Komentari

sempercontra.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • catwoman

    Zaista izvrstan i objektivan osvrt. Zato je i velim : "Blogere u politiku !"

    avatar

    12.06.2009. (22:29)    -   -   -   -  

  • Templar

    Zanimljiv ti je pristup temi. U pravu si u svakom pogledu. Zanimljivo je to da u biti najugroženiji uopče ne štrajkaju. a to su radnici koji rade za minimalnu plaću kojima se ne plačaju prekovremeni, a sda im i smanjuju plače zbog krize a oni i dalje rade i pokušavaju se izvuć niti ne razmišljaju o štrajku. ako štrajkaju nema plaće, kako će prehraniti djecu. Situacija je gora nego početkom prošlog stolječa.

    avatar

    14.06.2009. (21:03)    -   -   -   -  

  • toma juda

    Seljaci ne shvaćaju ( ili shvaćaju ) da na tržištu uspijevaju samo najbolji i oni koji su bolje subvencionirani. Koliko para, toliko muzike. A to ovisi o ekonomskoj snazi jedne zemlje. U kakvom je gospodarskom stanju naša zemlja, mislim da to i ptice na grani znaju. Živimo u takvome sustavu. I dobro je [@semper contra naglasio, glasali smo za njega, odnosno odredili smo se za njega. Ovaj sustav je zacementiran Ustavom naše zemlje.

    avatar

    14.06.2009. (22:48)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Ja sam već rekla da u ovom slučaju i država, ali i seljaci imaju putra na glavi, svako zbog svojih kikseva. Problem je kompleksan jer u njegovo rješenje ulazi i rješenje cjelokupne hrvatske društveno-političko-gospodarske zbilje, a sudeći prema ovdašnjem mentalitetu, ta zbilja još dugo se neće riješiti. Desant traktorima samo je manifestacija nemoći, daleko od toga da će se time išta konkretno pomoći. Mi svako malo imamo tako neke "desante", a ništa se ne mijenja. Žalosno... :(

    avatar

    15.06.2009. (15:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...