15.05.2010. (15:28)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Elvea
Zašto nam se ne pridružite na coolinarika.com? =) Recepti su vam odlični i sigurno bi bili dosta posjećeni. Lijep pozdrav, E.
16.05.2010. (13:03)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
LUNA
Ovo mi je odmah upalo u oko, samo jedno pitanje: na koliko debelo treba razvaljati tijesto? Volim od prve napraviti kako treba, pa da ne bi bilo iznenđenja, hvala
16.05.2010. (21:42)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
praktikum
odlično izgleda, vjerujem da je i prefino:)
15.05.2010. (15:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Elvea
Zašto nam se ne pridružite na coolinarika.com? =)
Recepti su vam odlični i sigurno bi bili dosta posjećeni.
Lijep pozdrav,
E.
16.05.2010. (13:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
LUNA
Ovo mi je odmah upalo u oko, samo jedno pitanje: na koliko debelo treba razvaljati tijesto? Volim od prve napraviti kako treba, pa da ne bi bilo iznenđenja, hvala
16.05.2010. (21:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Marina kuharica
ludo tijesto zvuci super a lude gljive podsjecaju na otrovnice :). dobro mi zvuci recept :)
17.05.2010. (18:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sanela Mallory
suzette; hvala:)
Elvea; hvala na pozivu:) Imam iskustva s Coolinarikom, nije to za mene.
LUNA; tijesto razvaljam oko 2-3 mm deblo; budući da je to dizano tijesto, za vrijeme pečenja "naraste".
Mare; znam, baš mi dobro zvuči:)
18.05.2010. (08:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...