Komentari

tinolovka.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Bocaccio

    internet je idealno mjesto za praznjenje frustriranih primitivaca. mi ti ionako vjerujemo a golobrada ekipa crvenih primitivaca okupljenih na ovom blogu oko dobro poznatih nam nickova ionako samo istresa svoje frustracije i propagandu koju forsira vlasnik bloga. u prijevodu, to se zove uredjivacka politika. bas kao i npr. Jutarnji list ili 24 sata. a vlasnik CME sve to promice (o tom sam vec svojedobno pisao bas na tvom blogu).

    stari moj, ne uzbudjuj se i pusti primitivce da i dalje kokodacu i tavore pri rubu podzemlja.

    pozdrav,
    Bocaccio

    avatar

    13.01.2010. (12:04)    -   -   -   -  

  • Tinolovka

    Slažem se uvelike s tobom, urednička politika blog.hr je sramotna ( zbog toga čovjek mora osjetiti tugu ), naime, to se osjetilo posebno u zadnjih nekoliko , mjeseci, nakon " Kristalne noći " na Novoj ( prije toga je doista bilo ok ), kada je najureno dosta novinara.. Pogledajmo samo naslovnice, imate jedno pet šest tekstova koji na boljševički način kritiziraju Crkvu, pa tako za Božić na naslovnicu dolaze povampireni jebivetri i agitatori na raznim fakultetima koji s Crkvom imaju veze kao Ratko Čačić s poštenjem.. Da ne spominjem ocvale i s FER-a otjerane kvazi intelektualce jer svojom nesposobnošću nisu mogli pratiti tempo koji nameće novi milenij. Dok istovremeno nemate protutežu tim tekstovima, vi naime da biste blo objektivni morate dati svima jednake šanse, drugim riječima afirmaciji-negaciju, za Crkvu, protiv Crkve, odnosno argumente svih, a ne samo nekih, odnosno jedne strane.

    Već je opjevana promocija jednog blogera koji je bio svojedobno uhićen u Zadru, međutim, njegov pokrovitelj još nije, a trebao je..
    Da stvar bude još gora, glavna urednica NOVE TV je Iva Gačić, mislim, zaboga, tko ne zna tko je bila Iva Gačić?
    El Nino, vlasnik čitavog jednog mjesta u ISTRI, JE TU ISTU IVU GAČIĆ PRIJE DESET GODINA IZVRIJEĐAO ZBOG NEOGRANIČENE ODANOSTI TUĐMANU, I TO JU JE IZVRIJEĐAO JAČE NEGO Josipa Majhera, Nataša Zečević, a ona se bogami potrudila.

    Danas je Iva Gačić lučonoša demokracija, zaboga, kada sve vidiš tko nije u zatvoru dođe tI da nekim političarima podigneš spomenik, neki od njih su male bebe prema ovim muljatorima iz medijske struktrure, makar je samo pitanje vremena kada će mlađi srušiti tu hobotnicu..

    avatar

    13.01.2010. (12:29)    -   -   -   -  

  • NF

    simpa mi izgleda tvoja cura, ja sam osobno apolitičan sindikalist koji se protivi približavanju bilo kojoj političkoj opciji, ma koliko mi se osobno sviđale na prvi pogled neke političarke koje svrate u središnjicu...

    avatar

    13.01.2010. (19:19)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Potpuno se slažem, dragi Tino, vezano za Arsena Dedića i spomenute legende, kao što je Vice Vukov - koje izuzetno cijenim i volim slušati; a Arsenovi koncerti (+Gabi+Matija) dosita su posebni doživljaji!
    Srdačan pozdrav od Luki+Goldie

    avatar

    13.01.2010. (22:43)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    sto da ti velim. protuteze u tekstovima blogera nikad nece biti jer to vlasnik bloga ne zeli niti ga zanima. promovira on svoje interese preko tzv. jurisnika (treba se samo podsjetiti tko i kako dolazi na naslovnicu a koliki blogeri tavore jer nisu po mjeri urednika). a kako prolazi vrije i generacije, tako su njegovi jurisnici sve primitivniji i primitivniji. razlog je to sto je skup iz kog se odabiru konacan pa se svakim novim krugom izbor smanjuje.

    i tako polako dolazimo do profesionalaca.

    vec sam ti prije pisao da je aninimne komentare najpametnije zabraniti. naravno, to ce samo uvecati broj nickova koji komentiraju ali nece i broj osoba koje stoje iza njih. dva, tri profesionalca koji sebe cak i mogu nazivati novinarima a sto ne znaci da ih normalni takvima i dozivljavaju, ima barem 30ak nickova koje kampanjski koriste (svi se oni istovremeno pojavljuju i istovremeno nestaju i svi su ODMAH na cool listama). ali neka, oni su ionako placeni za blogiranje za sto im gazda, CME, kao i za potrebe krpanja poslovnog gubitka (u Hrvatskoj jos treba dodati Media servis, Jutarnji list i 24 sata, a ima toga jos u srednjoj i istocnoj Europi), uzima kredit od 150 miliona eura (izvor: www.business.hr).

    u tom kontekstu iva gacic, osoba koju spominjes samo je sitna i nebitna ribica koja zeli sacuvati svoje radno mjesto. jer u slucaju da dobije nogu na Nova TV, ostat ce nezaposlena. no to je njen osobni izbor i osobna stvar, cime se pametan covjek ne bi trebao zamarati.

    a u tom konekstu mozes promatrati i samospamiranje urednistva blog.hr sa stotinama tisuca fantomskih blogova, koji su, svi redom dnevnici (diary). komicna situacija, bas kao i "nestali" (nepostojeci) topnicki dnevnici iz Haaga.

    i da zavrsim. primitivizam je sam za sebe najveca zabava a sto se posebno dokazuje u ovim danima u svim medijima u Domovini pa i na ovom blog po(s)rtalu. osobno, tjesi me da ga jos necu morati dugo podnositi jer cu uskoro opet van gdje medije ignoriram a blogoglagoljanje selekcioniram malim i odabranim krugom pametnih.

    pozdrav u sitne sate

    avatar

    14.01.2010. (00:46)    -   -   -   -  

  • J.K.

    Hey jel ima kog na ovome blogu

    avatar

    17.02.2010. (10:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...