Komentari

tinolovka.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Pokojnici i pijanci

    Dobiti izbore neće, to je sigurno!

    avatar

    27.07.2009. (23:15)    -   -   -   -  

  • Tinolovka

    To se nikada ne zna, izbore sigurno ne može dobiti Josipović. A za ostale, tko zna. Ono što je skandalozno i što je utuživo ( radi se o sukobu interesa ), jeste to da se i NEWS WRITER ( naime, nekoliko nas je ( što je inače novinarski posao ), odigralo kontru sa NEWSOM na FACEBOOKU, to je skandal prve vrste )kao aktivni član SDP-a uključio u rušenje HDZ-a, i postavljanjem jednih te istih na naslovnicu ( ni jedan od tih nije naposao ništa svoje već su tekstovi ukradeni ili prepravljenni sa druigih portala ). Izbora biti neće sljedećih godinu i po, dvije, odluka o tome već je donesena u hdz-u i hss-u.

    avatar

    28.07.2009. (08:44)    -   -   -   -  

  • Marijeta

    Jedno je sigurno: U politici ništa nije slučajno!!! Novac je iza svega, samo pitanje je čiji novac?
    Po mom mišljenju, najgori je oni iz kriminalnog miljea. Za jednu "normalnu" predsjedničku kampanju treba minimalno 5 milijuna kuna, a teško tko može to isfinancirati bez "anonimnih donatora". Nažalost, previše se baš novac iz krim. miljea kod nas isprepleo u politiku i sve društvene sfere vezano za politiku pa tako i novinarstvo. Poznato je s kim je taj novac došao i već 10 godina vlada Hrvatskom. Moje mišljenje, vezano za potencijalnog kandidata HDZ-a, nije najbolje. Mislim da HDZ treba boljeg kandidata i u to sam uvjerena! Nisam glasač SDP-a, ali ne bih baš tako olako negirala mogućnosti Josipovića, a voljela bih da malo pojasniš komentar poviše jer nisam baš shvatila...

    avatar

    28.07.2009. (12:39)    -   -   -   -  

  • Pokojnici i pijanci

    Ako Hebrang dobije, imaš gajbu piva od mene!

    avatar

    28.07.2009. (23:28)    -   -   -   -  

  • Tinolovka

    OK, držim te za riječ:)

    Biti ću razočaran, nije Hebrang moj favorit, ako trebam birati, onda sam za prof. Jurčevića, nekako mi se čini da je pošten čovjek, barem znamo da nikoga nije pokrao i sl., što za naše političare nebi mogli reći.

    Ako Josipović dobije, imaš gajbu whiskija .


    Marijeta


    Slažem se s tobom, samo sam htio reći kako mi on ne iz
    gleda kao čovjek sa karizmom za jednog šefa države, možda se i varam, tko zna. Glede mog komentara, činjenica je kako naš urednik javno agitira za SDP, ukoliko se to nastaviti, prezentirati ću njegovu konverziju sa facebooka, jer on nema to pravo, ovdje ima stotinu tisuća blogera, svih političkih afiniteta, a ne samo komunističkih, ili lijevih, svi moraju dobitri istu šansu,onako kako je to nekoć uspješno " dream " radila.
    A izbora neće biti sve dok je " krizni namet " aktualan, to je sigurno.

    avatar

    29.07.2009. (01:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...