Komentari

umojojkuhinji.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • praktikum

    odlično izgleda, vjerujem da je i prefino:)

    avatar

    15.05.2010. (15:28)    -   -   -   -  

  • Elvea

    Zašto nam se ne pridružite na coolinarika.com? =)
    Recepti su vam odlični i sigurno bi bili dosta posjećeni.
    Lijep pozdrav,
    E.

    avatar

    16.05.2010. (13:03)    -   -   -   -  

  • LUNA

    Ovo mi je odmah upalo u oko, samo jedno pitanje: na koliko debelo treba razvaljati tijesto? Volim od prve napraviti kako treba, pa da ne bi bilo iznenđenja, hvala

    avatar

    16.05.2010. (21:42)    -   -   -   -  

  • Marina kuharica

    ludo tijesto zvuci super a lude gljive podsjecaju na otrovnice :). dobro mi zvuci recept :)

    avatar

    17.05.2010. (18:43)    -   -   -   -  

  • Sanela Mallory

    suzette; hvala:)

    Elvea; hvala na pozivu:) Imam iskustva s Coolinarikom, nije to za mene.

    LUNA; tijesto razvaljam oko 2-3 mm deblo; budući da je to dizano tijesto, za vrijeme pečenja "naraste".

    Mare; znam, baš mi dobro zvuči:)

    avatar

    18.05.2010. (08:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...