Komentari

07morsky08.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • levant

    nnnda. prošle godine kad smo slavili rođendan muškarac je dobio takvu kosilicu. pa je rekao "vidi što smo dobili". ja sam rekla "mi?" onako zgroženo..:)). i od tada se on igra s njom a ja se pravim plavuša. kao ne znam ja to. toliko o kosilici.
    travica se zeleni i friško je pokošena. čak i ivančice počele rasti i sve je to ok, ali što bih ja dala za malo dalmatinskog krša :)))))). meni dosadna travica . engleska. :)))). što ti je čovjek. nikad zadovoljan.
    cvijeće je prekrasno. mislim fotke cvijeća su prekrasne. idem kidam nalijevo.

    avatar

    05.05.2009. (12:11)    -   -   -   -  

  • brod u boci

    Ja bih najrađe nabavija kosilice tipa "koza'09" ili "ovca glx" a ni stari dobri tovar-enterprise ne bi bija loš.

    avatar

    05.05.2009. (14:06)    -   -   -   -  

  • DALmata

    ajde muci tamo ,pusti ga kad je jema toliko volje kosit....nego da ti njega pošalješ meni na koji dan ...:) ja to radin kada san na robiji .....umeten se i fizicki i psihicki......a jeman taman za njega još jedan dil koji nisan pokosija među maslinan .,a vidi kako ga lipo gre ,milina....:)

    avatar

    05.05.2009. (14:14)    -   -   -   -  

  • fulvus

    heheh, ako hoćeš kosit, dođi kod mene. Nakon ove kiše opet imam džunglu bez asfalta:) Moj muž kad ti krene kosit onda pokosi i ljubičice, jaglace i sve manje cvijeće...lani mi je tri puta pokosio origano! Zato sad stojim kraj njega i vičem; to smiješ, to ne smiješ:)
    Glede cvijeća, gledam na tvojoj slici br 7 ( i 1?) cvijet koji sam htjela popaliti na Rabu. Mislim da sam ga uspjela otkinuti ali ne znam jel to isti taj jer nije cvao. Ono, baš mi se sviđa. Cijeli otok sam prošla da bih vidjela gdje ga mogu ukrast. Sad sam ga samo upikla u zemlju; hoće li rasti ili sam ga trebala pustiti u vodi da se zakorjeni? Vita jela zelen bor, molim brzi odgovor:)

    avatar

    05.05.2009. (14:40)    -   -   -   -  

  • file

    @levant - točno tako, čovik nikad zadovoljan. Svi bi ono drugo. Ja bi ruže, neće da rastu tamo. :-))
    @brod - e taj, taj model, tovar enterprise, tog san ti ja isprobala puno puta. Neće kosit travu, samo blitvu, petrosimul, i mladice o maslina oće kositi. Selektivna kosilica. :-))
    @DALmata - čuj, da si pita odmah, veselo bi ti bija doša isti čas. Ali sad se već spominju neki bolovi... pa ne znan. A i govorija je nešto da će ić dobrovoljno kosit po ciloj županiji. druge nije spominja. :-))
    @fulvus - to što spominješ je puzavac koji u malo vremena prekrije velike površine šireći se po podu. Mislim da nije pogodan za vrt jer bi ga teško obuzdavala. A mislim i da ne bi moga rast izvan priobalja, jer je pun tekućine pa bi se smrznuo, ka i svi sukulenti. Ali ovaj ovdje je najkrupnija varijanta, postoje brojne druge u drugim veličinama lista i cvijeta. Oni najmanji rastu bez problema u pitaru. Inače, nije potrebno stavit ga u vodu da se zakorjeni, meni se prime one grane koje odrežem i bacim.
    Još neka informacija ti treba?

    avatar

    05.05.2009. (14:58)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    Brod me preduhitrio. Koze. Koze! Niks ekocid, niks Krško, niks benzINA. Ko-ze! /A magu zadnjeg si izgubila, nisi li...?/

    avatar

    05.05.2009. (19:02)    -   -   -   -  

  • DJ Da Force

    Meni već polako dosta trave za ovu godinu.
    Nakosio sam je se i previše.
    Sad kad povremeno kiša zalijeva a uglavnom je sunčano i toplo, trava raste ko luda.
    Svaki tjedan moram kositi. :-)))

    avatar

    06.05.2009. (09:40)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Posudit ću ti ja jednog "poznatog" koji svake nedije kosi travu u 2 ure popodne. Tako ga moš imat na oku. A gledan kako tom košnjom u ljeto pravi još veću štetu zemlji jer se ona osuši jače tako"obrijana" nego da je pustio da trava malo naraste. Tako imaš posebni engleski travnjak u Dalmaciji: ćelavi travnjak!Engleski travnjak odgovara kišnoj klimi. Zato lijepo otputuj tamo nauživaj se muzeja i travnjaka, a moš i na Oxford street potrošit koju funtu:)))

    avatar

    06.05.2009. (10:39)    -   -   -   -  

  • file

    @Shelly - a ne, mago zadnji je živ i zdrav i kosi. Predzadnji je umra.
    @DJ - vidiš, vama već dosadilo kositi, moš mislit kako je englezima, oni kose već stoljećima. A mi tek otkrili čari košnje. I sad ćemo u pečalbu. U Zagorje. Spremite kune, dolaze Dalmoši-kosci! :-))
    @ljelja - jedni moji imaju vrt u elitnom dijelu grada još od sedamdesetih godina, kad mi ostali nismo ni znali da se u vrtal može sadit i cviće, a ne samo kumpiri. Dobivali i nagade grada za najljepši vrt. Vagoni vode se troše. I onda doša rat. Niks voda, niti za piće, a kamoli za zalivanje. Njima bilo ža vrta pa zalivali kriomice noću. Dok im nisam zaprijetila da ću ih prijaviti. Jebala ih trava.

    avatar

    06.05.2009. (13:57)    -   -   -   -  

  • DJ Da Force

    Nebi bilo loše da se mi tako par puta godišnje zamijenimo za mjesto boravka.
    Ti dođeš k meni i kosiš do mile volje, a ja malo k tebi da vidim more. :-)))

    avatar

    07.05.2009. (10:30)    -   -   -   -  

  • žubor vode

    Takva kosilica je mrak...baš bi mi jedna takva dobrodošla. Nisi spominjala cijenu, ili mi je promaklo .
    Pozdrav

    avatar

    08.05.2009. (07:48)    -   -   -   -  

  • file

    @žuborica - ne znam točnu cijenu, to su muž i njegova sestra zajedno kupili, čini mi se oko 1.500.00 kn.

    avatar

    12.05.2009. (07:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...