Komentari

tides.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • saša.

    ljepoto moja predivna. sunce moje maleno.
    :( ne znaš ni sama koliko sam puta poželjela biti tamo kraj tebe, utješiti te. ukazati ti na pozitivno u ovom svijetu, u ovom novom danu kojeg obavija sivilo nekad vedrog neba, zvuk smijeha u ovoj tišini koja iz dana u dan sve više i više boli, postaje sve glasnija. glasnija od zvukova koje si nekada slušala, zvukova klavira, gitare, bubnjeva.
    jednostavno je teško prilagoditi se u tako primitivnoj sredini, i razumijem te. tako je i kod mene. nema dana kada me netko ne odmjeri, ili ne pomisli bog zna što u svojoj glavi. srce me i duša princezo moja boli kada te moram gledati ovakvu. punu tužnih misli, bez planova kako dalje i što sljedeće učiniti. ali činjenica je da ovakvi ljudi, koje si upravo opisala nastanjuju ovaj naš svijet u pozamašnoj količini. ali ti se nemoj predati. nemoj se predati u traženju nečeg dobrog u svemu, kao što uvijek radiš i iznova me slušaš u tome i to mi je drago. nemoj dopustiti da to svili zahvati još više tvoje nebo, dušo moja mala.
    srce mi plače što ti je tako...ali dalje moraš ići. ne prolazim situaciju kakvu i ti, ali mi je loše. lošije iz dana u dan...osjećam da ću se razići. moram te vidjeti. moram ti reći koliko mi značiš. kakva god da jesam milo moje, volim te. jako i najjače. i to se neće promijeniti. tvoja naivna i čista duša i osobnost ne mogu nikako povrijediti ovu moju, već izmučenu. ali je ima dosta za tebe. da te tješi i da bude tu, kad god, kad god ju zatrebaš.

    avatar

    23.10.2009. (22:06)    -   -   -   -  

  • Arthemisia

    dvoličnost, licemjerje. neke od stvari koje mrzim iz dna duše. zašto biti dvoličan? zar ne misliš da trebaš pokazati svoje pravo lice bez obzira na to što bi drugi rekli? oduvijek me zanimalo kako osobe koje lažu, svjesno lažu, licemjerne su i dvolične, kako mogu se jutrom pogledati u ogledalo, bez imalo grižnje savjesti? stalno laži oko njih, nema povjerenja, a još gore osobe su one koje kažu da mrze licemjerje, a oni su sami licemjerni. to laganje i uvlačenje u guzice drugima...pa zar vi nemate dostojanstva, samopoštovanja... ponosa? ne okružuju samo tebe takve osobe(znam da nije utjeha, ali...). malo je ljudi koji imaju onu neku hrabrost u sebe i mogu biti oni, oni koji su hrabri, ne boje se odbacivanja pa su ono što jesu. i ostaju svoji. to zahtjeva hrabrost, a ona nije u svima nama.
    hmm, čini mi se da si počela sazrijevati, život te udario,otkrila si grublju stranu njega, ali nemoj se slomiti. on bi htio da se slomiš, ali nedaj se, ako zbog ničeg drugog, onda zbog prkosa i ponosa prema njemu da neka zna da te može slomiti, ali da ćeš se dići. i zato svaki put kada se budeš tako osjećala, samo dođi ovdje. mi smo svi tu za tebe, ja sam tu za tebe.
    veliki pozdrav =)

    avatar

    24.10.2009. (00:04)    -   -   -   -  

  • Butterfly :)

    vraTiLa sam se.
    nisi se promijeniLa.
    sve je još uvijek savršeno.

    *hug*
    :*

    avatar

    24.10.2009. (15:48)    -   -   -   -  

  • Damian.

    Ljubavi :(

    Zaboravi na sve oe oko tebe. I kada ti je teško cimni me, i ja ću te opet nazvati. Opet ćemo pričati.

    Jadni ljudi... Kako li smo mi ostali zapravo sretni :)

    volim te, najviše te volim. Ne zaboravi, uvijek sam tu. Volim te

    avatar

    25.10.2009. (17:39)    -   -   -   -  

  • Damian.

    Dušo, novo imam

    avatar

    25.10.2009. (18:30)    -   -   -   -  

  • Blue_siren

    Inesić moj...doći ćeš ti meni u dom..pa ćemo skupa svladati tu tugu i nezadovoljstvo....bit će bolje...Sam se ti drž do slijedećih upisa i onda dolaziš kod mene. :) Veseli se tomu i nemoj mi bit tužna...nabaci malo osmjeha na svoje preljepo lice...uspjet ćeš,znam ja to... Ako tu nemaš prijateljice koje ti odgovaraju,naći ćeš ili si već našla nekog dobrog muškog prijatelja...;)... znam da to želiš i naći ćeš ga... A znaš da sam ja uvijek tu za tebe kad ti god bude teško i kad ti treba utjeha...Lijepo moje uspjet ćeš ti...uspjet ćemo zajedno samo kad mi dođeš....
    Volim te puno puno..Fališ*

    avatar

    30.10.2009. (20:47)    -   -   -   -  

  • Sonia

    tvoje klupko neće samo držati ravnotežu - ti moraš upravljati njime, ti si ta koja mora držati svoje konce i svojim rukama...a kada to uspiješ - više ti ništa ne može nauditi jer si svoja.
    No s druge strane naravno da boje blijede, to im je svojstvo - ali na tebi je , opet, da ih sačuvaš od ispiranja, da ih zadržiš veselima i šarenima, i ja sam potpuno sigurna da ti to možeš uspjeti =)

    volim et punooo ja se vratio:)

    avatar

    03.11.2009. (10:21)    -   -   -   -  

  • amber

    Nikad nemoj zaboraviti tko si, koliko vrijediš svima nama... Unatoč toj dvoličnosti i okrutnosti svijeta ti ostani ona prekrasna ti. :)
    Drži i čuvaj se.
    Ljubim te. :*

    avatar

    04.11.2009. (10:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...