Komentari

smirjam.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Tamo gdje je srce

    Hvala ti na ovom postu o našoj brižnoj Majci.
    Napjevi zaista vode u posebnu duhovnu avanturu.
    Imam CD D. Ljubojević.
    Obilje Božjeg blagoslova u AD 2010. ti želim!

    avatar

    02.01.2010. (15:12)    -   -   -   -  

  • Drina

    Pozdrav i čestitke slavljenici od druge slavljenice :) Kad je tvoje slavlje, jučer ili sutra? : ) Sretno i berićetno : )

    avatar

    02.01.2010. (19:17)    -   -   -   -  

  • mirjam

    Povukla sam se jer moji nešto šuškaju u kuhinji, a ja ne smijem znati što rade: peku kolače !!! .. Evo, sad sam ih/se odala, ... , ali pssssssssst, ne reci nikom. I kolača je puna kuća, ali ovi koje rade tata i djeca će, vjeruj mi, biti posebni, ... Jedva čekam probati ih, sve su bolji iz godine u godinu ! Neće to biti veliko slavlje, nedjelja je, nedjeljni ručak, za stolom obitelj, a čestitari ? - tko se sjeti ! A znam, tko će ... Scenarij se dogovara negdje u sobama ... I da, sutra se ne smijem prerano buditi, da sve stignu, moram spavati kada se pojave, ... ha, ha, ha, ... Volim ih jako, jako, jako, ... , divni su !!!

    Još jednom, čestitke iz srca ! ! !

    BTB !!!

    Lijep pozdrav ...

    avatar

    02.01.2010. (19:41)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Neka ti je sretna i radosna Nova 2010

    avatar

    03.01.2010. (01:04)    -   -   -   -  

  • mirjam

    @ gogoo,
    hvala od srca,
    danas sam uistinu sretna i radosna !!! I to bih tako željela da svi, zaista svi, osjete ovakvu radost, da im u dubinama srca zaiskri ljubav, da osjete da su voljeni, ljubljeni, da osjete da ima smisla živjeti i životu se radovati, da im nakon toga nijedna poteškoća ovoga svijeta ne ugasi tu radost, radost srca ... Ljubav iskrena i čista jedina može ispuniti čovjeka, dati mu se posvema, a tko je vidi, tko je prepozna /za to se traže ispravne oči, oči srca, jer 'bitno je našim ljudskim očima nevidljivo, samo se srcem dobro vidi'/ prima je sa zahvalnošću, iz srca uzvračajući, uzdarje darujući, srcem pjevajući ... Samo oni koji doista ljube znaju dati se, znaju i primiti iskreno vidjevši ljubav, osjetiti, prepoznati i dostojno joj se u srcu, srcem pokloniti ...

    BTB !!!

    Lijep pozdrav ...

    avatar

    03.01.2010. (13:19)    -   -   -   -  

  • Julijana

    Draga prijateljice, sretan ti tvoj dan i sretni ti bili svi dani, da uvijek budeš sretna gledajući svoje najdraže!

    avatar

    03.01.2010. (14:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...