Komentari

bookeraj.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Joanna has left Stepford

    vidiš zanimljivo mi je ono o znakovitim rečenicama i ženama i ljubićima:))) uzela sam jednu knjigu u antikvarijatu i tako napamet otvorila i pročitala nešto zbog čeg sam uknjgu investirala 9kn:) knjiga je bila sranje...ali bože moj:D nasjela sam:D bilo je dovoljno da ju kupim :D
    a ono o ženama i ljubavnom tematikom je vjerojatno znakovito, smatram se lošom pripadnicom ženskog roda pa valjda zato to ne volim...a možda samo nemam dovoljno godina iskustva i tako tih stvari:D zasad su mi off :D

    avatar

    23.04.2010. (23:46)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Pa i dan-danas ljubići, uz dječje knjige jedini imaju ženu kao centar romana :-)).
    Ok, tu su i krimići :-)).
    Npr. gdje su žene u Ilijadi i Odiseji? U BIbliji?

    Nego, običavala sam nositi sa sobom najdeblju, najtežu knjigu trpeći pri tome tjelesne muke :-)).

    avatar

    24.04.2010. (00:31)    -   -   -   -  

  • Uvijek bolji

    Oooo, da, bilježnice, papir, pusti me u papirnicu i ne izlazim van pola sata, dok ne provjerim sav inventar... Skoro da mi je žao što više ne idem u školu pa nemam puno izgovora za kupovanje bilježnica. :)
    S druge strane, od posjedovanja knjiga sam se nekako odvikla, u ovo doba interneta, knjižnica, povoljnih knjiga s Amazona ili Bookcrossinga. Imam manje od 10 knjiga koje ću zadržati, druge nakon čitanja poklanjam prijateljima, dajem dalje na čitanje, uvaljujem knjižnici... Kad znaš da u bilo koji trenutak možeš neku knjigu naći i u roku od par dana je dobiti u ruke, više nije tako napeto. :)

    avatar

    24.04.2010. (15:10)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    @Uvijek bolji - postoje knjige do kojih računaš da za nekoliko godina više nećeš moći doći tako lako (moje najvrjednije izdanje je stručna knjiga iz 1913., savršeno očuvana, skoro stogodišnjakinja), zato ja svoje sve marljivo čuvam :)

    avatar

    25.04.2010. (17:23)    -   -   -   -  

  • Uvijek bolji

    Da, slažem se, za takve raritete ili stvari koje ti pomažu u svakodnevnom poslu definitivno rezerviram mjesto na polici. ;)

    avatar

    26.04.2010. (11:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...