Komentari

sempercontra.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Marko77

    kao koprivničanac,
    mogu ti reći ono što je u gradu postala prva tema razgovora u društvu, a to je :

    kako je moguće da je polančec bio u nadzornom odboru podravke, a nije pojma imao kad su se događale stvari od kojih se sad ograđuje i ne želi dati ostavku?!

    odgovor : nikako nije moguće...

    zašto?!

    zato što se bez polančecovog znanja i odobrenja nije moglo ni zaposliti u podravci, a kamoli davati višemilijunske kredite...
    al' jebiga... žmirilo se i prije na neke stvari, žmirit će se i dalje...
    uostalom,
    sad su ulovili jednu grupu lopova... kad njih maknu, druga će doći na njihovo mjesto, a nije bezveze izreka da prilika stvara lopova...

    pozdrav!!!

    avatar

    27.10.2009. (16:02)    -   -   -   -  

  • sanja_45

    Zašto bi dao ostavku, kad je izjavio da mu to netko namješta na osobnoj i političkoj razini i kod njega ništa nije sporno, dok mu se naravno nedokaže suprotno..:)

    Olako se prelazi preko svih afera i nitko nije kriv, svi su nevini, a to samo dokazuje jedno da se na ovim prostorima može ići dalje bez kazne ili odgovornosti, sve dok su njihove lisnice pune, a naše sve tanje i tanje..:)))

    avatar

    27.10.2009. (16:29)    -   -   -   -  

  • odmak

    Toliko je već svakome maslaca na glavi da će rijetko tko ostati na slobodi. I ja sama, vjeruj mi.

    avatar

    27.10.2009. (17:23)    -   -   -   -  

  • Pravaš

    Trebao je, ali nije! Zašto? Zato jer su u Hrvatskoj kriminal i pljačka legitimno sredstva za bogačenje i zato se osobe sklone takvim radnjama nagrađuju ministarskim foteljama u Vladi RH ili pak muljaju narodu, dok ih se ne izabere za predsjednika Republike! Mi bi u EU, a nismo se ni makli iz balkanskog blata i primitivizma, lopovluka i pljačke!

    Bog i Hrvati!

    avatar

    27.10.2009. (17:54)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @pravaš
    ...zaista te ne bih želio uvrijediti, ali ne misliš da je Bog momentano okupiran nekim drugim stvarima pa nas je malo zapustio. Zaista bih želio znati što je tome uzrok.

    avatar

    27.10.2009. (22:01)    -   -   -   -  

  • blade777

    Meni osobno ne znači proglašavanjem nekoga krivim u državi gdje je izrečena zatvorska kazna nagrada za kažnjenog, a stvarna kazna za oštećene.
    Kako inače objasniti trošak za zbrinjavanje zatvorenika u iznosu od 305 kn po danu, a ne diranje imovine zbog naplate zatvorskog smještaja.
    Polančec bi ukoliko se proglasi krivim, jedino zatvorskom kaznom, zapravo bio nagrađen.
    Svaki kažnjenik je u RH kaznom zatvora nagrađen.
    Zašto je to tako?
    Zamislite koliki je trošak za porezne obveznike ukoliko se sve ove korumpirane političare kazni samo zatvorskim kaznama.
    Oduzimanje nezakonito stećene imovine je samo po sebi jasno i treba ublažiti nanesenu štetu gospodarstvu,a financiranje zbog smještaja u zatvoru trebalo bi prebaciti na kažnjenika,neovisno čime se u prošlosti bavio.
    pozz!

    avatar

    27.10.2009. (22:52)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Meni sve to nije čudno, bilo bi mi, zapravo, čudno da je drugačije u ovoj truloj državi. :-/

    avatar

    28.10.2009. (09:50)    -   -   -   -  

  • lolina

    u zadnje vrijeme mi se čini da u ovoj državi nije ukrao samo onaj koji nije bio u prilici da ukrade . neki dan čitam u novinama kako je jedan od sada sumnjivih direktora dao otkaz jednom radniku zbog krađe pola kile škartirane vegete . čovjek se zbog očaja objesio . lopov je lopov , a za mešetarski lopovluk u podravci se zna oko dvije godine . cijela se priča razbucala zbog margin poziva . amateri u politici , amateri u biznisu . uvjerena sam kako su oni uvjereni da čine domoljubno djelo , istina ne baš po zakonu ,ali ideja hrvatske imovine u hrvatskom džepu povlaštenih hijena najčešće prolazi kao nož kroz maslac . "pa nećemo valjda prodati podravku strancima ?!? "

    avatar

    28.10.2009. (11:59)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @blade
    Vrlo si blizu mojem stavu po pitanju svrsishodnosti kažnjavanja zatvorskim kazbama. Na tu temu sam već pisao no rado se vraćam.
    Prije izvjesnog vremena sam pročitao u Jutarnjem listu o zatvorskom režimu u jednom zatvoru po "novom sistemu" u Norveškoj za ubojice, silovatelje i pedofile. Žive na otoku, slobodno se krećući po njemu, u kućama s punim konforom, rade dnevno od 8.15. do 14.15 a onda se mogu baviti sportom, raznim igrama, gledanjem TV itd. Zaključak: naši zatvorenici su očigledno još "zakinuti" u tretmanu.

    avatar

    28.10.2009. (23:20)    -   -   -   -  

  • dejmon

    A zašto ga Jaca nije nogirala odmah nakon odlaska Sanadera?

    avatar

    29.10.2009. (17:58)    -   -   -   -  

  • nep

    Strašno!Događaju nam se takve stvari u državi na kojima bi nam pozavidjeli i Bugari.Pa što mislite,zašto političari ne donesu zakone po kojima bi morali opravdati novac bez pokrića?Zato što ih 100(sto)% ne bi imalo opravdanje.Da, to je to.Država te tuži, a ti dokaži odkud ti novac,nemaš opravdanje ode lova, kuća ,stan.Naravno, pusta utopija . Zapovjedna odgovornost ?U Hrvatskoj sanak pusti.Upravo gledam vijesti i razmišljam,pa kako ih nije sramota.Gade mi se svi zajedno.Pa cijeli svijet zna da lažu.Nisam stranački opredjeljen,vijesti gledam informativno.Polančec kaže"želim vam sve najbolje",a što misli možete samo zamisliti. Hvala!!

    avatar

    29.10.2009. (18:43)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @nep
    Pozdrav i hvala na komentaru kome se nema što dodati osim: i vrapci na krovu pjevaju o korumpiranosti onih na vlasti. Ali valjda će i to jednom prestati. Uvijek se tješim: Englezi imaju demokraciju već preko 400 godina pa još uvijek ni njihovi političari nisu baš svi anđeli.

    avatar

    29.10.2009. (21:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...