Komentari

bookeraj.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Neverin

    i mene živciraju takve priče, zanima me na koliko se smijemo furat na to da nam je loše radi rata koji je bio, evo sad 20 godina, hoće li to biti za 40, 60, 80 kao sa već dosadnom furkom partizani vs ustaše?

    avatar

    03.12.2009. (18:48)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Nisam mislila čitati, tako da ni neću :-)).

    avatar

    03.12.2009. (21:35)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    @neverin - partizani vs ustaše još uvijek traju, nećeš vjerovati... meni je to davno prestalo biti zanimljivo, ali neki ljudi (mahom matorci, mada ima još uvijek užasavajuće puno mladih koji ne znaju pričati o tome što je suvremeno i kakvih oni danas problema imaju, nego se vraćaju 70 godina unatrag) još uvijek forsiraju te priče... Ova priča o Domovinskom ratu meni je osobito bolna i govorenje o njoj na način na koji to čini Bović i drugi čini mi se kao... nedostatak poštovanja. ne znam kako bih to objasnila.

    avatar

    04.12.2009. (09:18)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    @Zlica - ma hrvatski autori, nemaš tu bogznašto vidjeti :)

    avatar

    04.12.2009. (09:18)    -   -   -   -  

  • Elena J.

    Hm, nekim čudom mene nije asociralo na Magazin i na to tvoje pitanje ja sam se duboko zamislila... Koji Magazin? Prvo sam razmišljala o svim onim ženskim časopisima, iliti magazinima gdje vole pisati članke poput 10 načina za..., Napravite to i to u 6 koraka, Za i protiv toga i toga... :D ali onda su mi korov i hibiskus pojasnili pitanje :)

    Nisam čitala Metastaze, niti gledala film, kolegica s posla je gledala i kaže da je dobar, a kako je meni knjiga uvijek bolja od filma, pretpostavljam da bi onda i knjiga mogla biti dobra :) Iako ne mora značiti da će se meni nešto svidjeti samo zato što se svidjelo kolegici.

    Ja mislim da mi se možda knjiga ipak ne bi svidjela, jer mi se nije svidjela niti daleko poznatija Mi djeca s kolodvora Zoo... Malo su me zamarali svi oni opisi nadrogiranosti, apstinencijske krize i slično. Možda ipak jednog dana pročitam, jer sam pomalo znatiželjna, odlučila sam malo više čitati domaće pisce koje eto sustavno zanemarujem :) ali to nakon što pročitam sve ove knjige koje sam si nakupovala :D

    Jesi li čitala kada što od Ivana Borkovića? Ja ne znam nijednu osobu koja ga je čitala osim sebe same i 4 frendice kojima sam posudila jednu njegovu knjigu :D

    avatar

    07.12.2009. (14:07)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    @Elena J. - nisam nikad čula za tog dečka, ali sam sad malo guglala, kod mene u knjižnici ima četiri njegove knjige pa ću ja ovaj tjedan malo bampat njihovu čitanost, čini mi se da bi mi se njegova proza svidjela jer kaže da je puna "kišonovskog humora", što je meni najbolja preporuka. Uglavnom, čitat će se Neodoljiva, Normalnima pristup zabranjen, Stajati čvrsto na oblacima i Tristo i dvije punoljetne duše.

    Kaže da se radi o mlađem momku, studentu prava. Eto vidiš da postoji budućnost za pravnike :)

    avatar

    07.12.2009. (14:51)    -   -   -   -  

  • Elena J

    Ja sam pročitala sve četiri i s nestrpljenjem čekam kada ću ugledati još koju novu :) a prvu sam posudila Neodoljivu kad sam u knjižnici slučajno naišla na nju, pročitala na zadnjim koricama kratku biografiju i rekla "oh, pa sutra mu je rođendan, idem ja ovo posuditi" :D čudan razlog za posuditi knjigu, ali drago mi je zbog toga :)
    Nadam se da će ti se svidjeti njegove knjige :)

    avatar

    09.12.2009. (01:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...