nakon ovakvog posta kak da čovjek ne postane gladan! gulaš sa špagetima? ne znam, meni je svako od toga zasebno jelo. ko zna kak vi u Purgerlandu jedete. :D ne solim tjesteninu dok se kuha, također zaboravim, al ipak mi ostanu crte. ma sigurno je neka caka u rajngli.
01.06.2009. (20:56)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nisam valjda nikad u životu posolila jaja prije pečenja! Uvijek, uvijek zaboravim. Posoliti vodu za tjesteninu ne zaboravim, valjda jer treba u vodu staviti i malo ulja, pa mi onda odmah dođe sol pod ruku... A kod jaja, a ja jedem uglavnom tučena (na oko ne volim), mislim da to ljudi inače zovu kajgana, treba posoliti tu "istučenu" tvorevinu, to nikad ne napravim. Crte ne nastanu od soli, nego zbog tvrde vode, odnosno kamenca u njoj, barem mislim da je tako. Volim kad su ti rezanci čim dulji i kad ih dugo "usisavam". xD I kad radim domaće rezance za juhu, iako majka stalno nalaže da ih skratim, ja se trudim čim više ih napraviti duljih. To je moj buntovni izraz, kao.
Pusa, Junac! Mali naklon.
01.06.2009. (23:39)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ukusnije je kad se sol stavi za vrijeme kuhanja i tako stopi sa jelom. Naučit ću te razlikovati to. ;) Mogu crte ostati od kamenca koji je u vodi uvijek, osim ako koristiš destiliranu vodu, pa ti od njega ostaju crte. :P Pusa, hani! :)
02.06.2009. (00:14)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kneginjice, ulje uopće nisam ni znao da se stavlja :D a jaja pečena zovem "aršpajz"... iskreno, nisam siguran postoji li ta riječ stvarno i koristi li se njome itko izvan moje najuže obitelji.
02.06.2009. (00:26)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Uvijek su me nervirali ljudi koji kupe špagete pa ih onda prije kuhanja prelome!!!!!!! ili jednako grozno narežu ih u tanjuru :-((((((((((((((((((( umjesto da kupe penete, pužiće... i prestanu maskarirati špagete! Definitivno sol u vodu, tako budu punooo finiji :-)))
02.06.2009. (07:07)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
hahahahaa čovječe, pa ti ćeš umrit...hahaha em skuhaš točno tjestenine (bila sam uvjerena...uvjerena da je to nemoguće ni u pararelnom svemiru) em se ne felkaš.... Ja vječito skuham tjestenine za cijelu jednu jebenu vojsku
02.06.2009. (08:37)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
uvijek solim vodu prije kuhanja tjestenine. iako, to je otprilike jednom godišnje jer ju ne volim, a jaja ne jedem gotovo nikad. inače, špagete od sve tjestenine mrzim najviše zbog scene iz jedne australske serije otprije 10 godina. natjecali su se u jedenju jebenih špageta i onda ih je frajer sve ispovraćao. odvratno. deset godina je prošlo otada, scene se sjećam kao da je bila jučer i jednostavno ih ne mogu jesti. eto što ti je trauma :DDD
02.06.2009. (18:26)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
LaRamie
nakon ovakvog posta kak da čovjek ne postane gladan!
gulaš sa špagetima? ne znam, meni je svako od toga zasebno jelo. ko zna kak vi u Purgerlandu jedete. :D
ne solim tjesteninu dok se kuha, također zaboravim, al ipak mi ostanu crte.
ma sigurno je neka caka u rajngli.
01.06.2009. (20:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ribac
eh, toj e problem sa špagetima: kreneš ih usisavati i taman kad misliš da je sve pod kontrolom, oni ošinu! Koliko god dugački bili...
01.06.2009. (21:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kneginjica
Nisam valjda nikad u životu posolila jaja prije pečenja! Uvijek, uvijek zaboravim. Posoliti vodu za tjesteninu ne zaboravim, valjda jer treba u vodu staviti i malo ulja, pa mi onda odmah dođe sol pod ruku... A kod jaja, a ja jedem uglavnom tučena (na oko ne volim), mislim da to ljudi inače zovu kajgana, treba posoliti tu "istučenu" tvorevinu, to nikad ne napravim.
Crte ne nastanu od soli, nego zbog tvrde vode, odnosno kamenca u njoj, barem mislim da je tako.
Volim kad su ti rezanci čim dulji i kad ih dugo "usisavam". xD I kad radim domaće rezance za juhu, iako majka stalno nalaže da ih skratim, ja se trudim čim više ih napraviti duljih. To je moj buntovni izraz, kao.
Pusa, Junac! Mali naklon.
01.06.2009. (23:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mademoiselle Ruska
Ukusnije je kad se sol stavi za vrijeme kuhanja i tako stopi sa jelom. Naučit ću te razlikovati to. ;)
Mogu crte ostati od kamenca koji je u vodi uvijek, osim ako koristiš destiliranu vodu, pa ti od njega ostaju crte. :P
Pusa, hani! :)
02.06.2009. (00:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
junac
Kneginjice, ulje uopće nisam ni znao da se stavlja :D a jaja pečena zovem "aršpajz"... iskreno, nisam siguran postoji li ta riječ stvarno i koristi li se njome itko izvan moje najuže obitelji.
02.06.2009. (00:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Šima
Uvijek su me nervirali ljudi koji kupe špagete pa ih onda prije kuhanja prelome!!!!!!! ili jednako grozno narežu ih u tanjuru :-((((((((((((((((((( umjesto da kupe penete, pužiće... i prestanu maskarirati špagete! Definitivno sol u vodu, tako budu punooo finiji :-)))
02.06.2009. (07:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
slatka kao grijeh
hahahahaa
čovječe, pa ti ćeš umrit...hahaha
em skuhaš točno tjestenine (bila sam uvjerena...uvjerena da je to nemoguće ni u pararelnom svemiru) em se ne felkaš....
Ja vječito skuham tjestenine za cijelu jednu jebenu vojsku
02.06.2009. (08:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
raymond
uvijek solim vodu prije kuhanja tjestenine. iako, to je otprilike jednom godišnje jer ju ne volim, a jaja ne jedem gotovo nikad.
inače, špagete od sve tjestenine mrzim najviše zbog scene iz jedne australske serije otprije 10 godina. natjecali su se u jedenju jebenih špageta i onda ih je frajer sve ispovraćao. odvratno. deset godina je prošlo otada, scene se sjećam kao da je bila jučer i jednostavno ih ne mogu jesti. eto što ti je trauma :DDD
02.06.2009. (18:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...