Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Kinky Kolumnistica

    Ja vjerujem da većina drugih roditelja to ne radi. Možda ne čak iz neke pakosti ili zlobe, već mnogi ne uče to svoju djecu zato što se njima općenito minimalno bave pa djecu nemaju ni kada naučiti pravim vrijednostima. I onda djeca posežu za svim raspoloživim sredstvima da si osiguraju "ugled" u svom adolescentskom društvu, ni ne sluteći da neka od tih sredstava rezultiraju antiugledom.

    Ja se za fizički obračun zalažem isključivo u situacijama kada te netko direktno fizički napadne pa si primoran obraniti se kako znaš i umiješ. U svakom drugom slučaju to mi je spuštanje ispod vlastitog nivoa. :)

    avatar

    12.11.2009. (21:53)    -   -   -   -  

  • Otok

    "Tako da ne želim zanemariti onu "žrtvu" koja je možda pokrenula lavinu emocija i mržnje, da bi se ona druga dohvatila "oružja" i pokušala problem riješiti šakama"
    Ne slažem se tu s tobom jer ona nije sama došla i počupala curu od 15 godina, dok je ona i kolegice 2-3 godine starije, već s ekipom napala i za tu priliku ponijela bokser. Uostalom kod nas u gradu nažalost određene škole su na određenom glasu i to s pravnom jer se njezini učenici obranučavaju i s drugim učenicima i s profesorima, a napadačice pripadaju tim školama. Dosta toga ima što ne zavši u novinama.

    avatar

    12.11.2009. (22:13)    -   -   -   -  

  • Tražim Pomoć

    .....

    avatar

    13.11.2009. (01:17)    -   -   -   -  

  • junac

    znam da su se cure znale u osnovnoj šorat. u srednoj ipak ne... bokseri su ipak previše... gdje su ona romantičnija vremena kad je blato bilo popularno? :D

    avatar

    13.11.2009. (09:29)    -   -   -   -  

  • Tuča

    http://www.cashgrass.com/aff/idevaffiliate.php?id=1284

    Obavezno ovo pogledat

    avatar

    13.11.2009. (11:02)    -   -   -   -  

  • fizikalac

    ma,rade klinac,i ovdje ima pizdarija kao i svuda,i ovdje je postalo moderno da cura curu izmlati da sva plava bude,moderno čak u torbici umjesto ruža za usne nositi zavoj,nožić i komad željeza,,ljetos su 4 cure uhvatile petu na pol ulice po mraku,natukle,pokidale joj bluzu i golu poslale kući,jednoj od tih uličarki je mama profesorica u školi,,tako da čovjek nije pametan,,ali bokserom žensko da naudara žensko to još čuo nisam niti zamisliti mogu,,

    avatar

    13.11.2009. (16:47)    -   -   -   -  

  • Veseli Haribo

    Cinjenica je da danasnja djeca nemaju nimalo ni straha ni postovanja prema drugima. Kako napadaci, tako ni zrtve. Mi dok smo bili klinci, nije nam palo na pamet ic se kurcit nekom tko je stariji od nas 2-3 godine, a kamoli starijem... danas se klinac iz osnovne skole ide kurcit po ulici svakom..pa cak i meni koji sam od njih 10-15 godina stariji... Onako, prolazis po ulici, a grupica klinaca hoda ko serif preko cijele ceste...pa se laktare i nece se nikom maknut, i jos se skurce sa "kaj buljis". Meni je to prosto nevjerojatno... I redovito sav zbunjen prodjem dalje i nis mi nije jasno...

    A da ga opizdim preko gubice, onda bi JA zavrsio na sudu zbog napada na maloljetnika.

    Drugim rijecima, cesto ta djeca koja zavrse kao "Zrtve" uopce nisu zrtve, vec precijene situaciju i svoje mogucnosti. Naravno ocito je da su se tu izdvojile nekakve grupice nasilnih klinaca koji se ponasaju kao copor hijena - ali hijene te nece napast, ako ih ignoriras. Svaka "reakcija" na njihovo prisustvo njima ce bit razlog vise da ulaze u konflikt, bilo ono bahacenje ili bjeg.

    U svakom slucaju, tvoj sin je bistro ki razumno dijete, i stvarno nema potrebe za strahom.

    avatar

    14.11.2009. (13:14)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Mnogi roditelji ne rade apsolutno ništa, a kamo li da svoju djecu ičemu uče.
    Gledam i tu u vrtiću kako neke matere ne trzaju ili se povinuju onako kako im naređuje klinjo od nepunih 6 godina i užas me hvata.
    Tako da nije se za čuditi kad je kriminal među djecom u porastu.

    avatar

    15.11.2009. (02:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...