Komentari

vrgorac.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • M

    Neka, neka samo pišite i dalje...

    avatar

    02.02.2010. (07:48)    -   -   -   -  

  • naši i vaši

    Držim u ruci u ovom času obe novine. Glasnik je jedna lipa slikovnuica. Dat ću mome malom da izrezuje slike vijadukta u vodi.

    avatar

    02.02.2010. (13:40)    -   -   -   -  

  • teolog

    Prema sažetku, rekla bih da su novine opet zanimljive......Davno, dok sam još bila djevojčica, šetala sam Mirogojem...Nakon promatranja raskošno uređenog Krležinog groba, nedaleko od njega, pogled mi padne na Ujevićevu grobnicu...neugledna kao što mnogi drže i njegov život... Neuređena kao što ni mi ne možemo urediti svoju svijest i nutrinu ma koliko se trudili.....Iza njegovih riječi rasle su ideje toliko snažne i istinite da se čovjek nerijetko mora upitati za svoje porijeklo, sudbinu i značenje antropološkog univerzalizma...............................Žao mi je što što je i dalje jedan oblik njegovog fizičkog ostatka zarastao u travu...ma koliko on sam nije čeznuo za svjetskom veličanstvenošću.

    avatar

    02.02.2010. (14:35)    -   -   -   -  

  • element

    ej naši i vaši, kaže se trenutku, a ne času, toliko o tebi. velika molba nemoj uzimati novine, ako ti se ne sviđaju, sasvim sigurno će propasti ako ih ti ne kupiš.

    avatar

    03.02.2010. (07:13)    -   -   -   -  

  • ja

    Bravo, uranili općinari jutros na posa, čak u 7.13, hihi

    avatar

    03.02.2010. (10:25)    -   -   -   -  

  • ON

    JE JE TRIBA RADIT ŠTO RANIJE I ŠTO VIŠE NA DEPORTACIJI KOMUNJARA IZ VRGORCA

    avatar

    03.02.2010. (11:00)    -   -   -   -  

  • teolog

    Ovaj blog sa mogućnošću komentiranja trebala bi biti prilika za međusobni rast, učenje i razvijanje društvenih vrijednosti. Treba se dobro promisliti prije nego se nešto kaže ili napiše jer imamo odgovornost nad tim.Svatko mora stati iza svoje riječi.Lijepo bi bilo držati se navedene teme i ostati dobronamjeran uz svu argumentiranost. Netko je gore spomenuo da se ne kaže ČAS nego TRENUTAK.....to nije toliko važno za ovu temu, ali ipak nije loše znati da su to dvije različite riječi.Trenutak je više vremenska kategorija, a riječ ČAS naglašava sam sadržaj događanja i skoro da je tipični teološki pojam. Čas je moment posebne Božje milosti (kairos)......kad je došao Isusov čas- taj čas je postao za nas spasenje (predanje na križu). Šteta je omalovažavati taj pojam jer je sadržajno jako bogat. Dakle, ako povežemo to sa ovim postom onda čitanje V.novina ne treba biti samo informativne prirode......Sigurna sam da u njima može svatko pronaći onoliko sadržaja da bi mogao nešto naučiti.Neka trenutak listanja novina postane čas bar neke male spoznaje kao nagrada onima koji se trude nešto učiniti i napisati za svoj grad. Šteta je i da se svaka tema zasjeni lijevo-desnim te osobnim nadmetanjima jer to nije smisao bloga što je lijepo navedeno na naslovnoj stranici. Budite mi zdravi i veseli i PUNO POZDRAVA!

    avatar

    03.02.2010. (12:10)    -   -   -   -  

  • ja

    @ ON....obavezno raditi na deportaciji komunjara iz Vrgorca. Na pravom si mjestu tu u općini, tamo su ti najveće komunjare pa kreni od toga.

    avatar

    03.02.2010. (18:48)    -   -   -   -  

  • stanar

    nemate broj Elektrodalmacije na zadnjoj strani,a triba mi je neki dan,pa bi bilo lipo da i broj od dežurnog ubacite,pozdrav....

    avatar

    03.02.2010. (18:48)    -   -   -   -  

  • koka

    Zašto među sponzorima, i to glavnim još uvijek stoji 'Pivac', ako to on već duže vrijeme nije?

    http://www.hmnkvrgorac.com/kontakt.php

    avatar

    05.02.2010. (00:23)    -   -   -   -  

  • Vrgorčanin

    Volio bih da se malo manje prepucavate, a više bih volio da se jave oni koji su pročitali novine sa svojim osvrtima, recenzijama, prijedlozima i kritikama kako biti bolji. Javite ako imate kakve prijedloge za neke nove rubrike, ili želite komentirati već postojeće. Posebno, ako se želite uključiti u ovaj projekt naše udruge.
    @stanar, nikako da se sjetim to ubaciti, imao sam još neke prijedloge, pa vjerujem da ću to riješiti za idući broj.

    avatar

    06.02.2010. (10:29)    -   -   -   -  

  • vrgorčanin

    čita san novine i vidin po 'komentaru urednika' koji laprda 'od gori',da mu jos nisu dobro 'sili' rezultati lokalni izbora u vrgorcu prošle godine...nek iduci put dođe bar par miseci prije izbora a ne tri dana prije pa parodirat po vrgorcu...

    avatar

    06.02.2010. (22:10)    -   -   -   -  

  • tat

    haha, toliko voli vrgorac da je pobiga od njega 500 km

    avatar

    08.02.2010. (09:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...