znači da je odlično. srećom, i onaj šnicl pored se isto lako priprema....lijep recepat...:))
23.05.2010. (11:35)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
E stvarno su ti debele i dugačke....i plus toga prevelika je zajb...ija to sve mjesiti pa rastanjivati, pa motati, pa kuhati.....uhhhh! Kod mene bi bilo brašna do koljena! Ja se držim one da autohtona jela trebaju praviti samo "autohtonci" :)) Tako da se ja ne mješam u izradu pita, bureka, čobanaca, kotlovina, purica s mlincima, ličkih pola i sl. Ono, da ti jelo nekog kraja bude baš kako treba mora ti barem prapraprababa biti od tuda. Ali sve to jedem, of course, sreća da imam prijateljice iz svih krajeva bivše državne zajednice!
23.05.2010. (20:23)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
praktikum
gle, sve se bilo super fantastično, dok nisam vidla taj komad mesa na kraju hahahahah
istina, bosiljak i češnjak rulz:) s maslinovim uljem naravno, bez njega isto niš:)
22.05.2010. (20:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
tita
fino, fino, motala sam i ja takvo nekakvo tijesto , u slavoniji, to rade za svatovsku juhu, jedino što se motaju preko nečega pa ostaju udubine i izbočine
22.05.2010. (20:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
seoska idila
ne zgleda bozgzna kako, no sigurna sam da je bilo finoo... (uključujući i ono meso, kaj se te cure dure..)
22.05.2010. (21:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Elle Woods Gone Brunnette
sotono! već sam dobila 2 cm masti na dupetu od samog pogleda...
22.05.2010. (23:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki 2
Meni su šurlice i meso - odlični! Fantastično igleda; miriše - toliko su lijepe fotografje; samo što ne iskoče iz računala :)))))
Pusa, pozdrav od Luki+Goldie
23.05.2010. (02:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
windfuckersister
Evo njega opet..... maslinovo ulje s tartufima..... što je iduće? Kavijar?
Ovo je bilo malo prijateljskog podjebavanja s obzirom na to da si nam zabranio ha ha ha.
Ali pustimo šalu na stranu (nastranu šalu), svaka ti čast na strpljenju i živcima. Istinaibog, šurlice su puuuuno kraće i tanje, ali to je valjda zbog škrtosti Bodula (i ovo je šala, da budem iskrena, u životu sam srela samo jednog škrtog Bodula, ali jedan ko nijedan).
23.05.2010. (08:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
hahaha sister, dobra si..........jebi ga imam vremena pa namišljam..............
BTW ovo ulje mi je u friđu već pun k... godina
23.05.2010. (08:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pametni zub
lijepo - na žalost, ne smijem pojesti više od tri triglicerida
23.05.2010. (10:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
NF
ma krčke šurlice su precijenjene, doduše možda je gulaš bio loš, kad sam ih jedan jedini put jeo, pa mi pokvarilo cjelokupni dojam, ove iako neobično debele, djeluju primamljivije ;)
23.05.2010. (10:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
greentea
jel se to baš mora motat na iglu? ne valja narezano na duge rezance? kak to sljepiš da se ne odmota dok se kuha? čini mi se jednostavno i brzo za napravit-znači da je odlično. srećom, i onaj šnicl pored se isto lako priprema....lijep recepat...:))
23.05.2010. (11:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Andrea-Pisma
baš ti hvala što si mi sa ovim postom otvorio apetit voljela bih to probati jer volim uživati u dobrom ljelu pozdrav
23.05.2010. (13:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
luki 2
Slažem se s Tobom - žao mi je zbog Olića, ali sterna s druge strane :))))) Pusa, pozdrav od Luki+Goldie
PS: Blji su pobijedili! :)))) L+G
23.05.2010. (18:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
otkako je umro ko da je u zemlju propao mcml
obozavan tartufe...daj sad san ogladnila
23.05.2010. (19:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
katalona
E stvarno su ti debele i dugačke....i plus toga prevelika je zajb...ija to sve mjesiti pa rastanjivati, pa motati, pa kuhati.....uhhhh! Kod mene bi bilo brašna do koljena! Ja se držim one da autohtona jela trebaju praviti samo "autohtonci" :)) Tako da se ja ne mješam u izradu pita, bureka, čobanaca, kotlovina, purica s mlincima, ličkih pola i sl. Ono, da ti jelo nekog kraja bude baš kako treba mora ti barem prapraprababa biti od tuda. Ali sve to jedem, of course, sreća da imam prijateljice iz svih krajeva bivše državne zajednice!
23.05.2010. (20:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sobarica
Nikad od mene kuharice :( pogubila sam se bezpovratno na pol teksta. Ti, hvalevrijedan.
23.05.2010. (21:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
LoveToRead
Uuuuubila bi za krčke šurlice:):).
23.05.2010. (22:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bookeraj
tako kod nas nalikuju tzv. šuftnudle, jedino su one pune, a ne šuplje :) fino je to.
24.05.2010. (09:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
marinianis
mljac, tako jednostavno, tako zamislivo jestivo
24.05.2010. (12:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Neverin
o mati mila, mene šurlice od tog dana podsjećaju na Tončija Huljića :(
24.05.2010. (19:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fotkam, kuham, putujem...
hm vrijedno probat :)
26.05.2010. (20:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bugenvilija
ovo ti zgleda super, slike su ti sve bolje i bolje.
bit ce da to ima neke veze sa onim ludim Lou Mannom i njegovom selekcijom :)))
28.05.2010. (08:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Joanna has left Stepford
iz nekog razloga ne podnosim kuhano tijesto deblje od makarona:D
29.05.2010. (00:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...