Komentari

bookeraj.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • ZlicaOdOpaka

    De Bottonova Ljubim i pričam je njegova jedina kojom nisam oduševljena i koju (još) ne preporučujem uzduž i poprijeko. Možda jer sam je čitala na hrvatskom pa je upitna kvaliteta prijevoda :-)). Inače, zaljubljena sam u njega :-)).

    Idiot, čitala u 7/8. osnovne i to mi je jedino od Dostojevskog što mi se svidjelo :-)). Tako da sam zaključila da sam trebala i ostale pročitati u toj dobi, a sad je prekasno :-)).

    Saganicu sam isto čitala u osnovnjaku, možda je tebi jednostavno staromodna. Opisuje društvo, ponašanje koje više ne postoji. Nekaj alla Kurt-Malerica, tko još čita o siromašnim djevojkama koje upoznaju bogataše koji su zapravo uzrokovali da su one siromašne, no svejedno se zaljube i vjenčaju :-)). Dosadno :-)))))))))))))).

    avatar

    11.06.2009. (23:05)    -   -   -   -  

  • margaritas ante porcas

    Većinu pročitala,većina dobra.Sjećam se da me u to vrijeme oduševila Sagan.

    avatar

    12.06.2009. (08:35)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    @Zlice - možda sam krivo shvaćena glede Saganice... mene više oko nje uzrujava onaj dio kako je njezinim junakinjama svejedno jesu li žive ili mrtve, one se izležavaju kako god im bilo - taj mi je mentalni sklop nepojmljiv (to mi je općenito ostalo najviše urezano u sjećanje kod Prolazne boli i Predaje, ta slika mlade žene koja krepava od dosade...) Courths - Mahlerica je diiiivna (zapravo nije, dosadna je, i nemoguće pompozna, ali takvo što sa siromašnim dobrim djevojkama i zlim bogatašima doista nisam čitala još od osnovne škole...)... :)

    avatar

    12.06.2009. (10:14)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Mislim da je takvo ponašanje: sve mi je dosadno, ah kako sam snobovski blazirana i ne pomičem očni kapak ako ne moram; bilo tada moderno :-)). Ili je time Saganica šokirala publiku, ne sjećam se više :-)).

    avatar

    13.06.2009. (00:45)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    @Zlice - dec mor lajk it, i meni se jedno od toga dvoga čini da jest. :)

    avatar

    15.06.2009. (09:47)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    @bookmarkerice - ni moj popis nije ni izdaleka ažuriran, dapače, radi se o jednom kaotičnom fasciklu s kojim ne znam kako ću izaći na kraj. da ni ne spominjem kako mi je bio rođendan ovaj vikend, pa su ljudi koji nisu imali ideje za poklon dolazili k meni po popis knjiga koje nemam, tako da su me i oni dodatno opskrbili. mislim da ću čitavo ljeto čitati.

    avatar

    15.06.2009. (09:48)    -   -   -   -  

  • macka_u_martama

    Kod mene je stanje kritično.

    Zašto?

    Jer nemam jednu bilježnicu s popisom, booklistom, 'to read', itd
    Neeee, moji popisi se nalaze posvuda: u bilježnici, u notesu, u 'polu-dnevniku, u maminoj fascikli, u tatinoj aktovci, u kompjuteru....

    I da - imaš pravo - treba mi vječni život. Da pokušam naći kamen mudraca?
    Triba mi 9 mačjih života

    avatar

    15.06.2009. (12:25)    -   -   -   -  

  • Neverin

    ah te tegobe po knjigama:)

    avatar

    16.06.2009. (21:03)    -   -   -   -  

  • Šima

    Imam kilometarsku listu :-((( iako čitam po tri knjige u isto vrijeme nikako da nadoknadim propušteno. A i loše stanje u gradskoj knjižnici na pomaže....

    avatar

    17.06.2009. (10:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...