Komentari

promina.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • promatram, razmišljam

  Laganim "korakom" odlaze, jedan po jedan ...

  I mi ćemo, uz Božju pomoć jednoga dana njihovim tragom.
  Samo nek' se "ide" po redu, kako znaju reći naši stari.

  avatar

  18.01.2010. (18:23)    -   -   -   -  

 • inkasator

  eto....ovaj naš zemaljski svijet kojeg poznajemo (zovem ga zračni svit) napustio je još jedan Prominac iz Promine. Nadam se da će i on kao što smo mi prije rođenja živeći u utobi naših majki u vodenom svitu rođenjem ušli u taj zračni svit i on sada otići i roditi se u neki nama nepoznati nebeski svit i da ćemo ga opet tamo sresti.
  Naš Paiša ipak je bio nešto posebno za našu Prominu i s njim polako odlazi jedan svit di je rič bila rič. Di je obraz bija obraz a poštenje na prvom mistu. Evo došla su nova vrimena di se uz malo rada ima svega a opet nikad nesritniji i nezadovoljniji čeljadi. Sitimo se Prominaca njegovoga doba i njhove teške rađe a opet veseloga duha. Veselog je duha taj naš Pajiša bio i on je mnoge naše boljke svojim travama izličiti tio i znao.
  Eto i mene je jednom prije rata kad sam se višanja vrućih prežderao i tri sam dana bez prestanka u ritko i bolno srao svojim čajem odmah ozdravio.
  Fala mu!

  avatar

  18.01.2010. (23:01)    -   -   -   -  

 • Galerija Latica

  S. hvala ti na ovim lijepim riječima i sjećanjima na našeg dobrog didu,
  također hvala svim našim Promincima, rodbini i brojnim prijateljima koji su mu došli odati zadnju počast sa svih strana svijeta, hvala svima.

  avatar

  19.01.2010. (12:49)    -   -   -   -  

 • KLIK

  Bog mu da pokoj vični...

  avatar

  09.02.2010. (14:54)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...