Komentari

djecaalkoholicara.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • lightylight

    'Slučajno' sam naletjela na ovaj blog. I pročitala sve. Moj otac nije bio alkoholičar (barem ne redoviti), ali se često ponašao tako. To je ostavilo tragove na meni. Ja sam trenutnu u vezi s muškarcem čiji je otac bio alkoholičar. Užasno bolna veza jer ne mogu doprijeti do njega. U svakom slučaju htjela sam pohvaliti autoricu bloga i poželjeti joj od srca sve najbolje u životu. Svaka čast :)

    avatar

    22.11.2009. (15:03)    -   -   -   -  

  • Maslina

    Hvala puno :)

    avatar

    23.11.2009. (17:36)    -   -   -   -  

  • vidra

    Jako me ganulo ovo što si napisala... suze po tipkovnici...

    avatar

    05.12.2009. (12:27)    -   -   -   -  

  • tužna

    Moj muž je dipsoman i dijete alkoholičara. karakteristike koje si napisala za dijete alkića su upravo njegove karakteristike. A ja mislila da je to njegov urođeni karakter. Plakala sam ko malo dijete i cijeli sam blog progutala u valjda sat vremena. E, sad bi trebalo riješit problem. hvala ti.

    avatar

    18.12.2009. (12:18)    -   -   -   -  

  • emocionalni hendikep

    draga blogerice, kroz suze čitam ovo, ni ja ne bih bolje napisala. a pišem stalno i vraćam se na to ratište. jer to su bili ratovi, demonske sile koje su razarale svijet. to ne može potpuno shvatiti tko to nije prošao. skoro ću imati 33 godine, ali malena ja stalno me zove. osjećaj usamljenosti i bolna sjećanja skrila su se u neki kutak mene, al dočekaju me uvijek kad mi nešto krene po zlu. ili mi se dogodi nešto jako lijepo. i onda zatinja negdje duboko u meni: "zašto? zašto?!". veliku pusu ti šaljem, i budi i dalje hrabra!

    avatar

    09.01.2010. (23:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...