Komentari

promina.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • inkasator

    @dizi-kif. eto drago mi je da si se nakon dugo vrimena ponovo pojavio na blogu. Tvoja mudrost nam je itekako nedostajala kao i urednika samog bloga koji je jedno vrime zamrznija blog. Ugodno mi je pročitati da ti se sviđaju moji dobronamjerni komentari. Izbori su odavno završili ali se posljedice osjećaju još i danas. Predizborne sikire se nisu zakopale već se vreba svaki pogrešan potez "protivnika".Nisu zalud naši stari govorili da je politika kurva i da je se klonimo ako ne želimo da nas zarazi. Politika je navraga i znaju naši stari da je zbog politike brat na brata zna udarit.
    "Poslovno" obilazim ovu našu Dalmatinsku Zagoru i vidim kako sve to skupa propada. Imam dovoljno godina da pamtim koliko je naroda tu živilo. U mojoj rodnoj kući bila je gostiona na glavnoj prometnici Drniške krajine i još su mi svježe slike tog pustog naroda i "blaga" (stoke) kojeg više nema. Uglavnom su ostala starčad koje će nestati za nekih 20 godina. Svađali se i međusobno režali ti naši "političari" (neš ti političara) Promina je na rasksnici da nešto zadnji čas mudro napravi i spasi se od izumiranja. Sitimo se samo koliko dice trenutno ide u osnovnu školu. Država i naši Prominci širom svita će im pomoći u tome ako ima sloge a ako nema svi dižu ruke. Oni "dušobriznici"koji pojedincima obećavaju brda i doline a ne svima u Promini očito imaju neki svoj interes a naivni nasjedaju.

    avatar

    06.12.2009. (22:22)    -   -   -   -  

  • svetaobitelj

    Upisala sam se ima dvije godine u HDZ da pokušam dati svoj doprinos "iznutra", da povećam kritičnu masu onih koji u toj stranci koja je bila na bedemu stvaranja Hrvatske države u kojoj sada živimo, trijezno misle i žele radom dograđivati dragu Domovinu. I šta se dogodilo. Javili mi SMS om da dođem po materijale u HDZ prije izbora, u moju mjesnu organizaciju. Ja mislila neki suvisli program rada, napisano, pa da još mogu i sama nešto predložiti i dodati, da idem na izbore pripremljena, da mogu razgovarati sa svojim protivnicima, kad ono, vezice za mobitele, kišobrani, kape, rukavice i šalovi, upaljači, sve sa logotipom. E, tu sam zastala. I sad, ovi izbori. Sjajnih stvari ima kod svih kandidata zajedno. Treba napraviti mirovnu konferenciju tipa "glave skup", da svi zajedno sjednu i slože program za lijepu našu. Kao na konklavama kad se bira Sveti Otac Papa. Po nadahnuću Duha svetoga, nakon molitvi i meditacija, razmatranja, javi se osoba koja se osjeća sposobnom otići u Sobu plača. Gledajte kako je Salomon gradio Hram i oko čega. Samo dvije ploče sa deset zapovijedi što ih je primio Mojsije, nalazile su se u Kovčegu Saveza. I za taj Kovčeg Saveza išao je sagraditi hram i postavio ga u Svetinju nad Svetinjama. Angažman na gradnji hrama digao je cijeli narod na noge. I tu je narod dolazio moliti i razmišljati. O sebi i svom poslanju, svako ponaosob... Kad bi mi sad mogli jedne takve konklave održati na nivou države, evo nam prilike. Žene neka slušaju muževe, a muževi neka slušaju Gospodina. I uspjet ćemo. Oprostite ako sam nekome oduzela vrijeme. =53945&tx_ttnews[backPid]=274&cHash=0d8ebc7e55]Predsjednički kandidati prvo sučeljavanje

    avatar

    06.12.2009. (23:34)    -   -   -   -  

  • smrika

    Lipše je i veselije uz komentare.Inkasator je stalno tu,vratio se i Dražan,svi smo mi stalno tu samo ne komentiramo jer uvik se nađe neko ko te poklopi pa misliš šta mi to triba,ali griješimo.Svaki komentar je zanimljiv i poučan samo se tribamo naučit da svak ima pravo iznit svoje mišljenje šta se ne mora poklapat sa mojim mišljenjem o toj temi,ali tribamo naučit pričat bez svađe,ruganja,ponižavanja,vriđanja......,možemo mi to.Zdravi i veseli bili

    avatar

    07.12.2009. (15:43)    -   -   -   -  

  • sany promina.blog.hr

    Baš guštam čitajući vaše komentare.
    Čovjek je uvjek uvjeren u ispravnost svojih postupaka, ali kritika je ta koja ga vraća na pravi put.
    Vaši komentari, putokazi su koji me vode dalje...koji mi daju vjeru da sam na pravom putu.

    Kad je pitanje zajedništva u Promini tema...onda je zanimljivo da svi naglašavaju da do suradnje treba doći, inače nam nema spasa.

    Kad je Načelnik rekao Krsti Radasu da njemu ovakvo Općinsko vijeće ne treba, te da će oni (HSP) taj problem riješiti novim izborima, mi smo se Nezavisni zapitali što nam je u takvoj situaciji činiti?

    Predložio sam Krsti da na tu temu porazgovaramo i sa HDZ-om, da vidimo da li i oni tako misle...

    Nakon sastanka sa HDZ-om, sjeli smo sa svim članovima Nezavisne liste, te im objasnili u kakvoj se situaciji nalazimo.

    Možemo čekati nove izbore koje HSP želi, ili pokušati iz postojećih "snaga" Općinskog vijeća napraviti nešto kako bi Vijeće radilo svoj posao.

    Nakon donešenih zaključaka kako sa svim Nezavisnima, kako sa HDZ-om, Krste je posjetio Načelnika te mu iznio naše stavove, odnosno ustvrdio da se mi nećemo miriti sa ulogom "fikusa" u Općinskom Vijeću. Kakva je reakcija Načelnika bila na Krstine riječi, dovoljno je spomenuti nekoliko riječi "izdajnici", "Ljudi koji u Prominu vraćaju HDZ na vlast".....

    Naš moto (Nezavisne liste) je ZA PROMINU ZAJEDNO... i nama nije problem sjesti za stol i popričati i sa HDZ-om i sa HSP-om.....

    Na koncu, o cjeloj sutuaciji u našem Vijeću sastali su se i raspravili čelnici HDZ-a, HSP-a i NL-a- Tiho, Rajko i Krste.

    Njihov sastanak, dokaz je da mi možemo sjesti za zajednički stol i dogovriti se o svemu.

    Na kraju cijele priče.... do komunikacije "oporbe" i "vlasti" je došlo, a ja sam proglašen najvećim izdajnikom u Promini, jer sam sjeo za stol sa HDZ-om i razgovarao.

    A kako se to može drukčije doći do zajedničkih stavova, ako sve one koji su spremni komunicirati proglašavamo izdajicama i prodanim ljudima?????

    avatar

    08.12.2009. (11:05)    -   -   -   -  

  • inkasator

    blesavi pasi (psi) laju, naš kar (karavana) mora dalje, očito dug je put, valjda nije uzalud!

    avatar

    11.12.2009. (08:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...