Komentari

zazavoda.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • Otok

    Mačak ti je fenomenalan! :D Volim i pse, ali mačke cijenim.
    Ni ja nisam znala kako stavljati slike pa sam pitala. Ako hoćeš mogu ti reći, ali dobro ti ide, jedino što bi mogla malo smanjiti ovu sliku u krilu da ne bude zrnasta, ovo ostalo je ok.
    Za oštrije slike izoštri ih u Picasi, besplatna je pa ju skini s neta, za osnovne stvari dovoljno, a čini dosta.

    avatar

    17.04.2009. (19:21)    -   -   -   -  

  • John Bez Terrae

    Zaljubio sam se u nj! Moj Pixie je karakterno isti kao tvoj, ISTI! Spava po stolu, leži u sudoperu, hoda po plafonu, igra se s vodom, kolje noge ljeti i svi smo puni ogrebotina, teške je naravi, živčan, mahnit... Ali sunce je! :))) Samo moj Pixie je križanac one domaće risaste i prave divlje mačke... Crni krugovi po repu, crni jastučići... Ma, ovako kako si ga opisala, ISTI SU! :))) Mačke su zakon, ja sam prohodao uz jednog crnog mačka koji se zvao Štakor...;) Psa nikad nisam imao i volio bih ga imati ali sam isto, kao i ti, više za mačku nego za psa :))) Jeeej, baš je sladak!

    avatar

    17.04.2009. (20:42)    -   -   -   -  

  • Semiramida

    He he, imaš dobre argumente, to se slažem. Činjenica je da psi imaju određene mirise i to ili možeš podnijeti ili ne. Meni moje prase uopće ne smrdi, jer sam se stvarno navikla, iako kad spava na kiši osjetim i ja miris. Isto tako Oscar živi vani, kuća mu je off limits, tako da je to puno lakše i ima stvarno veliko dvorište, tako da ga ne moram šetat svaki dan u točno određena vremena:-)
    A sad mačke, volim ih, i stvarno bih voljela imat jednu, ali moji doma nisu oduševljeni. Ali nema mi lijepše scene kada mačka i pas zajedno odrastu pa se vole i zajedno spavaju :-)
    A ovaj tvoj je PRESLADAK!!!!!! Ma ko ga ne bi volio, vidiš da je pravi gazda u kući:-))) Čula sam za te mace i stvarno su mi preslatke:-)))))

    avatar

    17.04.2009. (21:29)    -   -   -   -  

  • wallawall

    Da mačke su i meni draže, no van kuće...no ponekad im dozvoliš i malo unutra...moje su mačke bile više iz praktičnih razloga...zapravo od koristi.
    No ipak neću prežalit jednog svog mačka... mačke su zakon! :-)))
    I stvarno ima nešto divlje u tvom. Fenomenalno izgleda.
    : ))))
    ...uskoro sljedi moje viđenje ljubitelja životinja (zapravo pasa al se može primjeniti na sve beštije)..

    avatar

    17.04.2009. (21:40)    -   -   -   -  

  • tihavoda

    @prije braka - ma nema se što oštriti, loša je fotka jer je snimljena mobitelom uz nedovoljno svjetla, pa on kao u pokušaju da kompenzira poveća osjetljivost i sve uzrnati. Mene više brine što mi dimenzije divljaju, a ne znam zašto. Tri puta sam mijenjala veličinu slika, i sve bi trebale biti iste veličine, a i doma i na poslu mi pokazuje različite, proizvoljnim odabirom???

    @Medo - de pokaži Pixija! Ovaj moj ima između jastučića duge dlake (ko krplje za snijeg valjda??), što mu uopće ne pomaže u hodu po glatkim površinama. Jadan stalno kliže po parketu i guzica mu zanosi, a na stolu zbog toga već imam brazgotinu...

    @Semiramida - znači imate minsko polje u dvorištu :)? Ma znam ja da će me past dopasti kad tad...al se bojim da ću ga zavoljet previše...

    @wallawall - ma bila sam ja sretna sa svojim avlijanerkama dok sam živjela u kući, ali njima je teško u stanu, vidjela sam to. Jedino je bad što ih auti gaze i svašta...

    avatar

    17.04.2009. (22:44)    -   -   -   -  

  • Semiramida

    @tihavoda - vjerovala ili ne, kaj je najbolje od svega uopće nemamo minsko polje. Pesonja to obavlja u najudaljenijem dijelu vrta, na minimalnoj površini, od možda tri četiri metra kvadratna. Što je najbolje od svega, nitko ga to nije učio, sam je skužio. Kad je bio mali omaknulo mu se koji put na terasi, ali to stvarno nije dugo trajalo. I zna se da je tamo njegov wc i nitko ne hoda. Valjda pas zna, tj. neće kakiti tamo gdje i jede. I naravno, ako je ikako moguće radije to obavlja u šetnji nego doma :-)))
    Ma osvoje te skroz, ni ne skužiš kako su uspjeli ;-))

    avatar

    17.04.2009. (23:14)    -   -   -   -  

  • tihavoda

    @semiramida - wow, nisam još čula za tak nešto. Guba. Tak je moj mačak kad je imao 3 mjeseca došao kod nas i samo smo mu pokazali di mu je pijesak i odmah je znao naći. I kad smo došli na more, isto sam mu samo jednom pokazala gdje je, isto je odmah zapamtio. To mi je posebno fascinantno zato kaj neki od avlijanera nisu to mogli nikak savladat (naglasak na muškima :))).

    avatar

    18.04.2009. (01:36)    -   -   -   -  

  • Otok

    Ostavi mi nekakv mail na mom blogu pa ću ti poslati što ja radim i kako sama određujem veličinu.

    avatar

    18.04.2009. (11:42)    -   -   -   -  

  • Neverin

    Tihavodo to je ono što mi mislimo da smo ljubitelji mačaka a ne psa a možda je to njihov brain control kao u filmu Cats and dogs u kojem mačke pokušavaju zavladati svijetom:) predivan je ovaj tvoj mačor.. vidi se da ima neki svoj karakter..

    ova moja je u fazi lijepih očiju kada bi se mazila i pazila pa me svukud sljedi, spava na mom krevetu i tako.. a kad ju to prođe znam da će me opet grebat.. prava ženska:)

    avatar

    18.04.2009. (12:20)    -   -   -   -  

  • Otok

    Da li si dobila mail?

    avatar

    18.04.2009. (14:14)    -   -   -   -  

  • tihavoda

    @neverin - hehe, baš čitam jednu super zanimljivu knjigu gdje se između ostalog priča i o tome kako su psi, mačke i domaće životinje počele živjeti u simbiozi s čovjekom, pa kako su ljudi "istrenirali" životinje da žive s nama. I odmah nakon, alternativa...a što ako su psi i mačke zapravo istrenirali nas i dopustili nam da živimo s njima?? I kako je zapravo osnovna razlika između pasa i mačaka u tome da su psi uvijek imali neku svoju ulogu (trenirani..), a mačke se svode na čisto obožavanje (one naprosto rade što žele i pritom donekle toleriraju svoju okolinu, tj. nas). Po meni je osnovna razlika između mačkoljubaca i pasoljubaca (jaako u grubo) u tome što su pasoljupci egocentrici koji trebaju da ih neko obožava (pas), a mačkoljupci trebaju nekog da ga povremeno obožavaju (mačku). Treba biti takav tip osobe koji može podnijeti da te neko odj... kad te ne želi vidjeti (mačka, jelte...hehe), ali da i ti to isto možeš njoj (mački) napravit kad tebi dođe. Ali zapravo i jedni i drugi spadaju u još jednu veću skupinu a to su - ljubitelji životinja što meni prije svega podrazumjeva veći stupanj tolerancije, pa su iz tog kuta te razlike možda ipak nebitne. Ups, al se raspisah...
    Ne znam fakat zašto stalno te insinuacije da su žene nekakve aždaje. Iako nije da ne bih rado bila jedna...

    @prije braka - jes, tenk ju, i odgovorih :)))

    avatar

    18.04.2009. (15:36)    -   -   -   -  

  • Neverin

    zato jer imam njenu pažnju i previše sada kad je u onim danima a ona valjda osjeti da sam ja muško pa mi non stop nešto mrrrrr prrrr mjajuče i stalno bi se mazila ali jednom kada se smiri onda sam ja onaj koji ju ne smije dragat po glavi ni po trbušiću tako da ima sa mnom nekakav mrzim te-volim te način djelovanja, eto samo zato

    vidiš mogao sam reč da se šalim ali kad u svakoj šali postoji mrvica istine..

    avatar

    18.04.2009. (17:31)    -   -   -   -  

  • Mersault gone worse

    imaš maine coona. MAINE COONA!!!! OČEM I JAAAAA!!!!

    to čudo, čitah, košta od 500 do 1000 eura. šmrc. a divan je. voljela bih jednog pripitomljenog tigra u kući ;)))

    kak to da se ne želi baš maziti? ja bioh ga izmazila tako da ne bi znao za sebe (mislim da bi PETA tu već imala svašta za reći). i ja preferiram mačke, jednostavno su mi nekako inteligentnije jer ne skaču svima u naručje kao psi, mada su i psi divne životinje sa svojim prednostima.

    pazi mi na njega ;)) budući da si ga i guglala i sve, znaš i za urođene mane i posjete veterinaru. mada, mislim da se isplati. oni su diiiivniiiii :*

    ok, zanemarila sam ostatak posta, ali ipak je to maine coon ;)

    avatar

    19.04.2009. (10:12)    -   -   -   -  

  • tihavoda

    @mersault - ee da nije bash bio jeftin . moji frendovi su uvezli svojega iz Srbije tam je bil jeftiniji. al moj je ljepši :). nisam nigdje naišla na urođene mane?! pol toga kaj piše na internetu je laž. a to što je moj prgav nije ni pol kak je njihov. ja svejedno trčim za njim i žnjaram ga iako ga to nervira, nemrem si pomoći :D

    @neverin - imala sam puno mačaka al nijednu s takim hormonalnim skokovima ko da je ljudsko biće :).
    vidim ja da se ne šališ zato i komentiram :P

    avatar

    19.04.2009. (17:36)    -   -   -   -  

  • Mersault gone worse

    kažu da je displazija kukova i urođena srčana mana. nemam pojma, tako sam ja negdje pročitala. nemoj me držati za riječ ;) samo ti njega puno mazi i pazi. flafica :)

    avatar

    19.04.2009. (22:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...