Komentari

sempercontra.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • DOBAR, LOŠ, ŠTRACA

    ej, pa ja sam rođen u Čakovcu ....

    avatar

    18.05.2010. (17:20)    -   -   -   -  

  • blackwhiteworld

    ja se upravo vratila iz Čakovca,lip grad...
    obišli muzej Zrinski i uživali ...
    slučajno smo naletili i na maturante koji su slavili po parku

    avatar

    18.05.2010. (19:53)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @osjećaj...
    A ja sam rođen u Osijeku, ali u Čakovcu živim od svoje treće godine s malim pauzama.
    @black...
    Vjerujem ti da je bilo lijepo. Još da si bila za lijepa vremena. No ja sam "semper contra" i uvijek gledam na sve kritičkim okom, pa makar i na grad u kojem živim. No te ne znači da ga ne volim.

    avatar

    18.05.2010. (23:32)    -   -   -   -  

  • blackwhiteworld

    ma ne mislim ja da ti nisi u pravu ...i post ti je odličan
    sigurno drugačije ti gledaš na grad u kojem stanuješ i svakodnevno živiš njegove dobre i loše strane - od mene koja sam samo proputovala kroz njega
    ma niti mislim da ne voliš svoj grad,dapače...
    i ja volim split, ali doista mislim da ima puno loših stvari u njemu,posebno u zadnje vrime i vrlo kritički sam "raspoložena" ...

    avatar

    19.05.2010. (00:21)    -   -   -   -  

  • Para(ne)normalan!

    Jako lijepo!
    Ja konstantno ratujem sa HVM šljamom, ne samo da devastiraju sve što stignu, nego još i obavljaju nuždu na prostorima koje unište kao točka na i balkansko-pećinarsko-novokomponovanog primitivizma. To čak ne spada ni u nihilizam, nego u vrhunsku plićinu i primitivizam, sramota!
    Žena nekada pozove policiju da im ja ne dolazim jer sam par puta se sukobio pa se boji da će mi jedno um zamračiti pa ćemo se kajati do kraja života.
    Policija dođe, vidi i ode te naravno ne napravi ama baš ništa, glavno da zna izlaziti na teren pod punom opremom kada nekom lopovskom buržuju treba terati prosvjednike koji s razlogom hoće svoju zemlju i javni prostor natrag što im rođenjem i pripada!
    Koji glas pjevaš?
    Pozdrav!

    avatar

    19.05.2010. (16:35)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @black...
    Ma nisam ja ništa posebno ozbiljno mislio kada sam ti napisao što sam napisao. Tek tako da se zna da sam "semper contra". Usput, drago mi je da si otkrila gdje živiš. Pozdrav tzebi i Splitu
    @para...
    Što se tiče zamračenja uma tu smo slični. Uvijek se svađam sa suprugom oko toga. Ja sam za "vaspitnu palicu", a ona "pedagogiju i preodgajanje lijepim riječima".
    Policija se kloni takvih intervencija jer ih onda tuže roditelji tih huligana. A u kada napadaju prosvjednike onda iza njih stoji vlast, političari i tajkuni, a to je ipak nešto drugo. Znam iz pouzdanih izvora od jednog poznanika policajca.
    Pjevao sam tenora, no sada je to samo daleka prošlost.

    avatar

    19.05.2010. (23:04)    -   -   -   -  

  • omladinka

    Po svim tvojim tekstovima o Gradu, vidi se da ga voliš. Nadam se da ćeš otkriti i misterij koji te muči ili da će se u skoroj budućnosti tvoje želje i ostvariti. Svaki grad ima svoje HVM-ovce, i kako izgleda policija gubi bitke s njima. Žalosno.
    Lijepi pozdravi:))

    avatar

    21.05.2010. (17:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...