Komentari

malibratkarlo.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • mali brat

    Zahvaljujem svom vrlom kolegi Vici i mom adminstratoru što je ovaj post pustio na dan mog rođendana.
    Mada je to bila koincidecija, koju ni sam nisam ni u snu zamišljao. Ali tako je ispalo.

    p.s. Spori vlakovi mogu stići brze vlakove. U cemu je poanta - Festina lente. To zaklucimo sami. Rijeci inace, cesto zbunjuju. Zato bi bilo najbolje da nađemo objašnjenje u našem bivstvu, ma kako ga shvatli mi i drugi. Pozdrav svima na našoj simpaticnoj, maloj planetici Zemlji.

    avatar

    14.12.2009. (22:07)    -   -   -   -  

  • milord55

    svakoga se sjetiš, uvijek samo lijepo... vrijedilo je družiti se s tobom... SRETAN ROĐENDAN i svako dobro!

    avatar

    15.12.2009. (11:00)    -   -   -   -  

  • mali brat

    San je možda jaci od jave. Zašto? Zanimljivo! Prije nego što sam napisao ovi post sanjao sam svoju mater, Andreja i mene di sidimo u našoj kužini i družimo se. Toga sam se sitio nakon što sam napisao post. Ipak vrijeme ne postoji. Zar ne? Pozdrav svim putnicima kroz vrijeme.

    avatar

    15.12.2009. (22:44)    -   -   -   -  

  • cico

    Sijecam se susreta sa Andrejom , za Bozic 2007 kad je prvi put spomenio neke probleme sa svojim zdravljem i jos uvijek ne vjerujem da ga vise necu vidit, evo par rijeci Dalaj Lame koje bi nam trebale pomoci:
    Of course, generally speaking, death is something we dread. However, death, which we want nothing to do with, is unavoidable. This is why it is important that during our lifetime we become familiar with the idea of death, so that it will not be a real shock to us at the moment it comes. We do not meditate regularly on death in order to die more quickly; on the contrary, like everyone, we wish to live a long time. However, since death is inevitable, we believe that if we begin to prepare for it and an earlier point in time, on the day of our death it will be easier to accept it.

    avatar

    18.12.2009. (19:34)    -   -   -   -  

  • mali brat

    @ Milord 55. Hvala na komentaru. Drago mi je što sam se družio s pravim i meni zanimljivim ljudima i što se imam prilike i dalje družiti s pravim i zanimljivim ljudima, koji imaju što životno -poeticno kazati. Utoliko, između ostalog, život ima smisla i svoju misiju.
    @ Cico. Drago mi je što si se javio. Ali bilo bi mi drago da prevedeš riječi Dalaj Lame, zbog šireg auditorija. Hvala. Pozdrav, tebi, Marini i dici.

    avatar

    18.12.2009. (20:35)    -   -   -   -  

  • dražeN:)

    Oni koji ništa nemaju vole svijet zajedničke imovine, oni koji pak imaju sve, nikada ništa nisu posjedovali :)

    avatar

    19.12.2009. (15:14)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Misao uvijek prethodi djelu, makar ju i ne zamjećivali ... intenzivna ( mudra ) fokusacija misli ( tzv. efekt namjere ) statistički vrlo značajno utječe na fenomen podvrgnut eksperimentu - znanstveno je potvrđeno i popularno elaborirano u knjizi "Polje" autorice Lynn McTaggart.

    Duhovni ( imaginarni ) svijet izvor je svim drugima, njihov stvaran arhetip, moguće i najstvarniji od svih ( meni vrlo inspirativan tekst u tom smislu ) ... zato ova pjesma itekako korespondira s najdubljim vibracijama Istine.

    "Nothing happens unless first a dream", pročitala sam negdje ... :)

    avatar

    26.12.2009. (17:21)    -   -   -   -  

  • Srdjan

    Veso, trazio si prijevod, evo ga:
    Naravno, opcenito govoreci, smrt je nesto sto nas plasi. Ipak, smrt, s kojom se ne zelimo baviti, jest neizbjezna. Zato je vazno da se tijekom zivota naviknemo da misao o smrti, da se previse ne prepadnemo kad dodje njen cas.
    Mi ne meditiramo cesto o smrti da bi cim prije umrli. Naprotiv, kao svatko, zelimo dugo zivjeti.
    Ipak, kako je smrt neizbjezna, vjerujemo da ako se pocnemo za nju pripremati na vrijeme, na dan smrti ce nam biti lakse da je prihvatimo.

    avatar

    29.12.2009. (05:51)    -   -   -   -  

  • mali brat

    Srđane hvala na prijevodu.

    avatar

    30.12.2009. (15:31)    -   -   -   -  

  • Kretzy's [r]evolution

    Druže Veso, post je lijep - slikicu na žalost ne vidim. Lijep pozdrav svim putnicima kroz vrijeme. NiRo

    avatar

    30.07.2013. (21:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...