Komentari

auzmish.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • NF

    noćas kasno pijući grčko tursku kavu, kritizira me pajdo da mi toliko piva nije dobro za tlak, od kojeg i on pati, onog visokog ;)

    avatar

    07.12.2009. (10:14)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    ovo samo dokazuje da je Hugo prije sto godina imao taman onoliko duha kojeg mnogima danas bolno nedostaje.

    avatar

    07.12.2009. (11:19)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    a muslimani se nisu bunili zbog svetogrđa?

    avatar

    07.12.2009. (13:39)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ NF - ... našto ste bratski podijelili režanj - dva tlakospuštajućeg češnjaka, predmnijevam... :-D
    @ Modesti B. - dalo bi se o tome još svašta... (mislim da jednima fali, al to druge boli, hahaha)
    @ Pametni Zub - ehhmm... mislim da su pretpostavili kako će to Saveznici riješit avio-bombama demokratizacije ... I bi' tako, no Teutoni opet saziđaše .... /ili odgovor b) ... bili su pragmatični i skužili dobru reklamu o tuđem trošku... ;-) /

    avatar

    07.12.2009. (14:21)    -   -   -   -  

  • makedo

    hehehehe...mala vlastita anegdota. ja naime, ne volim tursku/bosansku ilikakogod kavu. jednostavno mi ne godi. ja sam espresso ristretto tip, ili u najgorem slucaju nescafe. a kako volim probat nove stvari, dodjem ja po prvi put u grcku i odmah na aerodromu procitam grcka kava i sva hepi, odoh probat...joooojjj kad mi donesose zaljevshu...mal me kap ne trefi...hehehehe...ista je. e sad ko je prvi poceo ne znam...al da ne bi dolazila u sukobe regionalnog tipa u borbi za naziv te vrste napitka ja je zovem jednostavno - zaljevusha :)

    avatar

    07.12.2009. (14:44)    -   -   -   -  

  • Pero Panonski

    Nedaj Bog da Grku kazes kebab, samo gyoros, a ako pobjegne kebab, sjekiru vadi, zenu i djecu salje iza, a onda te naganje u sitne nocne sate po glavnom trgu pitoresknog grckog mjestasca. To je kad pred manje od 100 godina pol stanovnistve Turske bilo je u Grckoj, a pol Grcke bilo je u Turskoj. Francekov ideal rjesavanja svih balkanskih problema.

    Ja stvarno ne znam zasto se netko ili nesto cudi odluci Svicaraca. Govorimo o ljudima koji se ponose svojim izolacionizmom, gaje specificnu paranoju (zbog sustava TO-a/Domobranstva, svaka postena svicarska kuca je do zuba naoruzana i ceka napad neprijatelja s cetiri strane svijeta) i sad se netko cudi. Vazno je ipak napomenuti da nisu zabranjene dzamije.

    A kad je Thompson dobil po piksi, onda je Svicarska bila übercool.
    Buhaha.
    Svicarci ne diskriminiraju.
    Oni svakoga jednako ne vole.

    avatar

    07.12.2009. (15:43)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Ma sve se mislim što da napišem na ova dva posta što sad pročitah? Evo vako:
    Za ovo zadnje - Drezdenska đamija je baš ko neki arhitektonski kič, a opet ne možeš da se ne upitaš: Ma vidi ti lude ideje!? (kažeš postao je Hitlerov šogor, to znači od sestre muž, jel?)
    Za donji post - nemam puno za reč, osim da se slažem da je vjera intimna stvar svakog pojedinca, kao i nevjera tj. ateizam. A onda pročitam članak gdje će u Iranu smaknit jednu ženu jer se izjasnila kao ateista, I pobigla ona u Tursku, ali našli je i vratili u Iran i STVARNO ĆE JE SMAKNIT!??? To me zaprepastilo!
    Ne mogu probavit taj fundamentalizam, ekstremnost, ludilo....poštivam svačiju vjeru i običaje sve dok se ne ugrožavaju životi nevinih ljudi.

    avatar

    07.12.2009. (22:01)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Oću još nešto dodat, i ne da mi da ubacim u ovi prethodni....jer kao ja nisam autor komentara?
    Ma bezveze....nego što ono hjedoh?
    E! Ma, moj moto je "Živi i pusti druge da žive"! Mašala! (znam da se drugačije piše, al nema veze) :-D

    avatar

    07.12.2009. (22:05)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ Makedo - da zaljevuša... To ne nudit Amerima, hahaha... Al sad si me sjetila - kad naletimo neni Kadiri u Miričinu i pojansimo da jako žurimo, a ona za petinu ubrza pokret; pripali cigaretu, uzme mlinac, krene vrtit' ..... zapali vatricu u šporetu... ... koji espresso ... to nemo'š platit'! :-D
    @ Pero P. - hehe, fora "link" o Thompsonu... kao i o jednakomjernom nevoljenju... Ha valjda samo mi Balkanezi očekujemo ljubav majčinsku, ma gdje bili... Živio!
    @ Gustirna - e zato ja vjerujem u vino i maslinovo ulje i opušteno plivuckanje uz ugodne razgovore, od vale do vale, oko Komiže, recimo... ;-)

    avatar

    08.12.2009. (12:26)    -   -   -   -  

  • primakka

    mene ta religiozna zdanja, osim egzotičnog pečata vremena, podsjećaju na zastave istraživača - "do tu smo stigli, naše je". po splitu su za vrijeme tuđmana nikle crkve ko gljive na svakom kantunu. valjda da se zauzme položaj.
    tad sam imala sličnu ideju ko s duhanskom džamijom: crkve nek budu otvorene nedjeljom, a radnim tjednom nek se pretvore u škole. misliš da bi to bilo ludo?

    avatar

    09.12.2009. (08:26)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @ Primakka - navukla bi bijes Sindikata Fratara. Želimo li to? ;-)

    avatar

    09.12.2009. (08:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...