Komentari

sempercontra.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • semper_contra

    Sam sebe komentiram.
    Ja sam tri dana bio bijesan na sebe što sam zaboravio tu nesretnu uputnicu. Vlasnik, kreator, šeprtlja ovog bloga nikako da sredi stvar i koliko vidim zbog toga mu puca k...c! Taj neće dobiti ni anginu pektoris ni "životinjicu".

    avatar

    21.03.2010. (17:49)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    ovo bi server kopirao uputnicu u tri primjerka ;0)))

    avatar

    21.03.2010. (18:41)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Ovo već počinje biti zanimljivo!
    Unesem post, on se pojavi dva puta.
    Onda ja napišem komentar.
    Onda ja obrišem post i ponovo ga napišem, ali zaboravim naslov.
    Onda se ništa ne događa.
    Onda se dugo ne događa ništa, pa se nakon sat i po pojavi u desnom stupcu naslovnice pod originalnim naslovom.
    Onda nestane objava pod originalnim naslovom pa se pojavi objava s "Nema naslova" a nestane objava posta s naslovom.
    Onda se pojavi drugi komentar ali ga nema.
    Onda ga nađem u postu bez naslova (@modesty).
    Onda ja poludim i ugasim blog do sutra.

    avatar

    21.03.2010. (21:23)    -   -   -   -  

  • sanja_45

    Mogao si sam sebe poštedjeti ljutnje, ali što je tu je, zaboravio si uputnicu, i mene si uspio nasmijati. Znam, da ti nije bilo smiješno! Da te umirim, možeš im i naknadno donjeti uputnicu i to je to..:)))) Svaka čast i našem zdravstvu, brzo si dobio termin...:))

    Drži se i sve će biti o.k...:))

    avatar

    21.03.2010. (21:28)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Mog komentara nakon Modesti još nema. Ali se klikom na "Nema naslova" pojavljuje da je post izbrisan, što je točno. Osato je samo ovaj dupli.
    Totalni HARAŠO!

    avatar

    21.03.2010. (21:28)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Ipak se vratio "Nema naslova" sa svim komentarima. Huuuura!
    @sanja
    Da mogu naknadno donjeti uputnicu sam i sam pretpostavljao. No ja sam bio najviše ljut na sebe što sam si dozvolio propust. Za razliku od ovog operatera, administratora ili što već je.

    avatar

    21.03.2010. (21:32)    -   -   -   -  

  • Boris

    @semper

    A što češ raditi kada ti zakaže pamćenje? Meni, što uslijed bolesti ( dva moždana udara ), što uslijed starosti, postupno zakazuju pojedini dijelovi sistema. Nije najveći problem ni dugotrajnost memorije, koliko slabljenje psihofizičkih sposobnosti, a ne dao Bog gubitak moći rasuđivanja. Kao i svi veliki sistemi, tako i ljudski organizam, podijeljen je na sektore. Zakaže li jedan, automatski otežava i rad drugog sektora, ali je moguće i da pojedini dijelovi zakažu kao totalka, a drugi odlično funkcioniraju. Pri svemu tome najvažnija je činjenica da čovjek to sve svijesno prihvati. U protivno "puca" Trafostanica. Na pr. kod II. moždanog udara gotovo 30 dana izgubio sam osjetilo za okus hrane. Sve što sam jeo bilo mi je kao slama. Dakle, hrana sama po sebi, uvjetno rečeno, nema ni okusa ni mirisa.

    Semper, po tome vidimo koliko smo nemoćni, i koliko je krhko naše znanje. Sad si zamisli, da mi ljudi na zemlji imamo apsolutnu moć upravljanja prirodnim ( fizičkim ) silama, kako bi taj svijet izgledao. Odavna nas ne bi bilo!

    avatar

    22.03.2010. (02:43)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Tako se i meni desi da sve isplaniram do najmanjeg detalja i onda ustanovim da sam zaboravila nešto najvažnije.

    avatar

    22.03.2010. (09:22)    -   -   -   -  

  • Bimi

    @semper
    Kad će nastavak?
    Jesi počeo s terapijom?

    avatar

    22.03.2010. (09:36)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @boris
    S posljednjim se potpuno slažem.
    A što se tiče što ću rafiti kada ti zakaže pamćenje odgovor je: ništa. I u tome je najveća tragedija i moj najveći strah. A ne od smrti.

    @bimi
    Danas, sutra. Uhvatila me viroza (a možda je i neka alergija tko bi znao) i nisam u kondiciji za pisanje (Krleža). Kada će terapija? Pričekaj nastavak posta i uživaj u kapučinu :-)))!

    avatar

    22.03.2010. (11:09)    -   -   -   -  

  • odmak

    Oprosti možda sam propustila dijagnozu, a možda je nisi ni rekao, i ne trebaš. Oprosti.
    Što se tiče uputnice razumjeli bi te i pričekali. Baš me zanima kakav su dojam na tebe ostavili.
    Inače mislim da je slijedeći korak u medicinskoj struci: sve preko interneta. I uputnice i dijagnoza sve će se slati liječniku kome si upućena pa će biti manje nerviranja.

    avatar

    22.03.2010. (13:34)    -   -   -   -  

  • pjesma maslina i loza

    Uživanje u svakodnevnim detaljima života najbolja je terapija.
    Divim se tvojoj realističnosti i oštrom zapažanju svih sitnica-ti si
    pravi pisac realist.
    I još nešto: junak si, boraci, čini mi se, ništa te ne može slomiti!
    Tako treba, prijatelju hrabri! Ime ti ne znam! Ali srce ti ćutim!
    Bog neka ti bude uvijek na pomoći!
    Ivan Vidović

    avatar

    22.03.2010. (13:38)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Ajde, @ semper, ako ti kada zakaže pamćenje, onda se nećeš niti sjetiti da ti je to nekada bila najveća tragedija i najveći strah. ;-)))) Uživat ćeš u blaženstvu siromaštva duhom. :-) Konačno ćeš se opustiti i prestati uzrujavati. Zar te toga strah ? ;-)

    avatar

    22.03.2010. (22:38)    -   -   -   -  

  • Boris

    @semper
    Svi te maze, svi te glade. Baš ne bih htio biti na tvom mjestu. Bolje je ono kada te udaraju. Znaš onu izreku: "Mrtvog psa nitko ne udara."

    Ja mislim da tebi treba dati jednu contru na koju češ ti udariti svim strelicama, pa češ odmah živnuti. Ali ne mogu se sijetiti, što bi to trebalo biti... Da razmislimo...Možda Josipović... ili Jaca, vezano za njezin stan u Zagrebu...ili tako nešto...Ima toga kod nas...stani, pa biraj.

    @cat Nadam se da je prošao godišnji odmor...sad će počet mačke da se mace...ja sam za moju pripremio kutiju.
    Ako ti nije mrsko pošalji mi one upute kako se to na internetu radi kad se hočeš logirati, registrirat se za komentare, prenjet link s jednog na drugi portal i slično tome. Ja sam ti za to dupav. Jedino znam pisati s dva prsta i igrati belu. Vlastita dijeca s nama starima nemaju srpljenja. Tako ti je to, mala moja... A, ni ja se puno ne trudim.

    Ako nastavim ovako sa kometarima, jednog dana možeš sve to pokupiti na jedno mjesto,. analizirati, pa vidjeti, da li je bilo lutanja. Možda nekom posluži na dobro. Mogao bih o svemu napisati knjigu, ali jednostavno, kada dođem na tu pomisao, otkrijem, da je to već prije mene netko doživio, otkrio i slično, a smisla za književnost nemam.
    Ali sad mi je pala ideja da ti svjedočim jedan moj mistični događaj ( religiozno iskustvo ) baš u vezi s poezijom. Nikad nisam maštao da bih pisao pjesme. Kad bih i nešto probao nije išlo. Onda mi se dogodilo, ne tako davno, priliko jedne religiozne meditacije, da sam doživiio kotemplaciju, jednostavno uzeo olovku i pisa riječi jednu za drugom kao u snu:

    Poslušaj Gosodine moju molitvu: Zašto vučem repove stare? Kome sam ostao dužan, da blagoslov Tvoj u mene ne stane? Zašto se bojim Istine? Zar je to sramno reći? Kako da steknem blagoslov? Il bolje pobjeći? Reci mi Bože ! Moj dragi sine! Odgovor slutiš: Ti imaš neki đavolski plan! Strahovi tvoji vječno te muče, da slavu gubiš u nepovrat.

    Nakon ovoga trebalo je samo uredno prekontrolirati interpuncije, poredati rečenice u kitice
    i vidjeti što se je tu dobilo ( 3 kitice s četri reda ). Njačudnovatije je bilo to da je taj proces trajao samo onoliko vremena koliko je bilo potrebno da se to napiše ( bez uljepšavanja i dotjerivanja riječi). Iako sam to naknadno pokušao učiniti, shvatio sam dođaj, da to nebi imalo nikakvog smisla. Jednostavno, što sam god pomislio da bih trebao popraviti, nisam nalazio rješenje. Sve je savršeno složeno su smislu moga problema odnosa s Bogom. Kasnije sam samo dao naziv pjesmi: MOLITVA GOSPODINU. Ovu molitvu često izgovaram i vrlo mi pomaže u životu da shatim gdje sam , tko sam i kuda idem ?

    Eto opet, mislio am samo malo, a ispalo puno. Pozdrav!

    avatar

    23.03.2010. (02:16)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @boris
    Ispalo je kako ti kažeš. Maze me i paze, valjda zbog "životinjice". A ona je meni poslužila samo da razbijem monotoniju politike i napišem nešto drugo. Malo se krećem po ovom bijelom (crnom) svijetu pa nemam neku bog zna kakvu inspiraciju. Danas, sutra još šesti nastavak, pa onda kraj s Martinom i "rakićem" do početka zračanja. A i onda će biti postova samo ako će se to moći obraditi na ironično/satirično/humorni način. Uopće mi nije cilj da me se "mazi i pazi". Dapače. Ljutnja angažira više mišića lica nego smijeh, tako da je za lijepi ten (ne za psihu!) bolje se ljutiti nego smijati.
    P.S. tema pjesme mi je bliska.

    avatar

    24.03.2010. (17:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...