Komentari

nepoznatizagreb.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • vučko

    U nedjelju sam prošao veći dio puta kojeg si opisao u prijašnjem postu.Dječici pozdrav i možeš im reći da su ona žablja jaja sad veseli punoglavci.

    avatar

    22.04.2010. (12:59)    -   -   -   -  

  • nepoznatizagreb

    O, vučko, lijepo da si išao našim tragom! ;o)
    A za punoglavce znam, mi smo uzeli 4 žablja jaja kući i sad su nam u velikoj staklenci na kuhinjskom stolu 4 punoglavca koji će vrlo brzo biti male žabe (već imaju i male nožice), morat ćemo ih pustiti van jer neće imati dosta prostora, a nećemo ih moći niti adekvatno hraniti.

    avatar

    22.04.2010. (13:30)    -   -   -   -  

  • ST

    Slike su super! A cime ste do sada hranili punoglavce, baš cool :)?

    avatar

    22.04.2010. (15:02)    -   -   -   -  

  • Bergaz

    Te odnosno takve (istina rijetke) after-work izlete pamtim po a) neuobičajenosti vremena (izlet na "mah"!) b) ispadima vremena (pljuskovi poput tvoga).
    - a) Obično je to fade-out nekog užurbanog radnog dana - stišavanje dnevnih "strasti" i izraziti užitak u smiraju dana (spomenuo si i ptičice i cvijeće... zar ne?!)
    - b) Slučajnost, da, ali burnost "elementa" (sitni smo pod "zvijezdama") doprinosi duljem pamćenju i prepričavanju zgode. [Moja pak davna epizoda zbiva se u zoni obližnje Lipe Rog i silaska do sela u roku 20 minuta!]

    Sve ovo je na tragu moje davne ideje o after-work "urbanim-šetnjama" za škvadru iz firme... koju nikad ne ostvarih... zbog milijuna malih "ako i kako" s druge strane ...
    _

    avatar

    22.04.2010. (15:09)    -   -   -   -  

  • Neverin

    ma jednostavno divota koliko nam je lijepa zemlja i raznolika, šteta da se to ne zna cijenit ali eto barem ima lijepi putopisa :)

    avatar

    22.04.2010. (15:47)    -   -   -   -  

  • nepoznatizagreb

    ST, hranili smo ih hranom za akvarijske ribice! (pokušali smo i sa "zelenjavom", listovi trave i salate, ali to nisu htjeli, samo su malo grickali vodenu travu koja se već nalazila u staklenci, u njoj inače držimo male vodene pužiće)

    avatar

    22.04.2010. (16:04)    -   -   -   -  

  • nepoznatizagreb

    GP, imaš pravo, takvi su izleti najljepši nakon burnih i zaposlenih dana, tad pružaju dugoočekivano opuštanje!
    Dok sam radio u Austriji (i bio bez obitelji ;o) ) tad sam često išao na takve izlete, najčešće petkom, obično sa kolegama strancima "na privremenom radu" (jedan šveđanin mi je bio najčešći "gost") ... a ovdje se to prorijedilo.
    Ali, bile su 3-4 prigode kad sam uspio pokrenuti i čitav odjel iz firme pa nas je po 20-tak hodalo uokolo, čavrljalo i na kraju družilo uz pokoju pivicu

    No, to je već druga atmosfera, "društvenog izleta", a popodnevna šetnja je često najugodnija kad je baš "solo", nakon radnog dana pretrpanog drugim ljudima, događanjima, problemima, sastancima, sjedenjem pred ekranom ... tad se ovakvom šetnjom najbolje isprazni glava i razmrda tijelo.

    avatar

    22.04.2010. (16:10)    -   -   -   -  

  • nepoznatizagreb

    E da, tek gledajući fotku po tko zna koji put ,skužio sam da su na tabli s imenom "Čmarci" slova "ci" nadopisana rukom. Dakle, očito se netko poigrao sa originalnim natpisom i ostavio očekivano "Čmar ..", a onda su valjda stanovnici ulice sami uzeli "pemzl" u svoje ruke i vratili ulici originalno ime. ;o)

    avatar

    22.04.2010. (16:38)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Lijep izlet :-)).
    Lokalni ukus je doradio table :-)).

    avatar

    22.04.2010. (19:28)    -   -   -   -  

  • alexxl

    Baš lijepo

    avatar

    22.04.2010. (21:22)    -   -   -   -  

  • posjetiteljica

    Prekrasno,odusevio me cvrkut ptica i proljetno cvijece i zelenilo.Ja sam na donjoj zemljinoj polutki pa nam se pomalo primice "zima":(

    avatar

    23.04.2010. (07:42)    -   -   -   -  

  • nepoznatizagreb

    posjetiteljice, drago mi je da si čak sa druge strane zemaljske kugle došla do mog bloga! Ako niej tajna, reci otkud se javljaš (Australija, Južna Amerika, Afrika ...)?

    avatar

    23.04.2010. (09:16)    -   -   -   -  

  • Bergaz

    "Lonac-poklopac" ti je pravi!
    _

    avatar

    24.04.2010. (00:07)    -   -   -   -  

  • posjetiteljica

    nije tajna,citam vas iz Sydney-a .Hvala za uvid u Zagrebacku stvarnost.

    avatar

    27.04.2010. (03:26)    -   -   -   -  

  • nepoznatizagreb

    Jučer mi se javila mailom jedna čitateljica bloga koja živi u Vidovcu i ispričala povijest tog križa: njega je na Risovcu postavio jedan mještanin koji je završio u zatvoru u Njemačkoj i zakleo se, ako to preživi i uspije se vratiti doma, da će postavit križ iznad Vidovca. I eto, križ je osvanuo na brdu.
    Križ inače nije posvećen pa tako nije ni "služben" jer svećeniku smeta to što ga je podigao bivši zatvorenik ...

    avatar

    28.04.2010. (10:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...