25.04.2009. (08:17)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Volim_kuhati
nisam nikad probala ovaj creme brulee, ali nadam se da ću ga jednom imati prilike probati i to baš u francuskoj jer na tvojim slikama izgleda primamljivo :)
25.04.2009. (10:13)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
damijenestoslatko.bloger.
predivno! sve: i fotke i zdjelice (ovakve prizeljkujem vec dugo vemena ali nigdje ih naci) i creme brulee (prekrasna francuska izmisljotina). sve 5!!! (meni samo spomenes francusku i kao sto vidis, na koljenima sam!)
25.04.2009. (20:47)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Andrea
Sve mi se sviđa: fotografije Pariza koje su divne i tople, posudice i naravno creme burlee. Baš ti zavidim na putovanju i ja bi rado nekud na kratko pobjegla! :)
26.04.2009. (12:02)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
k
@ damijenestoslatko iste ovakve posudice, bijele s ruckicama (bas kvalitetne s onim debelim dnom-idealne za pecnicu) imas u Domi na Zitnjaku. prosli petak i subotu su imali 30 posto popusta na sav asortiman- ispustila sam dusu u ducanu
27.04.2009. (14:32)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
k
ispravak, ducan se zove Casa, u sklopu je Prime, ulaz je na suprotnoj strani zgrade u kojoj je Bauhaus
www.casashops.com
27.04.2009. (14:41)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nlo
i zdjelice i fotke i krema izgledaju fantastično:) i ja ti pomalo zavidim na izletu u P.
27.04.2009. (22:39)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mamajac
Sve je prelepo! Krem izgleda fantasticno, a cinijice mi mame uzdah...
28.04.2009. (10:08)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
I ovdje po restoranima možeš redovno naći taj dezert, samo pod imenom crema catalana ;-) Po povratku iz Pariza jedva sam dočekala tanjur najjednostavnije pašte ... nemam ništa protiv francuske kuhinje, utopila sam se u čokoladnim eclerima, ali više volim jednostavnost talijanske. Nedavno sam napravila jedan kolač modificirajući tvoj recept, ispao je jako lijepo, budem ti pokazala slike :-)
09.05.2009. (18:11)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
SweetSensation
jako ga volim...zavidim ti na putu u pariz :)
25.04.2009. (08:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Volim_kuhati
nisam nikad probala ovaj creme brulee, ali nadam se da ću ga jednom imati prilike probati i to baš u francuskoj jer na tvojim slikama izgleda primamljivo :)
25.04.2009. (10:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
damijenestoslatko.bloger.
predivno! sve: i fotke i zdjelice (ovakve prizeljkujem vec dugo vemena ali nigdje ih naci) i creme brulee (prekrasna francuska izmisljotina). sve 5!!! (meni samo spomenes francusku i kao sto vidis, na koljenima sam!)
25.04.2009. (20:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Andrea
Sve mi se sviđa: fotografije Pariza koje su divne i tople, posudice i naravno creme burlee.
Baš ti zavidim na putovanju i ja bi rado nekud na kratko pobjegla! :)
26.04.2009. (12:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
k
@ damijenestoslatko iste ovakve posudice, bijele s ruckicama (bas kvalitetne s onim debelim dnom-idealne za pecnicu) imas u Domi na Zitnjaku. prosli petak i subotu su imali 30 posto popusta na sav asortiman- ispustila sam dusu u ducanu
27.04.2009. (14:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
k
ispravak, ducan se zove Casa, u sklopu je Prime, ulaz je na suprotnoj strani zgrade u kojoj je Bauhaus
www.casashops.com
27.04.2009. (14:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nlo
i zdjelice i fotke i krema izgledaju fantastično:)
i ja ti pomalo zavidim na izletu u P.
27.04.2009. (22:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mamajac
Sve je prelepo!
Krem izgleda fantasticno, a cinijice mi mame uzdah...
28.04.2009. (10:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
romantales
I ovdje po restoranima možeš redovno naći taj dezert, samo pod imenom crema catalana ;-)
Po povratku iz Pariza jedva sam dočekala tanjur najjednostavnije pašte ... nemam ništa protiv francuske kuhinje, utopila sam se u čokoladnim eclerima, ali više volim jednostavnost talijanske. Nedavno sam napravila jedan kolač modificirajući tvoj recept, ispao je jako lijepo, budem ti pokazala slike :-)
09.05.2009. (18:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Vali
romantales, i meni je talijanska kuhinja nezamjenjiva, broj jedan. Baš me zanima što si radila. veselim se slikama. :)
09.05.2009. (23:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lilika
Mlijeko?
Zar ne ide samo slatko vrhnje?r
20.08.2009. (13:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Vali
lilika, ne znam, radila sam po receptu u koji ide i mlijeko. Može vjerojatno i samo s vrhnjem.
02.09.2009. (09:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...