Komentari

broduboci.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Neverin

    jazz i ljeto ko da su stvoreni jedni za drugo zar ne?

    avatar

    11.07.2009. (11:45)    -   -   -   -  

  • brod u boci

    @neverin: I jazz i blues i klape i klasika - sve je lipo kad je lito ;-)

    avatar

    11.07.2009. (19:51)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    fino to zvuci. a arsen i coce, to je valjda ko pavarotti u kombinaciji s nekim od svjetskih rock ili pop glazbenika...ako se jedan drugome malo prilagode, ispadne odlicno.

    avatar

    11.07.2009. (20:27)    -   -   -   -  

  • šibenka

    Alo Brode!.Bilo je tu materijala za komentare,ali kome se da pisati(osim tebi,naravno).Prvo,prošli post.I ja san ove godine jubilarna maturantica.35 godina-Gimnazija šibenskih heroja(?!?) generacija 1974.35 godina....strašno.U tu je Gimnaziju iša i NAJVEĆI Arsen.NIjedan njegov koncert ne propuštan već 40-tak godina i uvik je to - to.Jedan od ritkih koji me nije razočara i koji je uspija ostati svoj unatoč svemu.Veliki je lokal patriota i iako je dugo u Zagrebu(kako on kaže na privremenom radu) osta je šibenčanin od formata.Znači,grez ali tople duše koju pokazuje u svojim stihovima i svojoj glazbi.Šta ćeš,kad je on u pitanju ne mogu si pomoći.Jer uz njega ,ka da nije prošlo ovo pusto vrime i još uvik san ona šta je sanjarila neke snove uz Tvoje nježne godine.A,šta se Coce tiče sve pet.Još da je neka teraca blizu i faca šta dobro pleše ,može i pet+.Opet sanjarin ,a to nije dobro u ovin godinama.Bilo bi mi bolje uvatiti se rekamavanja......A ti, samo naprid po balambranju i sve ti sritno bilo!

    avatar

    12.07.2009. (23:35)    -   -   -   -  

  • brod u boci

    @Mare: Da, točno je i tada su to izgledale prilično "čudne" kombinacije. Alo dobra glazba je uvijek dobra glazba ;-)
    @šibenka: Fala ti puno, sigurno ni sama nisi svjesna koliko si mi pomogla. I pusti godine, uvik je lipo sanjarit -)

    avatar

    13.07.2009. (06:22)    -   -   -   -  

  • mama

    ...dragi moj Brode,jučer sam postala baka jedog malog (3720g),pardon,ne baš tako malog,da se ne uvrijedi malac,anđela...idući sam tjedan uz njega i mamu na maloj pomoći u prvim danima...već ga obožavam...želim da se vas što više skupi i da se provedete kako i treba za srebrni domjenak...meni je ove bilo "samo"34!Iza tridesete godišnjice mi se svake godine nalazimo...jer slijedeće tko zna....ajde uzdravlje za sve tvoje i moje... i želja da i ti doživiš od svog sina ,kao što sam ja eto od svog...malog anđela... ("friška"bakica 10.07.2009. 08:57)

    -------------------------------------------------------------------- ------------
    kopiram iz posta "srebrni"...vidim da nisi vidio...pozdrav!

    avatar

    13.07.2009. (07:33)    -   -   -   -  

  • brod u boci

    @big mama i "friška" baka: Siguran sam da će uz takvu baku imati sretno djetinjstvo :-D Čestitam, od srca, želim Vam svima zajedno sve najljepše, izuzetno mi je drago

    avatar

    13.07.2009. (08:00)    -   -   -   -  

  • ineida

    ja sam trebao biti na onom odgođenom (27.06), na održanom ti zavidim, ali kao da sam bio kad pročitam tebe i tvoje komentare, za utjehu crni rižot je bija dobar (kod COCE) dan nakon neodržanog koncerta-lutrija na ribarnici-u maslinama su dvi kapi kiše pogasile cvrčke ka čikove-arsen-pozdrav nidanine (ineida)

    avatar

    13.07.2009. (09:35)    -   -   -   -  

  • brod u boci

    @ineida: Ne znam kakvi su tvoji planovi i radiš li već nešto na tome - ali ti jednostavno moraš počet pisat. Mislim da imaš i te kako šta za reć. Ajde, otvori blog za početak, ja ću te odma izreklamirat

    avatar

    13.07.2009. (15:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...