mmmm meni ovo odlicno zvuci. ja obozavam jela od lece ali kad ih zelim zgusnuti ne koristim gustin jer mijenja okus. barem se meni cini. radije to kuham s krumpirima a ako je doista prerijetko, uvijek se jedan dio sastojaka moze u mixeru pretvoriti u kremu i dodati jelu :))))
03.06.2009. (14:08)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Krumpirovu juhu volim dok je topla, pa onda može biti zgodno zgusnuti je izmiksanim krumpirom. Ali ovakve juhe s lećom itd. jedem samo kad su ledene, ravno iz hladnjaka. Zato me takve juhe, zgusnute pire krumpirom, ne impresioniraju jer takve juhe su onda kao "drveni" pire krumpir. A ako i druge sastojke u mikseru pretvorim u "kremu" za mene je to onda kao dječja hrana koja se može piti na slamčicu, a takve stvari me ne privlače. Koristim gustin i brašno jer nikad nisam primijetila da nečemu mijenjaju okus. To je valjda stvar navike:)
04.06.2009. (15:52)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nina
ja volim ovakva gusta variva i dok ja kuham obično ih i zgusnem jer ni ja ne volim da nešto pliva u nečem - naravno izuzetak su juhe :)
29.05.2009. (11:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sanela Mallory
:)
30.05.2009. (14:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fotkam, kuham, putujem...
mmmm meni ovo odlicno zvuci. ja obozavam jela od lece ali kad ih zelim zgusnuti ne koristim gustin jer mijenja okus. barem se meni cini. radije to kuham s krumpirima a ako je doista prerijetko, uvijek se jedan dio sastojaka moze u mixeru pretvoriti u kremu i dodati jelu :))))
03.06.2009. (14:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sanela Mallory
Krumpirovu juhu volim dok je topla, pa onda može biti zgodno zgusnuti je izmiksanim krumpirom. Ali ovakve juhe s lećom itd. jedem samo kad su ledene, ravno iz hladnjaka. Zato me takve juhe, zgusnute pire krumpirom, ne impresioniraju jer takve juhe su onda kao "drveni" pire krumpir. A ako i druge sastojke u mikseru pretvorim u "kremu" za mene je to onda kao dječja hrana koja se može piti na slamčicu, a takve stvari me ne privlače. Koristim gustin i brašno jer nikad nisam primijetila da nečemu mijenjaju okus. To je valjda stvar navike:)
04.06.2009. (15:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...