Komentari

semiramidinvrt.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Neko-chan

    Sobica ti je jako prekrasna. Jako. :3

    Zao mi je sto ti se morala dogoditi neka glupost uoci Uskrsa. :/
    Na neki nacin znam kako ti je jer moj dragi ima i tako slicnu mamu po svadji. Npr. Njegova mama ne zna pisati mail tj zna ali se jako boji i ne zeli nista pokusavati da ne bi "pogriejsila". Pa stalno gnjavi mog dragog da mu bude tajnica. I svaki put kad joj se obrusi odmah je bezobrazan, sebican i ne zeli pomoci. Ona ne zeli ni sama probati, a dijete bi nekako probalo i ucilo na pokusajima i greskama... Pa sad sve to moj dragi mora trpiti i dobivati cireve na zeludcu... Uzas. :I

    Da sam ja na tvom mjestu, svajdala bih se dalje do krvi dok mu ne dopire do mozga. Takva sam ja. Kad dodje afekt bjesa, rekla bih mu da imam razloga bit bezobrazna i sebicna jer me je on naljutio do srzi jer je gore dijete od vas 3 sestre. I jos bih nadodala da sam te gene dobila od njega. Cak ga i pitaj jel te ikad cuo da psujes u razgovoru s njim. Sto bizarnije i neocekivanije, to bolje. To cemu vec uci u glavu. Sto mislis zasto ljudi bolje pamte lose dogadjaje nego vesele? Jer ih sokira. I jos bih nadodala da tjedan dana soljenja pameti ne isplati jer si vec zapamtila pri prvom putu i jer ti je dovoljno tako neugodno. I da njegov nacin razmisljanja nije u rangu s odraslom osobom.

    Ali to sam samo ja. Ja se uvijek svadjam do krvi. Nekima to ne lezi, ko npr mom decku koji ce i dalje trpiti svoju mamu u biserima. Ja bi cak i rado prihvatila tjedan dana ruznog pogleda i sutnje, samo da dobijem svoj mir i da toj osobi udje u glavu. Mislim da ce drugi mozda njeznije od mene savjetovati.

    Sorry sto sam se napisala, morala sam. Zeludac mi dize od takvih stvari (a sad misli koliko cesto mi se dize kad mi dragi prica o biserima mame). Ili o biserima svoje mame (yep, imamo i mi 3-5 dana sutnje i mimosenja nakon svadje).

    I, nadam ti se Sretnom Uskrsu. *hug* *poklanja cokoladicu s ružom*

    avatar

    12.04.2009. (11:26)    -   -   -   -  

  • Semiramida

    @Neko-chan - vjeruj mi svađala sam se puno puno puta. Ali jednostavno nakon nekog vremena vidiš da nema smisla. I pustiš nek dere po svom. I vjeruj mi nekim ljudima nikada neće doprijeti do mozga. Ne želim ga mijenjati, jer promijeniti možeš samo sebe i nikoga više, nego samo želim da shvati da nije uvijek on u pravu. Uglavnom, na sreću šteta nije toliko velika, stradao je samo jadan fax, a ostalo će valjda bit ok. :-))
    Sretan Uskrs i tebi :)

    avatar

    12.04.2009. (13:59)    -   -   -   -  

  • wallawall

    -@wallawall - evo toliko mi je teško, sve ne znam što ću, mislim da idem od muke oprat wc do kraja, he he he ;-))

    Tko se zadnji smije najslađe se smije....hehheheheheheheehe :))))))
    Sretan ti Uskrs.... :-))))))

    avatar

    12.04.2009. (15:00)    -   -   -   -  

  • Neko-chan

    Bar nije dosla poplava. Mozda imas pravo, ja jos nisam nasla na osobu zbog koje bi shvatila da moja svadja nema smisla. Meni sve ima smisla, lol. Ti najbolje znas, u svakom slucaju zelim ti puno srece da uspijes nesto od svojih namjera napraviti. Sretno, draga! :)

    avatar

    12.04.2009. (15:30)    -   -   -   -  

  • Semiramida

    @wallawall - sve se mora vrtit oko tebe?? he he. Sretan Uskrs i tebi

    @Neko-chan - nadam se da ti ni neće doći takva osoba i hvala na lijepim željama :-)

    avatar

    12.04.2009. (15:43)    -   -   -   -  

  • Mersault gone worse

    Imam stvarno puno više nego dosta ljudi. Ali što će mi to sve kada imam i taj mentalni teror svako malo. - da da da da. sve mi je jasno. -.-'

    ne volim blagdane. ali sretan ti usrks :)

    avatar

    12.04.2009. (17:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...