Komentari

anksioznost123.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • prirodna sila

    iako ni vezano za objavljeni post, samo se želin zahvaliti na informacijan koje san našla na tvon blogu :D lakše je kad znaš da nisi sam :D mah mah

    avatar

    16.09.2009. (21:56)    -   -   -   -  

  • ja

    pozdrav!

    evo danas sam vidio tvoj blog i malo citao sto se sve dogadjalo.
    posto toga stvarno ima puno za citati mozes li mi reci jesi li uspjela prebroditi sve strahove i izlijeciti se?
    meni je dijagnosticirana anksioznost i evo vec 4 dan pijem 0,25 mg zoloft ujutro i po cijeli "misar" u podne i navecer.

    mogu samo reci da kad popijem zoloft da mi je dosta lose ali cim uzmem misar odmah mi je bolje i mogu funkcionirati!

    kaze doktor da je to normalno na pocetku da se tijelo malo privikne na zoloft pa ga zato i pijem samo pola a nakon cca tjedan dana cu poceti piti cijeli zoloft.

    nadam se da si se izvukla iz ovo sranja jer je to nista vise nego jedno ogromno sranje koje te sprijecavaju ou obavljanju najjednotravnijih i najobicnijih stvri u zivotu kao sto je obicno disanje a kamoli nekakav posao isl.

    budi mi dobro!

    pozzz

    avatar

    20.09.2009. (10:01)    -   -   -   -  

  • Renči

    @ prirodna sila - ostavila sam ti komentar na tvom blogu :)

    @ ja - tu i tamo ima ponekih oscilacija ali simptomi straha sada se svode uglavnom na one tjelesne: drhtanje, znojenje i sl. jer sam tijekom psihoterapije ali i vremenom shvatila da taj strah zapravo nije onaj "pravi" strah. Što se lijekova tiče, Zoloft, kao i većina antidepresiva, treba određeno vrijeme da bi počeo pokazivati svoje djelovanje, a to može biti i nekoliko tjedana, ali lijek sam po sebi nije dovoljan. Najbolje bi bilo kada bi ga mogao kombinirati sa psihoterapijom ali vjerujem da ti je upravo psihijatar i prepisao taj lijek, dakle da ga posjećuješ. Uglavnom, izlaza ima, samo treba biti strpljiv i uporan, uporniji od straha ;)
    Javi se tu i tamo, ili navrati na forum jer i tamo možeš pronaći puno iskustava ali i pozitive. (Taj forum sam kreirala upravo s ciljem da pomognem ljudima razumjeti svoju bolest odnosno poremećaj i razmijeniti iskustva.)
    Pozdrav i najbolje želje!
    Renči

    avatar

    21.09.2009. (10:55)    -   -   -   -  

  • is:_none

    Pozdrav slucajno naletih na blog u potrazi za riejsenjem OKP-a. Naime borim se sa tim demonom od 8 ili 7. razreda osnovne skole. Sve je pocelo kao manijakalno pranje ruku. Ali kako sam citao na interentu da se to javlja pocetkom puberteta mislio sam ono proci ce tada sam imao 13 godina. Danas imam 19 i jos uvijek se borim sa OKP. Bio sam kod psihijatara na psihoterapijama i nista sada pijem lijekove opet nista. Desava mi s eupravo ono sto je opisano u vasem blogu-prisilne misli. Kad navru uzasno se osjecam,pokusam se oduprijeti onda me kao na zadnjem dijelu glave kao nesto pritisce znojim se uzasno mi je. Nekad mi bude tako tesko da sam sebe udaram ili rezem ne bi li osjetio bol samo da prestanu misli u glavi. Nekad se tako udarim da izgubim svjest na par minuta :( to mi je mucenje kakvog nema tesko mi se nositi s time i ne znam kako cu uspjet preziviti.

    avatar

    09.04.2011. (01:55)    -   -   -   -  

  • Splicanka

    bok :) ako mogu molim te zatraziti 1 savijet? evo moj problem. Imam decka koji vec godinama ima okp, nasljedio je to od oca. Posjecuje psihijatra, ima mene , svi pomazemo ali opet nesto fali. evo moja muka. kao sto se zna, osobe sa okp moraju nesto napraviti ili dokazati, uglavnom neke stvari mora uciniti. recimo, nas najveci problem je taj sto on uvijek mora biti 1. u svemu. ja sam njemu prva cura, on meni nije. imala sam odnose prije, a on zeli da njegov prvi put bude i drugoj curi prvi. voli me vise od icega al se nikako nemoze boriti protiv toga. pa me zanima, kako njemu dokazati da nije bitno to sto on meni nije prvi??? neznam stvarno, trudimo se oboje, al ovo sve nas sprijecava u normalnom zivotu. hvala unaprijed. :)

    avatar

    19.06.2011. (01:31)    -   -   -   -  

  • EMY

    EE POZZZ IMAM PROBLEM VEC 4 MJESECA BIJIM SE DA CU POVRIJEDITI SEBE I DVOJE DJECE BOJIM SE NOZEVA TEK SAM JUCE POCELA PITI XANAX UJUTRO POPODNE I NAVECE NADAM SE DA CE BITI BOLJE CITAM KOMENTARE I VIDIM DA NISAM JEDINA AKO NEKO IMA SLICAN PROBLEM NEK SE JAVI

    avatar

    30.11.2012. (11:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...