Komentari

sempercontra.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • ljelja

    Imaš previsoko mišljenje o vlastodršcima. Oni nisu sposobni za misao napisanu u zadnjem odlomku. Tek su đeparoši!

    avatar

    13.10.2009. (07:59)    -   -   -   -  

  • svinjce

    Baš to, vladajućim elitama obrazovanost je opasnost!!!

    avatar

    13.10.2009. (09:29)    -   -   -   -  

  • izvorni život

    Tema obrazovanje osobno mi je među mojih Top nekoliko tema. Trulež obrazovnog sustava neodvojiva je od truleži društva u širem smislu. Ono zlo kojim je inficirano društvo na neki teško zaustavljiv način se širi u sve pore/djelove tog društva. Zato bi bilo i vrlo čudno ako bi obrazovni sustav stršao svojom kvalitetom. To bi bilo neralno i besmisleno, zar ne. Moj osnovni stav o ovoj temi poklapa se i sa onim što si naveo u zaključku posta.

    avatar

    13.10.2009. (12:16)    -   -   -   -  

  • geomir

    Potpisujem od riči do riči!

    avatar

    13.10.2009. (14:00)    -   -   -   -  

  • snahice

    Stavim i ja svoj potpis!

    Baš sam imala mogučnost jučer posjetiti školu u koju će za godinu dana poći moja prvorođena kći. I od jućer nadalje mi nije važno niti tko je ravnatelj škole, niti tko je na vladi. Zanima me samo zašto djeca od 7-14 godina u školi nemaju ne toalet papira, ne papirnate ručnike, pa čak ni sapuna za pranje ruku. O pa možda bih i imali sapun za pranje ruku ako bih imali prije toga doze za sapun....
    I tako sam se pitala dali mi je pametnije ići kucati ravnatelju na vrata i umarati ga s tim pitanjima ili mi je pametnije potražiti privatnu osnovnu školu, pa tako separirati dijete od društva kojem je sigurnost i zdravlje male djece na zadnjem mjestu.
    I na kraju sam došla do jako jednostavnog zaključka- ako ne preselimo negdje sjevernije, morati ću se s time pomiriti al' mi ta mogućnost (prisila) jako teško pada.

    avatar

    13.10.2009. (20:30)    -   -   -   -  

  • sanja_45

    Školstvo je prvo pometeno kadrovski, kao uostalom na svim razinama u kratkom vremenskom periodu! Koliko vidim, točnije, koliko pratim ne stalno, ali tu i tamo još nema pravog prijedloga, a ni projekta za poboljšanje školstva....:)) Drugo, dok politika ima u tom svoju kuhaču, opet neće biti prave reforme u školstvu...:))

    „proizvedena“ osobnost biti upravo onakva kakvu ona treba: poslušna, trpljiva, zadovoljna „Glorijom“, tabloidima, „Žuja je zakon“, nogometom, Velikim bratom, kvizovima, i „Katedralom duha“, spremna da proguta svaki mamac koji će joj Vlast dobaciti tijekom izborne kampanje, u uvjerenu da ona odlučuje.
    Mislim da je to suština stvari: onima na vlasti ne samo da „zdrava“ osobnost nije potrebna, ne samo da nije poželjna, ona je OPASNA.


    Slažem se sa svim navedenim u tvom zaključku..:))

    avatar

    14.10.2009. (14:17)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @ljelja
    ...je si li sigurna? Rijetko tvrdim da su oni na vlasti glupi, iako ih ima. Oni su prvenstveno POKVARENI, NEMORALNI I SKLONI KRIMINALU. Uostalom da nisu takvi bavili bi se onim za što su se školovali.
    @snahice
    ...nema tog osnovnog higijenskog pribora ni u mnogim našim bolnicama. Osobno znam samo jednu "Magdalenu" u K.Toplicama gdje sam čest gost. No nadaj se, možda se ipak nešto promijeni za godinu dvije.

    avatar

    14.10.2009. (18:52)    -   -   -   -  

  • catwoman

    Izvrsna analiza. Čovjek bi pomislio da si iz prosvjetarske branše ( ja jesam i sve potpisujem, poput brojnih prethodni komentatora).

    To je odličan post i za naš blog.

    Hvala.

    avatar

    26.10.2009. (22:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...