Komentari

promina.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • promatram, razmišljam

    Laganim "korakom" odlaze, jedan po jedan ...

    I mi ćemo, uz Božju pomoć jednoga dana njihovim tragom.
    Samo nek' se "ide" po redu, kako znaju reći naši stari.

    avatar

    18.01.2010. (18:23)    -   -   -   -  

  • inkasator

    eto....ovaj naš zemaljski svijet kojeg poznajemo (zovem ga zračni svit) napustio je još jedan Prominac iz Promine. Nadam se da će i on kao što smo mi prije rođenja živeći u utobi naših majki u vodenom svitu rođenjem ušli u taj zračni svit i on sada otići i roditi se u neki nama nepoznati nebeski svit i da ćemo ga opet tamo sresti.
    Naš Paiša ipak je bio nešto posebno za našu Prominu i s njim polako odlazi jedan svit di je rič bila rič. Di je obraz bija obraz a poštenje na prvom mistu. Evo došla su nova vrimena di se uz malo rada ima svega a opet nikad nesritniji i nezadovoljniji čeljadi. Sitimo se Prominaca njegovoga doba i njhove teške rađe a opet veseloga duha. Veselog je duha taj naš Pajiša bio i on je mnoge naše boljke svojim travama izličiti tio i znao.
    Eto i mene je jednom prije rata kad sam se višanja vrućih prežderao i tri sam dana bez prestanka u ritko i bolno srao svojim čajem odmah ozdravio.
    Fala mu!

    avatar

    18.01.2010. (23:01)    -   -   -   -  

  • Galerija Latica

    S. hvala ti na ovim lijepim riječima i sjećanjima na našeg dobrog didu,
    također hvala svim našim Promincima, rodbini i brojnim prijateljima koji su mu došli odati zadnju počast sa svih strana svijeta, hvala svima.

    avatar

    19.01.2010. (12:49)    -   -   -   -  

  • KLIK

    Bog mu da pokoj vični...

    avatar

    09.02.2010. (14:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...