Komentari

promina.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


 • donin svijet

  Međutim, dok je na snazi postojeći izborni sustav, bit će opisanih dvojbi.
  Stoga je jedino pravo rješenje donošenje izmjena i dopuna Ustavnog zakona i slijedom toga Izbornog zakona, kojima bi se uvele posebne izborne liste kandidata nacionalnih manjina ili možda neka druga rješenja primjerena pravnoj praksi razvijenih izbornih sustava.
  mr. sc. Teodor ANTIĆ, dipl. iur.,


  Najviše mi se sviđa zaključak na kraju. :)
  A do tada... čestitke gospodinu Rajku, a i HSP-u Promine koji je ovim potezom pokazao visoki stupanj demokracije. Toliko tolerancije nije pokazano ni u zemljama gdje demokracija ima puno dužu tradiciju. Uz to što prvi probijaju red i uvode u Vijeće predstavnika manjina, oni toleriraju i krivično kažnjavanje u prošlosti. Osvješćena društva pomažu ljudima koji su imali problema sa zakonom i trude se uklopiti ih u normalni život. U Hrvatskoj imamo puno problema na tom polju.... potvrde o krivičnom nekažnjavanju potrebne su čak i za radno mjesto portira.... Zato je pokazana tolerancija ispred vremena u kojem živimo.
  U nadi da su jedini motivi HSP-a: dobrobit nacionalnih manjina i uključivanje čovjeka koji je imao problema sa zakonom u normalan život....i to čak na časnu funkciju vijećnika koji predstavlja sve Promince.... sa zanimanjem očekujem rezultate. :)

  avatar

  28.05.2009. (20:31)    -   -   -   -  

 • eurolovac

  meni je sve kristalno jasno,bez dvojbi
  srbi u promini izumrijet ce kao i mi

  avatar

  29.05.2009. (03:27)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...