Komentari

babl.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • suzi q.

  Perice, sve najbolje za praznik!

  avatar

  25.06.2009. (20:34)    -   -   -   -  

 • novac

  jako dobar tekst. Vrlo zanimljivo opažanje. I meni je to u stvari čudno zašto stalno ispočetka otkrivamo toplu vodu. Problem vidim u obitelji gdje roditelji na djecu ne prenose aspolutno ništa dok škola i ustanove zatupljuju i ono malo mozga što imamo. Izgubili smo obitelj. Osobno nisam neki pobornik tradicije i volim nove stvari a ne da radimo nešto na isti način samo zato jer su to i naši pradjedovi radili. No zanimljivo je kako malo praktičnih i korisnih stvari poput obične "gluposti" kao što je duboko disanje, razgibavanje i takve sitnice nemamo usađene u sebi već ih otkrijemo nakon godina stresa i bolova u leđima. Očigledno praktično znanje danas nije cijenjeno već se u školama i na fakultetima samo laprda i laprda... Ah!

  avatar

  25.06.2009. (21:13)    -   -   -   -  

 • pametni zub

  čitao sam u knjizi "Zen" (Vladimir Devide) jedan zapis o taoističkom mesarenju. na žalost, ne mogu sada naći knjigu, ali našao sam webu tekst na engleskom. između ostalog piše:
  "Režem prema prirodnim zakonima
  Režem duž prirodnih pukotina
  Prema velikim tjelesnim šupljinama
  Slijedeći strukturu tkiva
  Režući na taj način, čak i mjesta
  Gdje se tetive drže za kosti
  Ne pružaju otpor"

  avatar

  25.06.2009. (21:39)    -   -   -   -  

 • marko

  Odlican komentar! Ocito smo narod i kultura koja vrlo lako zaboravlja, i koja nema memorije, nema pamcenja, a to nas dovodi upravo do toga da nam uporno namecu zivot u proslosti. Trenutno je aktualna 1945. , ta godina od koje se neki nikako u svojim glavama ne mogu maknuti. Neki drugi se ne mogu maknuti od 1991. ..Neki su jos u stoljecu sedmom, a ne tako davno je bilo popularno 15. stoljece prije Krista i navodno iransko porijeklo nas uzvisenih Hrvata.... i sl.

  avatar

  26.06.2009. (00:30)    -   -   -   -  

 • windfuckersister

  Odličan tekst. A Markov komentar potpisujem u cjelosti.

  avatar

  26.06.2009. (10:35)    -   -   -   -  

 • životne mudrosti i gluposti

  Ne postoji ni prošlost ni budućnost, postoji samo danas tako da smo osuđeni na danas. Tako je jednostavno a nitko ne svahaća......pa ni ja.

  avatar

  26.06.2009. (13:50)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...