Komentari

apstinent.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Viola (sul palco)

    znam kako je... to s pms-om...
    ponekad bi mi došlo da nekog ubodem nožem, ili mu barem odjeću pretvorim u prnje, pogotovo ako je muško... ne znam zašto smo osuđene da nam hormoni tada toliko divljaju.
    ovo za bandica- uopće me ne čudi...

    avatar

    13.05.2009. (10:07)    -   -   -   -  

  • champs-elysees

    Srećom nemam takav žestoki PMS , samo sam malo nervoznija, nabrijanija i jaaako gladna :-)))).

    avatar

    13.05.2009. (15:52)    -   -   -   -  

  • *****

    PMS- Fuj! :(
    Ponekad se trudim ostati u 4 zida kako bih nanijela što manje štete, ali onda nastradaju moji najbliži. Nikako na zelenu granu s njim.

    avatar

    13.05.2009. (17:24)    -   -   -   -  

  • ...Jani29...

    nadam se da nikada neću imati baš tako ludi PMS, jer i ovako je nestabilan, ali još da se poveća, nevjerojatn..grozno mi je koliki smo robovi tih hormona..ufff..ali inače, čini mi se da smo podijelile to psihičko stanje, iako kilometrima daleko, zbog neke čudne astrološke kombinacije..nisam to ja pametna, pročitala sam kod Astrodoma..znat će Champs više :)

    avatar

    13.05.2009. (18:15)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    O politici neću jer ne podržavm niti jednog kandidata, pošto ih sve smatram istim lopovima i podmukljivcima. I slažem se s tobom da je nužno ponekad napraviti odmah u muško-ženskom odnosu, kako bi se pročistilo vidike u sebi i oko sebe, a tako pročišćeni partneri će se u budućnosti još više zbližiti. Za tebe i tvog mužića nekako uopće ne sumnjam. :)

    avatar

    14.05.2009. (21:59)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Tebe kad sednem čitati,evo,opet mi padne na pamet pod 1. zakaj "bivša apstinentica"...hehehe..nema veze..nekaj drugo sam štel napisati..aha!..počel sam te čitati,i tak red po red...ufuravam sebe sve dublje i sve dalje..do zadnje rečenice...Još da si sve to filmićem posnimila....ja se nebi maknul iz stolca,nema šanse...!Ti bi trebala imati neku svoju malu biblioteku..onak tebi po mjeri zriktanu..bi pisala tam nama kaj se guramo da najdemo mjesta dok čitaš svoja remekdjela...Ja bi rado bil 24-satni čuvar biblioteke..jednostavno se preselil i čital i čital i čita...Jesam kaj pametnog napisal?Neznam...dovoljno je da si napisala lijepi post,sadržajan u tvom duhu,pa ti osmjeh sunca ostavljam :-))))

    avatar

    19.05.2009. (10:55)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    za pms uglavnom znam da imam kad dođem u napast pojesti cijelu čokoladu i to tako da čitav red strpam u usta odjednom... ali nekad me lupi jače a nekad ga uopće ne osjećam... nemam pojma kaj je to...

    što se tiče Makarske - dobro da je sve tako završilo, valjda tako treba biti :)

    što se tiče Bandića i sexi teta - zna on kako se posao radi...

    avatar

    20.05.2009. (18:08)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Osmjeh ti ostavljam i lijep vikend želim :-))))

    avatar

    23.05.2009. (18:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...