Komentari

bookeraj.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • LittleMissConfused

    Čitače? :)

    Inače odličan post, baš pogađa u žicu :)

    avatar

    28.01.2010. (19:30)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Pravopisna grešketina: točka-zarez bez razmaka poslije?
    Ovo pravo da čitamo bilo što me uvijek zabavi. Koliko god branim svoje pravo na šund, toliko ili čak više pobjesnim kad me zbog toga omalovažavaju :-)). Klasike sam, većinom pročitala davno. Neke ponovno čitam, neke nikad više :-)). I sad bih se kao trebala dokazivati nekome tko je zadnji puta uzeo knjigu u ruke prije tko zna koliko god, ali ta je knjiga klasik. Mrmlj :-)).

    avatar

    28.01.2010. (21:01)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    @LittleMissConfused - da, mislim baš na "čitače"... hvala na komplimentima, LP

    avatar

    31.01.2010. (15:43)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    @Zlica - nisam sad vidjela, ali moguće je da je točka - zarez bez razmaka moja greška (must check out!) Meni je smiješno kad ljudi kažu da čitaju samo klasike. Ili čovjek koji mi je rekao da svake godine preko zime uzme i ponovno prečitava Krležu. Samo Krležu? Mislim, okej je Krleža, ali ima i puno boljih. Svašta se dogodilo od Krleže pa nadalje. LP

    avatar

    31.01.2010. (15:46)    -   -   -   -  

  • Elena J bez bloga :)

    Pozdrav! Odnio me novi post do ovog :) primjetih ovo "čitače" :) slažem se da čitači (ovdje je č namjerno ;)) imaju pravo na sve navedeno, a najviše mi se svidjelo pravo na to da čitamo što želimo. Ja recimo u srednjoj školi nisam baš voljela čitati jer mi se nije sviđao dobar dio lektire. A nije mi se sviđao ni način na koji je profa zahtjevala da pišemo tu lektiru (nije joj zapravo bilo bitno što piše, nego količina napisanog teksta, a ja da me ubiješ nisam mogla razvući opis na 5 stranica, a uz to nije joj se svidjelo ako bi netko imao loše mišljenje o knjizi i to bi mu automatski smanjivalo ocjenu, a ja nisam htjela lagati :D)... Enivej, zato recimo te 4 godine nisam čitala niti jednu knjigu osim ovih koje sam morala za lektiru, a ponekad nisam niti te. ČItala sam zapravo sve osim knjiga (dnevne novine, časopise, stripove, enigmatske časopise...), do jednog dana kad je bilo toliko dosadno da sam zgrabila prvu knjigu koja mi je došla pod ruku (Sidney Sheldon: Dok zvijezde blistaju) i nisam ju mogla ispustiti iz ruku :) to ljeto pročitala sam sve njegove knjige koje sam našla u knjižnici i još nekoliko drugih :) sada čitam sve i svašta i drago mi je da je faza kad nisam voljela knjige iza mene.

    avatar

    17.02.2010. (20:55)    -   -   -   -  

  • Čitač

    Knjiga ima par grsak a pa sam se smijao do bola citajuci je haha

    avatar

    11.02.2013. (18:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...